- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да говорим на Български
Темата е ясна![]()
Трябваше да е може би "Ако имате затруднения по български, пишете тук!"![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това беше подлоПървоначално написано от LadyDi
![]()
What should be said under such a topic?
I am confused.
Първоначално написано от babatigosho
Абе защо ви е по-интересно да говорите на чужди езици?(като например английски...)
Ами че аз на какъв говоря бе..?Аз българския не знам ти искаш на друг език да говоря..!
![]()
Всички в този форум пишат на български, но защо в отделна тема?
Вафла..
mrtn,погледни http://www.teenproblem.net/f/viewtop...412710#7412710 и ще разбереш![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Само да прочета http://prikachi.com/files/1633208c.jpg и почвам да пиша яко в темата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Авторе ти беше прав..Тази тема може и да не достигне 2 страници..Нормално е..Сега е модерно да се говори чужд език..Не казвам,че е лошо,но пък да го употребявате навсякъде е тъпо![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Като я прегледах едно междучасие, открих че знам почти всички думи вътреПървоначално написано от lubomirky
.
Къде пак пише ,че е задължително да се говори български? Аз учих немски и имах по високи оценки от белтова ,че по някви причина си роден тук не те задължава да говиш и пишеш на български
![]()
sleda ot lubovta
Това,че знаеш гадния немски език по-добре от родната си реч не ти прави чест,даже обратното.При мен по англииски и български са равни оценките.Първоначално написано от Princessani
Първоначално написано от Princessani
Ем и аз съм супер по Английски (оценките по А.Е. и БЕЛ са ми едни и същи..), но това не значи, че подкрепям да говорим само на английски.. глупаво е..
пък и ако си тоолкова добра по немски, заминавай в Германия..
![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
За това момиче България е просто едно кошче за боклук според мен.Първоначално написано от wali00
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
За теб е ясно,че не е задължитетелно,и без това не се справяш особено добре.Първоначално написано от Princessani
remix1912 Какъв ти е проблемът с немския?
Nakadah и SmilezZz при условие,че в целия форум с изключение на две-три специални теми,се говори на български,какво за Бога очаквате да се каже тук?Било по-интересно да се говори на чужд език...ако беше така,по цял ден по улиците,в училище,на работа хората нямаше да си говорят на български,нали?
А за различните оценки по БЕЛ и чужд език...замислте се какво ниво на владеене на езика ви искат по БЕЛ и какво по английски(примерно)
+1! Щях да кажа същото!!Първоначално написано от someonerandom
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
вие ползвате чуждици като "thank you" "talk" "walk" "next" "fail" и тн... Явно не си говорите собствения език и дори нямате желание...
ПС: Тази тема не беше за спам![]()
Повечето не е спам - побира се в рамките на заглавието.
Now this here is spam.
Първоначално написано от babatigosho
Масово се ползват bye, sorry, fuck, shit в ежедневната реч и то често от хора, които знаят на английски само тези 4 думи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
защо избягвате тази тема?![]()
Щот не знам английски ..Първоначално написано от Nakadah
![]()
Първоначално написано от SheIsAggressive
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Всъщност такива хора ме дразнят.Ще ви кажа моите впечатления-човек,който е уверен в английския си,няма да тръгне да дрънка на него наляво и надясно.И тук Chacho удари в десетката-точно хора,които не знаят езика,вмъкват думи от него в ежедневието,за да се изкарат големите англичани.Първоначално написано от Nakadah
Nakadah-я ни припомни точно зададената посока на темата,че да се ориентираме кое е спам и кое не![]()
Колкото до избягването на темата-погледни горното ми мнение.