.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Временни татауировки

Какво ще кажете за тях.Особено за тези дето ги правят на морето.Искам една за 20 дни докато съм на море.Сега си пооформих тялото,а наще не дават за постоянно защото съм бил още на 15...Колко струват и колко държат?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Зависи от размера, не си струва да дадеш пари за това и доколкото знам започва да се замацва след няколко дни.
    n00bs

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цената зависи от големината на татуса.Правят се с кана.Аз бях на твоите години, когато си направих татусите.Тогава на 50/1 имаше татус.Сега 50/49 имат татуси.Моят съвет е ,ако ще си правиш временна само ,за да се харесаш на някой си ,на морето по-добре недей!Ако си направиш истинска с туш,гледай да може да си я криеш с дрехи.

Искам да си я направя просто от любопитство.Да видя какво е и как ми седи.Въпроса ми е дали са качествени и дали си сруват парите(ако ми кажете и колко струват. ..)

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Ами ако си намериш за малко пари направи си .
    Поне ще си начешеш крастата
    Недеи бърза от сега за истинска имаш време изчакай поне да направиш 18
    Аз така направих и не съжалявам
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

и после като ти изчезне ти остава едно бяло петно :Д (защото там не хващаш тен)

15-20лв макс.

А поне 1 месец ще издържат ли?Ще гледам някъде където е по-скъпо и ми се струва истинско да си я направя.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от dark40
    Един познат си беше написал kуp на ръката и като падна боята беше изгорял така
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    А поне 1 месец ще издържат ли?Ще гледам някъде където е по-скъпо и ми се струва истинско да си я направя.
    След 2-3 дена вече започва да се отмива и става на петна.Супер грозно е.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Цитирай Първоначално написано от dark40
    Един познат си беше написал kуp на ръката и като падна боята беше изгорял така
    Бхаха не се въздържах от смях
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Хаха.. Тук всички се изказват неподготвени според мен ! Аз си правих татусче на морето (временно) и бях супер доволен. Смисъл докато я носех на морето всичко си беше окей обаче започна да пада след като отидох в аквапарка (явно от водата защото беше пълна с химикали за прочистване) . Чесно казано искара 10-тина дни и след като падна отидох да ми я оправят и искара около 2 седмици след морето. Иначе татосчето ми беше от тогавашните модерни [ От врата до лакътя и когато носех къс ръкав или потници много добре се получаваше] Цената беше 60 лева!!!
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Цитирай Първоначално написано от Kmet4e
    Хаха.. Тук всички се изказват неподготвени според мен ! Аз си правих татусче на морето (временно) и бях супер доволен. Смисъл докато я носех на морето всичко си беше окей обаче започна да пада след като отидох в аквапарка (явно от водата защото беше пълна с химикали за прочистване) . Чесно казано искара 10-тина дни и след като падна отидох да ми я оправят и искара около 2 седмици след морето. Иначе татосчето ми беше от тогавашните модерни [ От врата до лакътя и когато носех къс ръкав или потници много добре се получаваше] Цената беше 60 лева!!!
    за 60 кинта нелицензиран ше те нашари целия брат.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от Kmet4e
    Аз съм най-неподготвения.Ти си академика,както и да е.Временната зависи колко я мокриш,колко се къпеш и сапунисваш мястото.Аз си направих моите на 15 и не съжалявам.Ако искам мога да си направя още 10 примерно.Това няма да ме направи по-хубав.Татуировка не се прави,за да те харесат другите,а да има символика за самия теб....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си