...
И защо да е проклятие ? Иди при някоя врачка да ти махне "магията" ....
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Изпии една бутилка олио и изяж бучка въглища или шепа пясък...само така ще развалиш проклятието...
е голяма работа,ти се радвай,че някоя изобщо ти е обърнала внимание
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Може би ако спреш да бъдеш толкова повърхностен няма да е толкова зле положението.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
при мене беше нещо такова както при тебе преди да срешна приятеля си все ми се лепваха досадници, от които не се интересувах така че горе главатавсе някога ще ти се отвори късмета !!
![]()
Подчератното е отговорът.Първоначално написано от kerenski
Сигурен ли си, че не изглеждаш като смотаняк, защото си хърбав и запуснат?
Има един закон за подбора и той винаги важи.
По-неугледните момичета (пък и момчета) се настройват да търсят нещо, което е горе-долу на тяхната летва. С по-прости думи - спират да търсят мачовци/мацки, защото знаят че "елитните" момчета/момичета не са лъжица за тяхната уста. И решават да се задоволят с нещо "средна класа" или да не кажа направо "ниска класа".
Дали и при теб не е така?
Момичетата не те възприемат за готин и атрактивен*, освен по-пълните, които са готови да се задоволят с хилав за възрастта си, неатлетичен младеж (какъвто явно си ти)
А начинът ти на мислене ми е малко странен - това че си слаб, не значи че си готин. Нормално е като не си готин, и почитателките ти да не са "готини".
Спортувай и се опитвай да се харесваш на момичетата, които предпочиташ. За тази цел ще ти трябва много старание, а не просто самочувствие и нищо отгоре.
*това може да е проблем и на излъчването ти, и на поведението ти, а не само на фигурата.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
...
Е jghgh малко грубо се изказа. Права си но все пак не мисля че всяко по-пълно момиче (че даже и дебеланка) е с ниско самочувствие. Имам достатъчно примери около себе си. Може наистина да го харесват защото виждат нещо в него. Пък то ако си 1,70 и 50кг с мокри дрехи всяко момиче ще ти се струва пълно си мисля аз
. Имам една позната двойка. Еднакво са високи но той е хилав. Ама хилав направо не е дума! Като анорексик е. Тя е женствена. Не е дебела в никакъв случай (1,73 около 55-60кг) но не е и кльощава. До един нормално сложен мъж би изглеждала супер но до него е като...
Така че може момичетата да са си нормални но според неговите критерии да са пълни. Според мен трябва малко да се осъзнае и както казаха всички да спре да е толкова повърхностен.
Не може в крайна сметка всички момичета да изглеждат като манекенки и всички момчета да ходят с манекенки.
....
Абе да бе, има изключения. Има си жени със самочувствие, има и много красиви, изобщо не споря!
Въпросът е дали един "мачо", "гъзар" и т.н. ще предпочете пълната девойка, или слабата натокана "гъзарка".
Аз просто коментирам, не изказвам отношение.
Факт е, че рядко се случва ултра готините момчета да са заети с неготини момичета. Ако приемем,че пълните момичета са "неготини" (а наистина си има изключения, но говорим принципно), те сами ще си го знаят и няма да се врат при "гъзарите" и др., а ще зарибяват по-обикновено изглеждащи младежи.
Наистина има пълни момичета-красавици. Най-добрата ми приятелка е много красива, прилича на рускиня, и е пълничка, но си я обичам и я смятам за много голяма хубавица. Далеч не искам да кажа, че който е пълен, значи е "неготин", "грозен" и т.н.
Просто в доста случаи колкото и да е красив и със самочувствие, не е предпочитан от "красивите хора" и затова той съвсем логично решава да си снижи критериите и да избира по-малко хубави момчета (а някои даже си избират грозни; ако нямат самочувствие)
Явно авторът е заобиколен от точно такива жени, ако не и по-зле. (които не само нямат самочувствие, но и не могат да имат, ако съдим само по външния вид)
Но когато има проблем,той не е едностранен, има две виновни страни. Авторът ако беше "мачо" или голям хубавец, нямаше само непривлекателни жени да го харесват.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И аз смятам, че проблема е по - скоро в автора, отколкото в "дебелите момичета". Като явен представител на категорията съм много съгласна с jghgh. Ако се обграждаш с такива момичета, ако излъчваш смесени сигнали, нормално е да си падат по теб. Нещо друго ме фрапира. Момиче, чието тегло е 60кг мога да го видя дебело само ако е 1,30 - 1,40, като нали много си зависи и от структура, телосложение. Не мисля, че мога да кажа нещо по - различно от всичко казано дотук. Освен да поставиш ясна рамка на отношенията си с подобни момичета (ако поддържаш приятелски такива с някои) и да се ъпгрейднеш малко (дали имаш нужда от към външен вид или друго ти си знаеш) за по - "яките" каки.
jghgh разбрах те мила. Просто исках още веднъж да подчертая че не е нужно едно момиче да е 40кг за да е готино. Познавам едно момиче няма толков секси мадама ама е..кръгличка. Годеника й на външен вид е супер пич че и по характер е готин и купнджия.
![]()
Ето че проблема явно е в автора. Как едно момиче 60кг ще е дебело?!Да за него може би е дебело защото той е гльоджава ама по принцип за едно момиче над 1,70 тия килограми са напълно нормални (за момичетата формулата е ръст в см - 110 а за мъжете ръст в см - 100 в случай че сте забравили!). Аз съм доооста над 60 а съм 1,73 но не мога да кажа че изглеждам ДЕБЕЛА. Пълничка, закръглена приемам но дебела е прекалено (в средата http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5365609_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...9_187038_n.jpg)
. То верно че си зависи от структурата ама все пак 60кг не значат че някой е дебел.
babity ти каза какво да правиш. Ако не искаш да ти се лепят "грозни дебелани" не им давай аванси и поработи над себе си.
Напълно съм съгласна със Слънчицето.
Само да поясня на автора. Повърхностен си, защото обръщаш внимание само и единствено на външния вид. Може из между тези "дебели" 60 килограмови момичета да е била перфектната ти половинка, но с ограниченото си мислене ти няма как да го забележиш.
Автора е 65 кила и се има за хърбав и кльощав,а ако момичето е 60 кг. е дебела свиня?!
Божеее,не знаех,че има толкова прости съществаАко продължаваш да мислиш по тоя начин ще си умреш девствен
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И ще си го заслужава! ... 60 кила била дебелана... Божееее!!!Първоначално написано от 3oPuTy
The only truth they can accept is their own.
Първоначално написано от kerenski
![]()
![]()
Това отговаря на много въпроси.. хахаха 60 кг са адски дебели за теб така ли?? Като имаш такива претенции си хвани някоя манекенка 1.80 40 кг и да се приключва въпроса
![]()
Айде стига съм се заяждала.. Ем щом смяташ, че проблемът ти е, че си слаб, тръгвай на фитнес и така.. А не ти ли е идвало на акъла, че може би пък съдбата ти е отредила да си с някоя 'грозна дебелана' както ти ги наричаш? Не всеки получава винаги това, което му се иска, но може би после разбира, че така пък е трябвало да бъде. Промени си малко начина на мислене и следващия път като те хареса някое момиче, недей да го режеш само като видиш че е адската дебелена (60 кг де) ами се пробвай пък да е опознаеш малко преди това.
По разсъжденията ти-ако изобщо могат така да се нарекат съдя ,че си бахти тъпото повърхностно копеУе,честно ти говоря!
първо-60кг не са мн.Пожелавам ти една 85кг да ти завърти главата,чеше видиш тогава.
второ-ти също не си хубав и както има приказка-хубавото при хубавото.Един вид-нямаш шанс с кифла,така че не пропилявай и този собикновено момиче!
...
Я се погледни в огледалото и виж дали си дебел с този ръст и килограмиПървоначално написано от kerenski
Зверски се съмнявам да си нещо повече от кожа и кокали
А сега сложи 60 килограма на момиче с приблизително твоята височина
И то к'во се получи
Торба с кокали
Ако е вече са повече от 65кг паласките им определено ще изплуват
А и нали знаеш "Око да види, ръка да пипне"
На кокалите какво им пипаш
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
kerenski,първата е леко пълна,а не дебела.
Другите са много над 60 кг.Давам им от 75 кг. нагоре ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
...
Пускаш снимки на закръглени момичета. А я пусни една-две твои да видим ти в коя категория си? След като за теб външния вид е всичко, дай шанс да оценим твоята външност. След това се жалвай кой те е харесал и кой не.