- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НЕЗАДАВАН ДО СЕГА ВЪПРОС
Спира ли растежа на момичето след като е правила секс за първи път ? Има ли такова нещо ?
Ако съдя по въпроса ти... почва да му расте мозъка и пишката му укапва... също така уплешивява и мъ ръстът косми между пръстите...![]()
![]()
It's too late...
Бахт* умния автор![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Възможно е ,да се превърне в мъж.![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи на колко й е бил първия път . Разтежът не зависи от секса .
ПП : само не ми казвай , че темата е сериозна .
радвам се че има поне още един човек който знае за това невероятно явление. отговорът е твърдо ДА, разбира се! всичките жени с много нисък ръст пък са жертви на педофилиПървоначално написано от mementotori
![]()
разбира се това означава че жената в даден момент е длъжна да прави секс иначе има вероятност да порасте до километър на височина или дори повече.
с оглед на това те съветвам да не правиш секс за да имаш време да израстеш и не вярвай на онези заблудени глупци, които те одумват.
всичко е вярно![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
След секс момичето си е добре, но при момчето стават опасни неща. Справка-темата за заблудения тинейджър в д-р тийн-проблеми.![]()
Ти луд ли си или на такъв се правиш?Първоначално написано от tnp123
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
1.Въпросът е задаван много пъти!!!
2.Не,не е вярно!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Разбира се , че спира. Точно заради това съм 1.56. Яко перверзна и развратна на 12 бях, копеУета.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Няма такова нещо.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Такива теми има бол бе хора, ровете малко преди да пишете.![]()
Иначе все пак по темата: няма нищо такова, но съдейки по въпроса май не си дорасла психически за това нещо наречено секс, така че въздържай се поне докато ти дойде времето. До тогава просто прави типичните за твоята възраст неща: да играеш на вън с връсниците си, а не да се въргаляш в нечие легло.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Абе...кви са тия простотии за разтежа след секс...просто някои момичета имат раложен по - нисък ръст ии в дадения момент спират да растат...
Т'ва се отнася за момчетата... На момичетата принципно им пУниква трета цицЪ...Първоначално написано от ОНЯ
It's too late...
Като съдя по зададения от теб въпрос мога да кажа,че ти е рано да правиш секс...![]()
Жените като вид могат да достигнат височина от 50 метра ,и с диаметър 2 метра . През вегатеционния период , тя леко и опадва косата и на нейно място и излиза друга .Жените имат и тревен хабитус ,който обикновенно достига височина от 5-6 метра , и дебелина 60 сантиметра . Жената в вид на тревен хабитус трябва редовно да се подрязва защото може да порасне още или да се появят коренови издънки ..
ПИЧ ДОБРЕ ЛИ СИ ???? Все едно да ми кажеш - Купувам кола ,слагам ароматизатор борче , дали тапицерията ще остане здрава ?!?!
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
Според мен не се спира, но определено се забавя. Всичките ми приятелки, които са го направили на неподходяща възраст са по 158-160 високи, а са на по 17 години с високи родители. Момичетата, които познавам и не са правили секс, пък са си доста по-виски (към 170/180). Ако сексът се практикува прекалено рано през пубертета е логично да се забави развитието.
Да беНие имаме девствена учителка, която си е доста нисичка
Така, че НЕЕЕЕ, растежът не спира като правиш секс.
![]()
![]()
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
м дам, ще ти каже верния отговорПървоначално написано от elvenqueen
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
БУЛШИТС
![]()
и аз съм чувала подобно нещо и го вярвам напълно ама що е за каузата...![]()
![]()
![]()