...
Само от един поглед мога да ти изредя поне 5 набиващи се в очи недостатъка, но мисля, че си достатъчно комплексиран, за да наливам още масло в огъня. Можеш само да се надяваш, че момичето, което си харесаш няма да е толкова ограничено като теб и няма да поставя външния вид на първо място.
Айде със здраве.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
...
Най-големият ти проблем е начинът ти на мислене. Докато слагаш външността на първо място, никога няма да намериш истинско щастие и истинска любов. Явно си мислиш, че като качиш малко мускулна маса, оправиш си кривите крака, гарванския нос и щръкналите уши и ще преоткриеш света. Ами не е така. Даже да успееш да постигнеш привлекателна външност пак ще си останеш същия. Защото външността не прави човека. Самия факт, че за теб външния вид е най-важен, показва, че нямаш други качества, с които да привлечеш едно момиче.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Наистина външността не е най - важното нещо, но недейте чак толкова да го нападате момчето. Всеки човек си има трески за дялане и осъзнава някои неща на по - ранен или късен етап. Моят съвет към автора е да се вгледа повече в поведението си, защото именно то определя излъчването и това какво момичетата си мислят, че могат да получат/или не от теб.
ко ти пукае пич.. да няма да се жениш за тях на мене хич не ми пука к0й ме харесва..![]()
![]()
Имаш слаби ръце, жените харесват силни ръце.
Гадно облекло, не е стилно, а изглежда посредствено.
Излъчването не ми допада, но то вече е и въпрос на личен вкус.
Хилав си, мда. Не очертаваш нищо в дънките, сигурно са най-малък номер и пак са ти разпуснати.
Даже от чисто физиологична гледна точка, никоя жена не би се накефила да прави секс с толкова слабо същество.
Отивай да спортуваш.
пп. Не виждам нищо лошо в "повърхността" на автора. Всеки иска да има добреизглеждащ/а приятел/ка. Факт е, че не можеш да харесаш някого заради "душата", ако ти не си харесал външността. Външността те кара да искаш да опознаеш по-добре един човек. Въпросът с автора е, че ако иска хубави момичета трябва да се замисли дали може да ги "покрие" - дали ще е достатъчно умен, готин, забавен и секси за тях, понеже готините момичета не са лъжица за всяка уста.. не са за сульо или пульо.
пп2. Много Фройд съм напоследък![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
![]()
нИ мЪ кефишш -присмял се хърбел на щърбел е твоето !
...
Може би държанието сеш'се...Първоначално написано от kerenski
Е това с показването на снимката на брат ти и сравнението, което направи беше малко грозно...от уважение към брат си не е зле да му махнеш снимката.Първоначално написано от kerenski
Стига му скачайте толкова жестоко. Той е хилка, а някакви обороти му се точат. Ми изплющи ги е. Какво ти пречи? 1 шише ракия и всичко под ножа удряй. Пък и момичето на първата снимка има някакъв индийски чар и е бая млекодайна, като гледам.
Проучвания и биологични данни сочат, че жените се привличат от мъже с по-развити ръце, широк гръб и рамене, така че сам си прави изводите. Като ти гледам и излъчването, определено ти куца нещо и в подхода, ако изобщо си пробвал да заговориш някоя. Който подбира, мастурбира, така че не мисли много, много. За едното ебане и да изплющиш динозавър не е кой знае какво.
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от umri
![]()
Но това за ръцете и гърба беше вярно...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
По принцип външния вид е едно от последните неща,които гледам,но честно ти казвам дори и онези "дебели" (по твоите думи) момичета от снимките са прекалено красиви за теб!!!Първоначално написано от kerenski
Казваш,че момиче,което е 60 кг. е дебело,а ти си 65 и си клечка
А и пак казвам,че тия от снимките са не по-малко от 75 кг!!!
Искаш да знаеш за недостатъците си?!Ми оки!
1.Дрехи.
2.Телосложение.
3.Излъчване.
4.И със сигурност начина ти на комуникация куца (съдя по начина ти на мислене и разсъждение)
5.Липса на самочувствие (пак съдя по онези две неща)
6.Поставяш си непостижими цели.Е сори,но няма как човек с твоята външност да е с някоя "готина,45 килограмова мацка" нали се сещаш ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
знам един номер за дебелани с брашно и помпа за гуми... ай ще го спестя
GTA Stunting
Не може да работиш като общ работник и да караш бентли . Надявам се , че ще ме разбереш .![]()
НедейПървоначално написано от HarleyFlanagan
Кажи си го, да не ти мъчи душичката
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
jghgh го каза най-точно - ПОДБОР!
А авторе, дай да се уточним, че не забелязах някой да те е питал - какво разбираш под дебелана? Щото ако представите ни се разминават, бих помислила, че ти и очевидно приятелите ти не сте особено наясно и имате твърде завишени критерии...
Разгледах снимките... Какво да ти кажа? Не особено стилно облечено слабо момче с кофти излъчване. Не се стряскай обаче - поправимо е. Виж сега - по теб няма нищичко, което да те прави атрактивен - никаква гривна, пръстен, нещо на врата - доколкото видях. А като момиче ти казвам, че ние обожаваме мъже с бижута. Нямаш слънчеви очила дори! Не казвам, че трябва да ходиш с очила като вали дъжд примерно, но все пак... да има НЕЩО! Часовник имаше ли, че не видях? Може да използваш и по-екстравагантен аксесоар - примерно ако обичаш да снимаш, апарата в ръка и ето - готова тема за разговор с някое девойче. Сложи една хубава тениска и си готов! Иначе... лично аз предпочитам момчета с дълга косаБих ти препоръчала да ходиш 1-2 пъти седмично на фитнес - колкото да се оформят мускули и да придобиеш самочувствие. Но не защото всички "яки мацки" обичат напомпани, а защото... е секси мъжът да полага грижи за външния си вид. :win k: Приятелят ми също е много слаб, но има страхотно тяло, облича се стилно (това изобщо не значи задължително скъпо), има чувство за хумор (много е важно) и доста момичета си падат по него... Просто трябва да имаш излъчване, което идва от самочувствието, което идва от увереността, че изглеждаш добре. Не е трудно, нали?
![]()
^^^ За 1-2 седмици нищо няма да направи във фитнеса .
Ух, имах предвид 1-2 пъти седмично![]()
^ Толкова грубоНаправо му разби всичките мечти....
--------------------------------------------------------
Честно казано, момичетата които пусна не са грозни, просто са пълни... или с твои думи дебели. Тоест те могат да се променят.
Докато в теб няма нищо, което може да привлече едно момиче. Външността няма да коментирам, ама и самият ти начин на мислене отвращава.
*поклон*Първоначално написано от HarleyFlanagan
Вие, сър, имате моето уважение доживот.