- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Работа-мечта
Здравейте! По някога съм се питала какви мечти имат другите хора. Започвала съм да разпитвам хората, които познавам един по един. Те са ми споделяли. Е, дори и да не са ми казвали всичките си мечти са ми отговаряли на задаваните въпроси. Е, моят въпрос към вас е: Като какви искате да работите като порастнете. Може би ще се изсмеете на въпроса ми, обаче аз имам предвид за истинска работа-мечта. Наистина да искате толкова много да работите тази работа и да искате от сърце да преуспеете! Споделете!![]()
![]()
![]()
Искам да стана ветеринарна лекарка![]()
I Love Justin Bieber
Искам нещо свързано с медицината..Обмислям - гинеколог или нещо подобно..Не знам..Имам време докато избера..Но със сигурност знам,че ще е нещо свързано с медицината
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз пък мечтая да стана дизайнерДа имам своя модна къща и по цял ден да творя модели...Другото също е свързано с изкуството...Певица!
![]()
Добри мечти имате...Някой друг още да си изкаже мнението...?!
Автомонтьор.
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Певец![]()
Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
psiholog :P
изскам да се занимавам с музика ( да пея и да свиря на китара), аз и сега го правя, ама друго си е професионално![]()
Програмист.... голям климатизиран офис, голямо бюро с 2 монитора на него, голям, удобен стол и хладилник зареден с бира до горе...![]()
![]()
Пилот в армията.Независимо дали ще пилотирам хеликоптер или самолет.
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
Браво на тебПървоначално написано от sasheto0o
![]()
Директор на банка или министър на финансите![]()
Иначе като изключа това, което уча, бих искала да бъда декоратор на торти или букети. Много обичам да украсявам и да творя.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
депутат
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Аз искам да стана или дизайнер, ветеринар, гинеколог или адвокатка!
//Незнам кое да избера, защото всичките ме кефат!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
хмм.. винаги съм мечтала да стана аниматор .![]()
КриминалистЕдна голяма лаборатория с хубав екип криминалисти ,изследователи - разкриване на уийства и тем подобни :P
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
адвокатка
актриса
пианистка ,но едва ли ще го правя професионално ..по-скоро се занимавам от кеф
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
аз пък искам да стана трамвай![]()
![]()
![]()