.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Проблем

Фен Аватара на dominating
    Град
    София

Проблем

Последните 10 години от живота ми мастурбирам редовно по 3-4 пъти на ден. Сега обаче се случи така, че от 2 дена нямам тази възможност и направо откачам. Няма къде да се скрия щото сме трима човека в квартирата и е мазало. Направо главата ми е тотално побъркана, превивам се на леглото и ме облива студена пот. Съквартирантите ме питат какво ми е що съм болен, ама мен ме е стам да им кажа и какво да им кажа "излез за 20 минути да си ударя една мръсница". Единия ми съквартирант каза, че е виждал такова треперене и студена пот при наркомани когато са без дрога... Някой имал ли е подобен пробле, защото чувствам че губя разсъдъка си и едвам издържам да не го извадя пред другите и да му издухам носа набързо...

Град
    Maina Town
    Много кофти, че си се пристрастил към мастурбирането, но всичко е в главата ти. Според мен имаш нужда от нормален, пълноценен, здрав секс с готино момиче
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Човече, ако оная ти работа усети че я бара ръка която не е твоя , ще се побъркаш от кеф казвам ти .. като отидеш да се къпеш не можеш ли да му удариш една ?
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Град
    София
    Ми не съм особено желан на пазара... А и секса е само за престиж - друго си е да си удариш една чекия...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    като отидеш да се къпеш не можеш ли да му удариш една ?
    не мога да свършма прав - само ще се раздразня

Град
    Maina Town
    секса е за престиж?!?! само аз ли съм "демоде" и го смятам за перфектното удоволствие между двама души?!
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    секса е за престиж?!?! само аз ли съм "демоде" и го смятам за перфектното удоволствие между двама души?!
    Ставаме две...
    (whew).....
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    иии кво ти е,че не си желан?пффф претенции женски

ами откога сексът е вече само за престиж?
    кажи на приятелите си,че ш каниш мацка и да излезнат ипочвай
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на razores
    Отиваш до магазина вземаш 1 плейбой отиваш в кенефа и почваш

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    иии кво ти е,че не си желан?пффф
    те по-скоро ще ми повярват, че съм приет за астронафт отколкото това...

ми ако зимаш някви добавки/химия а-у може да е от това иначе незнам

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от dominating
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    иии кво ти е,че не си желан?пффф
    те по-скоро ще ми повярват, че съм приет за астронафт отколкото това...
    Пич,не може да си толко зле.Пък и не виждам толллкова странно в това,да си си хванал гадже
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dark40
    ми ако зимаш някви добавки/химия а-у може да е от това иначе незнам
    Ти луд ли си ве? Кви добавки ква химия кви 5 лева? Аз във фитнес не съм влизал ве...

Град
    Maina Town
    Когато започнеш да вярваш в себе си и да гледаш на собственото си същество от положителна страна, чак тогава и околните ще гледат на теб по друг начин, съответно колкото повече мрънкаш "за нищо не ставам, никой не ме иска" толкова по дълго ще е така и ще си караш на ръчна
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    На третия етаж
    Когато започнеш да вярваш в себе си и да гледаш на собственото си същество от положителна страна, чак тогава и околните ще гледат на теб по друг начин, съответно колкото повече мрънкаш "за нищо не ставам, никой не ме иска" толкова по дълго ще е така и ще си караш на ръчна
    Те това е отговора. Вземи се стегни малко...Btw ако това на аватара си ти не ти вярвам, че не си влизал във фитнес.
    Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!

Град
    София
    5 години успоредки -> 67-68 кила

Аз не мрънкам за нищо ! Приел съм си че съм си смотан и си се кефя на ръчната. Проблема е че съм в няква треска в момента и е странно - писах в здраве.бг ама ми казаха, че съм психично болен и ме баннаха... Сега се наливам с кафе ама продължавам да треперя и да не съм добре мамка му ще започна да си бия главата в стената може да помогне...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Това ,че има хубаво тяло незначи ,че е ходил на фитнес.
    По темата:
    -Намери начин как ,да не мислиш за чекии
    -Общувай повече с момичета и бъди нахален
    -Ако наистина неиздържаш ,някаде навънка знам ли и аз.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    5 години успоредки -> 67-68 кила

Аз не мрънкам за нищо ! Приел съм си че съм си смотан и си се кефя на ръчната. Проблема е че съм в няква треска в момента и е странно - писах в здраве.бг ама ми казаха, че съм психично болен и ме баннаха... Сега се наливам с кафе ама продължавам да треперя и да не съм добре мамка му ще започна да си бия главата в стената може да помогне...
    Еми не може да си толкова пристрастен ... как така като не си правил чекии само 3 дена и вече започваш да си блъскаш главата .. аз не съм правил седмица вече .. е верно земи си намери някоя гадже .. на снимката не ми изглеждаш някъв 200кл. дебелак .. :\ сега не съм ти виждал лицето ама едва ли си баба яга ! ! !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Re: Проблем

Последните 10 години от живота ми мастурбирам редовно по 3-4 пъти на ден. Сега обаче се случи така, че от 2 дена нямам тази възможност и направо откачам. Няма къде да се скрия щото сме трима човека в квартирата и е мазало. Направо главата ми е тотално побъркана, превивам се на леглото и ме облива студена пот. Съквартирантите ме питат какво ми е що съм болен, ама мен ме е стам да им кажа и какво да им кажа "излез за 20 минути да си ударя една мръсница". Единия ми съквартирант каза, че е виждал такова треперене и студена пот при наркомани когато са без дрога... Някой имал ли е подобен пробле, защото чувствам че губя разсъдъка си и едвам издържам да не го извадя пред другите и да му издухам носа набързо...
    Ами брат какво да ти кажа аз маструбирам редовно от както се помня и почти по 4-5 пъти на ден.В най-лошите ми мигове съм стигал дори и до 7-8 пъти;((Много е гадно, роб съм на собствените си сексуални фантазии,напоследък даже мисля, че успях да си накривя пениса, защото прекалявах с лявата ръка,а не трябваше-знам че трябва да се редуватЧувствам се ужасно и не мога да се спра,какво ли не опитвах ,но ако не го правя повече от един ден започвам целия да треперя и да ми се вие свят;((Всеки на когото споделя ме мисли за психично болен Явно само тук мога да споделям-във виртуалното прострнство.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    подкрепямм !!!

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    сиг вече гледаш и скат ли кфо беше онуй с лай*ата .. не е зле да отидеш на доктор, загазил си я според мен ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си