- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет за бившата.
Здравейте форумци.Преди около година ходех с едно момиче с която бяхме заедно 2 години беше ми първа и тн но още от 3-4 месец както ходехме почна с курвенски номерца спеше с бившия и виждаше се с други и още куп неща немога да ги изброя с една дума ме правеше на маимуна,прощавах прощавах с извинение тя продължаваше да ми се катери по ку.а и така докато не скъсахме миналата година Юни месец.След това тя тръгна с 1 мои познат на който също въртеше номерца.Сега не са заедно,виждахме се няколко пъти,снощи правихме секс.Не крия обичам я още,тука идва и въпросът ми.По неините думи ако се съберем никога не би повторила грешките си че би си дала и последната капка кръв за мене и тн.Та въпроса ми е:Да се събера ли с нея като има огромен риск да си е същата и да страдам още много,да и дам нз кои поред шанс.Или да гледам напред???Има ли шанс да се е променила според мен не!!!Вие какво мислите и какво мнение ше ми дадете????
Продължавай си живота. За тая не си заслужава. Хората не се променят за няколко месеца.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Няма начин да се е променила. Дори да и дадеш шанс сега, след време отново ще започне с номерцата ..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Значи аз като жена забелязвам че е била хубавка и явно си ви върти,затова и ти искаш да се върнеш при нея,ако беше малко по обикновенна нямаше сега да се чудиш сигурна съм,нас ни оправят мъже на място разбери го трябва твърдост,но немога да ти опиша каква които не го владее се получава нещо като избиване на комплекс като се опитат,такаче намери си по нормално момиче около тебе и ще бъдещ щаслив.Извини ме за остротата на думите ми.
ni6to ne e sa6toto kato te niama
i parite ne mi pomognaha v toia slu4ai
Ама нямате проблеми аз просто искам да прочета всеки какво мисли.
Щом един път го е направила , пак ще го направи.
Пък ако искате се съберете . Както си прецениш .![]()
Продължи напред.Изобщо не се занимаваи с нея,ня вярвам да се е променила...пък и да е това ще е за 1-2 месеца в които ти ще и повярваш и накрая пак ще те нарани.Наи-добре се опитаи да я забравиш и не повтаряи грешките си.
Ти луд ли си,въобще и не си го помисляй,даже нз защо правиш секс с нея.Зарязвай я веднага.Ако наистина те обичаше нямаше след една година да ти го казва.
Съгласна съм с предните мнения..ти си и прощавал и тя си е правила, каквото иска...сега ти говори , за да е пак с теб, но да може пак да си прави каквото иска.. Има 2 варинта ако се съберете: Тя пак ще прави тези неща и ти пак ще и прощаваш и ще страда ...не може вечно така? Или тя пак ще прави тези номера, ти няма да и простиш ще се разделите и този, който ще страда пак ще си ти! ... Прояви малко воля и твърда мъжка дума... аз ако бях момче на твое място бих я направила на две стотинки и бих я изгнорирала отвсякъде... дори и да се е променила (което не ми се вярва) пак не си струва..ти си прощавал много, давал си и много шансове... просто не те заслужаваТака, че горе главата и напред... изтрий я от живота си, колкото и да е трудно в началото... всичко минава с времето, всичко! Успех
![]()
сигурен съм, че много хора ще ме нападнат, ама.. още първия път ако я беше шибнал един шамар к'во щеше да ти стане? ако и тя те обичаше тоя удар щеше да ти го прости, ама и нямаше да ти ги прави тия номера. да ти спи с приятели - абсурд..
100% си е същата пача.
А ти за 1 година не успя ли да я преодолееш, имаше ли други приятелки след нея?
Не мога да знам дали се е променила, ти трябва да прецениш![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
пф и аз така мисля ..Първоначално написано от Crazytu
![]()
А, що бе. Дай й шанс, но си имай едно наум и при най-малкото нарушение на кодекса на верността - разкарваш я.Кво толкова му мислиш?
all day... all night... what the fuck?!
А ти искаш ли си я обратно?Според мен май още не си я преодолял и май имаш склонност да се съберете.Ако го искаш-направи го,но наистина,този път гледай да не ти се качва на главата![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не вярвам да се е променила. По-добре продължи напред и я забрави.
До:ThePowerOfLove
Да имах други приятелки не се хваля доста бяха но за по 1-2 седмици до месец и ми омръзват незнам защо.Иначе да не съм я преодолял но не искам да изживявам същия кошмар а от друга страна искам да съм с нея но като гледам и слушам кво е ставало не се е променила.....
Аз съм човек на категоричните решения. две думи БЪДИ БЕЗКОМПРОМИСЕН. Такива лейдита с "курвенски номера" не ти трябва да им сваляш звезди продължи живуркането си и си намери някоя свестна мадамка![]()
успех с решението
Вълкът козината си мени, но нрава не!
Продължавай напред...![]()
Щом си пуснал темата, значи се колебаеш.
Навярно мненията в тази тема ще те откажат за отрицателно време от начинанието ти да се събереш с нея, после пак ще започнеш да размишляваш по въпроса, докато накрая пак се съберете.
Няма лошо. Евентуално 2-3 пъти ще ти се качи на главата, накрая наистина ще ти писне и ще си имаш едно наум.
Първоначално написано от Vanish
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Отчаяняк си. Нарушаваш неписаното правило - никога да не се събираш с бивша, ИЗКЛЮЧЕНО, ако имаш още чувства. Хората много трудно се променят и е почти невъзможно, особено когато тя е доминиращата страна, която обикновено държи козовете. Даже не би трябвало и да спиш с нея вече, но донякъде те разбирам. Върти я известно време, чукай, но само ако можеш психически да се владееш. С такова говедо не трябва да се събираш, ко ще и апокалипсис да идва.Първоначално написано от Amateur
Борбата е постоянна и безкрайна. Ако ги оставиш да ти се качат на главата, след това започват да скачат отгоре. Знаеш ли защо? Защото няма накъде повече да се катерят. Ако си супер отчаян, не можеш да намериш ептен никаква и мнооооого ти се чука... тогава я ползвай от време на време, но ако ти се живее не се събирай с нея.
Temet Nosce
벨야카
Да си курва е манталитет, не професия. Намери си момиче, пълно е с риба в морето (банално, но факт) и се отърси от мисълта, ще причиниш на себе си само главоболия ... Успех.
Така си е ...не вярвай на жени като ти кажат такова нещо, само разочарование и провал. Ще се държи нормално известно време и полсе пак същата история
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Съберете се, чукай я и я зарежи.
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!