.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Влюбена в момче, което ме мрази

Влюбена съм в момче което ме мрази, отначало го преживявах трудно но сега се чувствам доста по добре, приятелите ми са супер,семейството ми е ок, може би те ми помогнаха и ми въхнаха вяра в жиевота защото тези дни за мен бяха толкова трудни...Сега идва края на учебната година и всички ще се раздели за цялото лято...Хубавото е че догодина ще се видим, но все пак всички ще ми липсват адски много, особенно моето момче- е той не ми обръща внимание но все пак за мен той си е само мой.Налага се да замина за цялото лято далеч, далеч от тук и съм сигурна че отначало ще ми е много трудно...та се питах знаете ли нещо с коеот можете да ми помогнете...

Промених заглавието...тва многоточие не се връзваше с нищо.
    ShtrudeL

По-добър лек от различно, запълнено с интересни дейсности ежедневие няма
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Не знам на колко си години, но аз така се чуствах в 6-ти клас.
    И след това ми се е случвало да се влюбвам в някого, който хич не му е за мен, и най-доброто, което можеш да направиш е да си отвориш очите и сърцето за някой друг, който ще ти обръща внимание и ще го е грижа за теб. И вместо да страдаш, че ще заминаваш някъде (далеч) се възползвай от ситуацията да намериш някой, за които си заслужава да мислиш
    Brevior saltare cum deformibus viris est vita

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    А има ли конкретна причина да те мрази?
    Ако не- изобщо не се занимавай с него, намери си някакво хоби, излизай с приятели- запълни си времето, за да не можеш много-много да мислиш за него и ще го забравиш.

Град
    Бургас ^^
    Съвет: "Излез от филма". За теб бил само твой. Да ама не. Зарави го и не стой толкова време пред компа, че като гледам не ти се отразява добре.

Цитирай Първоначално написано от EndlessVoid
    ++++
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от EndlessVoid
    Съгласна съм напълно с това мнение. Пък и... какво като той не ти обръща внимание? Животът не свършва с това. Разсейвай се и не мисли за глупости. Всичко ще се нареди.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

"Да обичаш, когато те обичат - това е нормално.Да мразиш когато те обичат - това е жестоко. Да обичаш когато те мразят - ТОВА Е ВЕЛИКО !"
    This is my fight, everyone's got one !

Супер фен
    Според мен бъркаш омраза и безразличие..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Remy
    "Да обичаш, когато те обичат - това е нормално.Да мразиш когато те обичат - това е жестоко. Да обичаш когато те мразят - ТОВА Е ВЕЛИКО !"
    Добро
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от Remy
    и колкото велика да е си остава преебана : )
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Супер фен

Re: Влюбена в момче, което ме мрази

Цитирай Първоначално написано от ivka5
    Влюбена съм в момче което ме мрази, отначало го преживявах трудно но сега се чувствам доста по добре, приятелите ми са супер,семейството ми е ок, може би те ми помогнаха и ми въхнаха вяра в жиевота защото тези дни за мен бяха толкова трудни...Сега идва края на учебната година и всички ще се раздели за цялото лято...Хубавото е че догодина ще се видим, но все пак всички ще ми липсват адски много, особенно моето момче- е той не ми обръща внимание но все пак за мен той си е само мой.Налага се да замина за цялото лято далеч, далеч от тук и съм сигурна че отначало ще ми е много трудно...та се питах знаете ли нещо с коеот можете да ми помогнете...

Промених заглавието...тва многоточие не се връзваше с нищо.
    ShtrudeL

Момиче не се вкарвай във филми....като не ти обръща внимание, и ти не му обръщай и толкова...

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    и колкото велика да е си остава преебана : )
    Може да си остане "преебана", но поне няма да е като всички зверове които са навсякъде в тоя свят вече...няма смисъл да ти обяснявам защото няма да ме разбереш. Момичето, рано или късно ще намери някой който да й отвърне на чувствата и ще е щастлива...защото ще може да обича..и това си личи !

Виж са. Това, че пича не я обича не го прави чудовище. Той може да обича друга. Може да не харесва авторката просто. Да я обича от съжаление ли? Щото тя го обича дай и той. И той може да обича, защо да не може? Всичко е въпрос на гледна точка и много приказки за 1 глупава случка. Аз пък не мога да си обясня как можеш да ОБИЧАШ някой когото те мрази. :shock: Някак си налудничаво ми се струва. Авторката на колко си? 13-14-15 ?
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Супер фен
    Виж са. Това, че пича не я обича не го прави чудовище. Той може да обича друга. Може да не харесва авторката просто. Да я обича от съжаление ли? Щото тя го обича дай и той. И той може да обича, защо да не може? Всичко е въпрос на гледна точка и много приказки за 1 глупава случка. Аз пък не мога да си обясня как можеш да ОБИЧАШ някой когото те мрази. Някак си налудничаво ми се струва. Авторката на колко си? 13-14-15 ?
    мда прав си..

Виж са. Това, че пича не я обича не го прави чудовище. Той може да обича друга. Може да не харесва авторката просто. Да я обича от съжаление ли? Щото тя го обича дай и той. И той може да обича, защо да не може? Всичко е въпрос на гледна точка и много приказки за 1 глупава случка. Аз пък не мога да си обясня как можеш да ОБИЧАШ някой когото те мрази. Някак си налудничаво ми се струва. Авторката на колко си? 13-14-15 ?
    Не сте ме разбрали правилно. Нямам в предвид въпросното момче. Просто казвам, че момичето има сърце. Представи си, колко още човека има в тоя свят със същия проблем, след това си представи, ако всички от тях както са мразени от човека когото обичат, и те започнат да мразят. Тогава си направи извод за това какъв ще е света тогава. И аз бях прецакан от момиче. Сега си го връщам тъпкано, не защото искам, а защото трябва да разбере какво губи всъщност. Много ме боли да я гледам така, обаче, това е - законите на живота и въпрос на принципи.

И след всички тия празни приказки, главно, исках да кажа, че трябва да правим като нея, да обичаме, макар и да не ни обичат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си