- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет за бившата.
:razz:Първоначално написано от Sa6eks
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
я прочети това
Никога не се събирай с нея дори не говори с нея
понякога трябва да погребеш всички чувства за да си щастлив
ОДИН!!!
Двойно отрицание
- Бившите си остават бивши.
- Наскоро е въртяла номера на приятелят ти, ще направи същото и на теб. Ако я обичаш по-дълбоко, а не ти е за единия кеф, бягай от нея, ще те направи нещастен. Момичета - бол. Има адски много и все готини.
Където е текло пак ще тече.
Пробвай с друга не си вгорчавай живота допълнително.
Creative Technologie
Продължавай напред недей да бъдеш зависим от нея !! Тя се връща и ти я приемаш такъв ли си ?
Щом е постъпвала така с теб, значи не те е обичала истински. И дори и да го е твърдяла, не е било вярно. А щом не те обича, наистина няма смисъл да се мъчиш.
Когато човек направи грешка и после я повтори, ще стане кръговрат без спирачкаТова е моето мнение... Ние не я познаваме, как се е държала преди, а как сега.. ти самия трябва да прецениш най-добре дали се е променила или не! Ако се е променила и искаш да сте заедно, защо не още един шанс
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Запази си достойнството. Тегли една златна майна.
ACϟDC
и аз това щях да напишаПървоначално написано от reni7o0o
Memento mei, memini tui!
Ако искаш само да се забавлявате, ок бъди с нея(уж). Но ако искаш нещо по-сериозно... се махай от нея![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
НЕМА ШАНС..питай си ХУ* за тая .. не вервай на женските глупости ти ако и се връзваш по акъла само ще се мъчиш.Веднъж опиташ ли от "забранения плод" няма връщане назад ако ще да ти говори че живее заради тебе , тва са глупости не се връзвай фани си друга най-добре ..АКО тая ти дойде и предлага некви услуги нема да я връщаш разбира сеПървоначално написано от Amateur
![]()
Вълкът козината си мени...
И аз много дълго време вярвах, че Някой-си щял да се промени... е, с всяка изминала година се убеждавах, че това е плод само на моите мечти.
Така че продължавай напред и толкова. Даже не й го подавай, 'щото тя и т'ва не заслужава... предвид какви номера ти е въртяла. А ти за капак и се замисляш дали да бъдеш с нея... OMFG!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
НЕ мисля,че тя ще се промени,ще си намериш друга
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Вече е изпуснала влака .. по-добре не се събирай отново с нея. Ще страдаш много .. гледай си живота и продължавай напред![]()
НЕ прави тази грешка!!
Хората не се променят нито с думи, нито с обещания ..![]()
Вероятно за тази 1 година без нея,си постигнал много и си успял да я преодолееш до голяма степен.Не прави грешката да се връщах назад щом нямаш вяра в нея вече.Ако не си вярвате - не виждам смисъла да сте заедно.А и щом толкова много пъти те е наранявала и е правиал номерата си - едва ли ще се спре и този път.Върниш ли се,ще знае,че може да си те има когато и както поиска.Ще ти прави пак номера и ти защото я обичаш,ще прощаваш.Това е моето мнение,но все пак ти си решаваш какво да правиш.
Твърде си търпелив.. Не повтаряй старите си грешки. Това е тотална липса на уважение към теб, дори и капчица!!
разбирам да е 1 път ама тя и на тебе и на другия е въртяла номера така че ако пак искаш да я траеш давай
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ne znam...и аз сам бил в такова положение, вярваш или не.... та , не знам решението е твое , но все пак съм съгласен 4е вълка си мени кожата , не нрава така 4е.......
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
+1 ;]Първоначално написано от TheBeliever
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.