.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Какъв е проблемът??

Здравейте!Аз съм на 13 и имам един огромен проблем..Надявам се,че ще се намери някой,който да ми даде съвет...Наскоро четох една книга за момиче с което сме напълно еднакви.Е,да де,ама тя е оставена на мира от родителите си и може да извърши някаква промяна/щото иначе е тотална лузърка/...А аз не мога.. Ето ми проблемите
    Харесвам едно момче от класа вече 4та година,но в началото се заяждах с него и той ме намрази.После каза,че ме харесва,но отново се скарахме жестоко и ... Оттогава не ме харесва..А аз съм като размазано...Наистина,на ръба на самоубийството съм...Искам просто да ме харесва,дори не е нужно да тръгваме...Забравих да спомена,досега не съм имала гадже и не съм целувала момче..
    Момичето,за което четох няма бюст /каква щастлива случайност / и си купува сутиен с подплънки..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    харесваш го от 9 годишна?

ти тогава дори не си знаела ролята на половата си система.

саднат съм.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

уош уош

лапешки историй...
    На ръба на самоубийство?Абе ти чуваш ли се???За бога,на 13 си!Сядай си на задника и си живей детството,че после няма как да го върнеш...аа и набутай чорапи в сутиена с подплънките,да не кажат че си плоска трагедия
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Супер фен
    НЕ ти е времето да мислиш сега за момчета.
    Сега залягай над уроците. Сега си много малка , пък за тогава да не говорим...
    Има време, ще имаш гаджета, ще ти кусат нервите, сега НЕ ти трябва, а трябва да УчИш!

Охххх Пресвета Дево от Гуадалупе .... Не ми се мисли на къде върви света...
    ...
    Don't let them say you aint beautiful...
    They can all get fUcked, just stay true to you..!

Супер фен Аватара на radeberger
    На ръба на самоубииство ?!

Я вземи се осъзнай малко . На 13 си !!! По нататък колко още проблеми ще имаш ...

И голяма работа като си нямала гадже . Ще дойде и този момент .

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Потресена съм.
    Живей за мига!

Примири се! Такова е ..на такава възраст се случва често да ти е кофти.. има време за сичко а ся ти е време не за момчета ,ами за друго... Ако от 13 годишна почнеш да се знаимаваш с момчета на 20 не знам на кфо ше приличаш

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Като цяло от поста ти не се разбира за какво искаш съвет....За родителите ти,които не те оставят на мира ( ),за момчето ли...
    Най-много ме изкефи това за самоубийството .

Цитирай Първоначално написано от MishaBabyy
    лапешки историй...
    На ръба на самоубийство?Абе ти чуваш ли се???За бога,на 13 си!Сядай си на задника и си живей детството,че после няма как да го върнеш...аа и набутай чорапи в сутиена с подплънките,да не кажат че си плоска трагедия
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На 13 си..Харесваш въпросното момче от 9 годишна ?
    Да бе да ? На тези години едва ли знаеш какво е да обичаш !! Най-малкото да си готова за връзка..Потресена съм..Как може да си на 13 и да си на ръба на самоубийството - божее..Ама малка си все още..Нищо не си видяла от този живот..
    Няма да продължавам повече..Седни и наблягай на ученето и не мисли за момчета..

П.С - Хем обичаш момчето,хем не е нужно да ходите
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Re: Какъв е проблемът??

Цитирай Първоначално написано от lidi97
    Здравейте!Аз съм на 13 и имам един огромен проблем..Надявам се,че ще се намери някой,който да ми даде съвет...Наскоро четох една книга за момиче с което сме напълно еднакви.Е,да де,ама тя е оставена на мира от родителите си и може да извърши някаква промяна/щото иначе е тотална лузърка/...А аз не мога.. Ето ми проблемите
    Харесвам едно момче от класа вече 4та година,но в началото се заяждах с него и той ме намрази.После каза,че ме харесва,но отново се скарахме жестоко и ... Оттогава не ме харесва..А аз съм като размазано...Наистина,на ръба на самоубийството съм...Искам просто да ме харесва,дори не е нужно да тръгваме...Забравих да спомена,досега не съм имала гадже и не съм целувала момче..
    Момичето,за което четох няма бюст /каква щастлива случайност / и си купува сутиен с подплънки..

Хахаха 0mg!

Ако още на 13 си на "ръба на самоубийство", значи на 15 ще си в нервна криза. Живей си живота и който не те харесва-the next one,please. Не се тормози с това сега, харесвали сте се, вече-не. Край-това е. Така ще е и трябва да свикваш оттук нататък, че в живота и по-точно с любовта не всичко е розово и стаОДно.

Охх....и аз съм на 13 и съм момиче...ии мога да кажа честно , че любов в тая възраст е малко тръдно , защото тва си е просто привличане и увлечение , което минава след 1 месец!~!!

Аз пък мога да ви кажа на всичките, че моята първа любов беше точно на 9 и беше много сладка. Не претендирам, че ми е голямата истинска любов, но си беше първата тръпка и то беше доста силна.
    Към авторката - ако си сигурна, че не те харесва, няма смисъл да се занимаваш с него. Разсей се с нещо/някой.
    П.П. - иии стига с тея самоубийства, тва е отвратително

Благодаря...А на повечето ще ви кажа,че имам деве петици за 6 години..така че не ми казвайте да уча..вече го правя!! Радвам се,все пак,че двама-трима ме разбраха..

Супер фен
    Искаш да те харесва без да сте заедно !?
    Я пак си помисли..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си