.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Коремна преса

Здравейте на всички , знаете че сега идва лятото и на мен голямата ми мечта е до тогава да направа коремни плочки . Висок сам 178 см. и сам 74 Кг. 15 годишен . Бихте ли ми дали чрез link някоя хранителна програма която помага да изгаря излишните мазнина на корема и ако може за задните части някое упражнение и диета . Благодаря предварително

Пиши на кирилица.
    ShtrudeL

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ползвай търсачката има предостатъчно теми по тоя въпрос и пиши на кирилица.
    n00bs

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    ... и пиши на кирилица.
    Правилно.За непишещите на български няма съвети и линкове.Остава гугъла.

Град
    TaM..
    С тея килца на тая възраст и височина си представям каква картинка си...лятото няма да ти стигне само да свалиш килограмите , да не говорим за изкарване на плочки . Нарисувай си едни с някои перманентен маркер и бягай на плажа И каква е тая голяма мечка баш за това лято да имаш преса?
    П.с Извинявам се за лошите думи , но ми се струва смешно юни месец да се сетиш да вадиш плочки , за да може юли да се показваш пред мацките

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    аз пък не знам що така, като правя един ден коремни по много - 200 от всеки вид, после изкачат все едно съм 35 кг, а ако не правя дълго време пак си се прибират. и така като правя "държат" 4-5 дни.. а иначе си имам леко коремче
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Голям фен Аватара на play23
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    С тея килца на тая възраст и височина си представям каква картинка си...лятото няма да ти стигне само да свалиш килограмите , да не говорим за изкарване на плочки . Нарисувай си едни с някои перманентен маркер и бягай на плажа И каква е тая голяма мечка баш за това лято да имаш преса?
    П.с Извинявам се за лошите думи , но ми се струва смешно юни месец да се сетиш да вадиш плочки , за да може юли да се показваш пред мацките
    Абе може за едно лято, примерно виж тази статия, но пак си е доста трудно - http://lubomirivanov.com/2963

Някой са на мнението че е по добре 10 дена срам на плажа от колкото 1 година мъка във фитнеса

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от bybalazi
    Някой са на мнението че е по добре 10 дена срам на плажа от колкото 1 година мъка във фитнеса

Тази 1 годинка във фитнеса после ще му направи супер самочувствие като мацките тръгнат по него и му се усмихват на ляво на дясно....

по темата,тичане с неопренов колан,повечко млечни продукти и през ден 130 - 150 коремни преси от този вид много ефикасни даже мога да ти покажа моя снимка от преди 2 месеца но сега нямам защото спрях тренировки поради здравословни причини..другото което сега лятото ще ти е трудно да ги правиш защото мазнините горят не равномерно и просто ще си загубиш времето...тяло се прави > есен > зима > пролет < а лятото се подържа с добри тренировки и храна!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Тая 1 година фитнес даже не я считам за трениране аз, тяло се прави цял живот, хората ходят над 10 години, а тука всеки е решил за месец-година и е готов.
    n00bs

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Тая 1 година фитнес даже не я считам за трениране аз, тяло се прави цял живот, хората ходят над 10 години, а тука всеки е решил за месец-година и е готов.

* Ако е чист - цял живот в залата!
    * Ако е менделеев представител 3 - 4 месеца !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

тва не е спорт за всеки ... най важното е да си постоянен с тренировките и то става постепенно ако некой ви е казал че за месец 2 ша станете мистар олимпия не е така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си