.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75

Тема: .

Guest
    ...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Само от един поглед мога да ти изредя поне 5 набиващи се в очи недостатъка, но мисля, че си достатъчно комплексиран, за да наливам още масло в огъня. Можеш само да се надяваш, че момичето, което си харесаш няма да е толкова ограничено като теб и няма да поставя външния вид на първо място.

Айде със здраве.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Guest
    ...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Най-големият ти проблем е начинът ти на мислене. Докато слагаш външността на първо място, никога няма да намериш истинско щастие и истинска любов. Явно си мислиш, че като качиш малко мускулна маса, оправиш си кривите крака, гарванския нос и щръкналите уши и ще преоткриеш света. Ами не е така. Даже да успееш да постигнеш привлекателна външност пак ще си останеш същия. Защото външността не прави човека. Самия факт, че за теб външния вид е най-важен, показва, че нямаш други качества, с които да привлечеш едно момиче.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Наистина външността не е най - важното нещо, но недейте чак толкова да го нападате момчето. Всеки човек си има трески за дялане и осъзнава някои неща на по - ранен или късен етап. Моят съвет към автора е да се вгледа повече в поведението си, защото именно то определя излъчването и това какво момичетата си мислят, че могат да получат/или не от теб.

ко ти пукае пич.. да няма да се жениш за тях на мене хич не ми пука к0й ме харесва..

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Поклон пред jghgh .... директно, точно и ясно!

Имаш слаби ръце, жените харесват силни ръце.
    Гадно облекло, не е стилно, а изглежда посредствено.
    Излъчването не ми допада, но то вече е и въпрос на личен вкус.
    Хилав си, мда. Не очертаваш нищо в дънките, сигурно са най-малък номер и пак са ти разпуснати.
    Даже от чисто физиологична гледна точка, никоя жена не би се накефила да прави секс с толкова слабо същество.

Отивай да спортуваш.

пп. Не виждам нищо лошо в "повърхността" на автора. Всеки иска да има добреизглеждащ/а приятел/ка. Факт е, че не можеш да харесаш някого заради "душата", ако ти не си харесал външността. Външността те кара да искаш да опознаеш по-добре един човек. Въпросът с автора е, че ако иска хубави момичета трябва да се замисли дали може да ги "покрие" - дали ще е достатъчно умен, готин, забавен и секси за тях, понеже готините момичета не са лъжица за всяка уста.. не са за сульо или пульо.
    пп2. Много Фройд съм напоследък
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Те и паяците са проклятие, ама откъде кънтящата на кухо камбана да се сети...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    нИ мЪ кефишш -присмял се хърбел на щърбел е твоето !
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Guest
    ...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от kerenski
    Добре явно че имам доста проблеми,но по какво чак толкова се различава брат ми от мен че на него се му се лепят яките мацки,а на мен не?

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3190135_n.jpg
    Може би държанието сеш'се...
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Добре явно че имам доста проблеми,но по какво чак толкова се различава брат ми от мен че на него се му се лепят яките мацки,а на мен не?
    Е това с показването на снимката на брат ти и сравнението, което направи беше малко грозно...от уважение към брат си не е зле да му махнеш снимката.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Стига му скачайте толкова жестоко. Той е хилка, а някакви обороти му се точат. Ми изплющи ги е. Какво ти пречи? 1 шише ракия и всичко под ножа удряй. Пък и момичето на първата снимка има някакъв индийски чар и е бая млекодайна, като гледам.
    Проучвания и биологични данни сочат, че жените се привличат от мъже с по-развити ръце, широк гръб и рамене, така че сам си прави изводите. Като ти гледам и излъчването, определено ти куца нещо и в подхода, ако изобщо си пробвал да заговориш някоя. Който подбира, мастурбира, така че не мисли много, много. За едното ебане и да изплющиш динозавър не е кой знае какво.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Който подбира, мастурбира, така че не мисли много, много. За едното е**не и да изплющиш динозавър не е кой знае какво.

Но това за ръцете и гърба беше вярно...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    По принцип външния вид е едно от последните неща,които гледам,но честно ти казвам дори и онези "дебели" (по твоите думи) момичета от снимките са прекалено красиви за теб!!! Казваш,че момиче,което е 60 кг. е дебело,а ти си 65 и си клечка А и пак казвам,че тия от снимките са не по-малко от 75 кг!!!

Искаш да знаеш за недостатъците си?!Ми оки!
    1.Дрехи.
    2.Телосложение.
    3.Излъчване.
    4.И със сигурност начина ти на комуникация куца (съдя по начина ти на мислене и разсъждение)
    5.Липса на самочувствие (пак съдя по онези две неща)
    6.Поставяш си непостижими цели.Е сори,но няма как човек с твоята външност да е с някоя "готина,45 килограмова мацка" нали се сещаш ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    знам един номер за дебелани с брашно и помпа за гуми... ай ще го спестя
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на radeberger
    Не може да работиш като общ работник и да караш бентли . Надявам се , че ще ме разбереш .

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ще се самоцензурирам, защото съм модератор...

смЕтай...
    Недей Кажи си го, да не ти мъчи душичката
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    jghgh го каза най-точно - ПОДБОР!

А авторе, дай да се уточним, че не забелязах някой да те е питал - какво разбираш под дебелана? Щото ако представите ни се разминават, бих помислила, че ти и очевидно приятелите ти не сте особено наясно и имате твърде завишени критерии...

Разгледах снимките... Какво да ти кажа? Не особено стилно облечено слабо момче с кофти излъчване. Не се стряскай обаче - поправимо е. Виж сега - по теб няма нищичко, което да те прави атрактивен - никаква гривна, пръстен, нещо на врата - доколкото видях. А като момиче ти казвам, че ние обожаваме мъже с бижута. Нямаш слънчеви очила дори! Не казвам, че трябва да ходиш с очила като вали дъжд примерно, но все пак... да има НЕЩО! Часовник имаше ли, че не видях? Може да използваш и по-екстравагантен аксесоар - примерно ако обичаш да снимаш, апарата в ръка и ето - готова тема за разговор с някое девойче. Сложи една хубава тениска и си готов! Иначе... лично аз предпочитам момчета с дълга коса Бих ти препоръчала да ходиш 1-2 пъти седмично на фитнес - колкото да се оформят мускули и да придобиеш самочувствие. Но не защото всички "яки мацки" обичат напомпани, а защото... е секси мъжът да полага грижи за външния си вид. :win k: Приятелят ми също е много слаб, но има страхотно тяло, облича се стилно (това изобщо не значи задължително скъпо), има чувство за хумор (много е важно) и доста момичета си падат по него... Просто трябва да имаш излъчване, което идва от самочувствието, което идва от увереността, че изглеждаш добре. Не е трудно, нали?

Супер фен Аватара на radeberger
    ^^^ За 1-2 седмици нищо няма да направи във фитнеса .

anonymous708973
    Guest
    Ух, имах предвид 1-2 пъти седмично

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    ^ Толкова грубо Направо му разби всичките мечти....

--------------------------------------------------------

Честно казано, момичетата които пусна не са грозни, просто са пълни... или с твои думи дебели. Тоест те могат да се променят.
    Докато в теб няма нищо, което може да привлече едно момиче. Външността няма да коментирам, ама и самият ти начин на мислене отвращава.

...
    *поклон*
    Вие, сър, имате моето уважение доживот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си