.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на babity

Как и дали можем...

... да променим начина, по който ни приемат представителите на противоположния пол? В темата можете да си пишете за нещата по принцип, а може и да дадете едно мнение за моя въпрос.

Определено не съм вървежна. За външен вид по шестобалната си давам 3, в най - добрите дни 4. Забелязвам напоследък обаче, че всичките момчета/мъже в живота ми ме възприемат като надуваема кукла. Всичко живо иска да ми го изтропа, ама без обвързване. И тук идва моята чуденка. Не съм хубава, в смисъл, че нямам хубаво тяло, съответно не се нося разголена, винаги се държа... нормално, не съм няк'ва кифла, не флиртувам с всеки и пак. Аз ли нещо грешно правя? Да каже човек, че на неподходящи попадам, 'ма те пък плейбоите не ходят по такива като мен. Въобще аз мога ли по някакъв начин и как върху начина, по който ме възприема мъжката част?

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Отслабни и покажи плът, така повече ще те възприемат
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Не можеш

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Babe евала ,че си признаваш ,че не си перфектна
    Всеки трябва да може.И сега да помислим -ти се държиш добре,смис .сериозно-аз напротив понякога съм кифленска,ноооо почти никога,спокойно.И ако заключим ,че сме противоположни общото ни е,че не ни вързва-последният,с когото пробвах го е страх от обвързване .
    По шестобалната си давам 5,макр че мисля,че това некой друг трябва да реши.Не знам какво да променя-някак си съм надута според мен.Това ме дразни и ще си докарам неприятности ,но животът е низ от падения и успения.Така че...
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Момичето не иска мъжката част да го възприема само като сексуален обект, така че не виждам разголването с какво ще помогне. Т'ва манията за трупане на постове е страшно нещо, наистина.

babity
    , дефинирай "плейбой". Има мъже, които имат някакво смешно високо самочувствие и си мислят, че заслужават само дългокраки кльощави девойки; има и мъже, които се правят на много оборотни, а всъщност са толкова жалки, че биха преспали с първата, която срещнат, само и само да им се върже на глупостите; а има и мъже, които просто умеят да общуват с жените, флиртуват, забавляват се и дават вид на много фриволни, пък всъщност не са. Та уточнявай.

Зависи как разбираш, че искат да "ти го изтропат" - дали ти подхвърлят разни просташки изречения, или ти усещаш нещата. Ако са от първия вид, определено имаш елементарни хора в обкръжението си и само можеш да се радваш, че те не искат да се обвързват с теб.
    Явно мъжете около теб те харесват, защото си непринудена, не си търсиш отчаяно мъж, приятен събеседник си и така нататък. Външността минава на заден план в такъв случай, защото какво ако си много хубава, след като си куха като лейка?
    Не смятам, че с нещо можеш да промениш начинът, по който въздействаш на мъжете, и като цяло на хората около теб. Няма нищо лошо, че винаги има мераклии около теб, важното е да не допускаш всеки до себе си.
    Та такива глупости по моето скромно мнение, нещо не ми се получи поста, все тая.

Ами мила,не си само ти така,смисъл и по-неперфектни момичета са вървежни,просто днешната младеж (момчетата (а и някои момичета) ) е по еблива,не се учудвай .. а ако искаш да си още по-вървежна,направи хубаво тяло с повечко усилия и дразни "plаyboy-ите" но не им се давай лесно ... ето ти една друга страна как да се държиш ... но това е мота гледна точка ... БЪДИ ТВЪРДА !
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Бабиту, долавям от твоя страна едно убеждение, че въпреки, че не си красива, притежаваш някакъв необясним магнетизъм или нещо такова. И желание ние да дадем отговори, които биха потвърдили това убеждение.
    Ще те разочаровам.
    Повечето плейбои не са никакви плейбои. Мъжете до един искат да изглеждат като пичове и непукисти и в случаите, когато открито парадират с това, става въпрос предимно за комплекси. Боят се от отказа, който много често идва от наистина натоканите мадами, които са им на или над нивото. Затова техни жертви обикновено стават по-обикновените, по все пак хубави, жени, с които имат някакъв шанс.
    А това, че те минават и си заминават... потърси вината в себе си. Всяко мнимо плейбойче първо е човек, после мъж и чак след това мачо. Явно нямаш с какво да ги плениш. Или имаш, но не простираш мрежата правилно?
    all day... all night... what the fuck?!

евала мацке най-накрая някой които си казва "аз не съъъъм Руса Кукла Барби с главно Б и големи надуваеми цици от силикон или дърво с куха тиква ", почти никой не харесва идеала колкото и противоречиво да звучи, ти си уникална сама по себе си и това е уникалното. има една песничка imperfect is the new perfect на caitlin crosby, има много истина в нея.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от badblood
    евала мацке най-накрая някой които си казва "аз не съъъъм Руса Кукла Барби с главно Б и големи надуваеми цици от силикон или дърво с куха тиква ", почти никой не харесва идеала колкото и противоречиво да звучи, ти си уникална сама по себе си и това е уникалното. има една песничка imperfect is the new perfect на caitlin crosby, има много истина в нея.
    Ето за такъв отзив говорех в първия абзац на поста си.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Начинът, по който те възприемат околните ще се промени, когато се промениш и ти. Но за това се изисква много време. Това е по принцип.
    За твоя конкретен случай не мога да разбера какъв ти е точно въпроса/проблема, или просто искаше да се "похвалиш".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

mArMaLaDkA, всеки е различен. От една страна имам наистина отчаян индивид, който страшшно много се надява на каквото и да е внимание - тук просто си го усещам какво му се иска, но понеже и той си пада като мен е решил, че ще е по - лесно да ме залъже с романтичните помии. От друга страна, човекът, който страшно много държи на мен, иска да съм щастлива, отказва да дава смесени сигнали, обаче ме вижда и ми дава едни други неща... Накрая черешката е бившия ми, който има нещо като фикс идея да легне с мен, обаче има и вътрешни противоречия и докато ми говори мръсотии след 3 мин вече съжалява, че ми го причинява. Във всеки случай обаче резултатът е един и същ. Аз не намирам нищо сериозно. А принципно с компромиси и желание и трите варианта са приемливи.

ScarletBite, само уточнението, че аз въпреки странните си взаимоотношения с определени хора се смятам до определена степен за моралистка и се държа на положение. Не ме чукат и да бягат после.

TheBeliever, не желая да се хваля и не го правя. Тук не изтъквам колко хора искат да ме изпраскат, а по - скоро съжалението си от това, че около мен няма хора, с които да започна връзка или не просто мен не ме възприемат като такъв човек.

Аз се оплетох, не знам за теб. В крайна сметка ти искаш сериозна връзка, обвързване..., нали така? Тогава защо трябва да правиш компромиси и да имаш ябълка с червей?

Имам чувството, че ги съжаляваш, опитваш се да ги предпазиш от разочарование, от друга страна ти се ще да си с втория, пък от съвсем трета вече изпитваш някакво отчаяние и безизходица, че един ден можеш не трима да имаш, ами нито един. Сама си набиваш филмите. А е толкова просто. Изясниш ли си какво и кого искаш, сама ще намериш отговора.

Оооо, аз знам какво искам, ама... то просто няма да стане и затова ме изби така на размишления. Днеска второто копеленце така жестоко сложи рамка на отношенията ни, че просто щях да съм пълен не-човек ако не ми избие нещо отнякъде.

Град
    your mind,your body and your soul
    Мен ако питаш-трябва ти секс.
    Нещо ти е тежко на душата,в някакви филми се вкарваш.
    Я го дай малко по-неебателно.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Мега фен
    Град
    <3
    Може би ти им го позволяваш. Извинявай ама не се оплаквай при положение,че ти сама им се даваш за едното кхъм... Може би за това те приемат така.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Нормално е хората да се водят по физическото.

За да имаш чуждото уважение, трябва първо да уважиш себе си (тялото и психиката си).
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Как и дали можем...

Цитирай Първоначално написано от babity
    ... да променим начина, по който ни приемат представителите на противоположния пол? В темата можете да си пишете за нещата по принцип, а може и да дадете едно мнение за моя въпрос.

Определено не съм вървежна. За външен вид по шестобалната си давам 3, в най - добрите дни 4. Забелязвам напоследък обаче, че всичките момчета/мъже в живота ми ме възприемат като надуваема кукла. Всичко живо иска да ми го изтропа, ама без обвързване. И тук идва моята чуденка. Не съм хубава, в смисъл, че нямам хубаво тяло, съответно не се нося разголена, винаги се държа... нормално, не съм няк'ва кифла, не флиртувам с всеки и пак. Аз ли нещо грешно правя? Да каже човек, че на неподходящи попадам, 'ма те пък плейбоите не ходят по такива като мен. Въобще аз мога ли по някакъв начин и как върху начина, по който ме възприема мъжката част?
    По снимка едва ли ще успея, но може да се пробваш. Дай ми една ежедневна снимка на лично и ще ти дам мнение.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си