- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честит Рожден ден на ScarletBite
Честит рожден ден, Диди
Искам да ти пожелая само едно - да осъзнаеш че си от орлите
Всичко друго или си го имаш, или знаеш как да го постигнеш, или ще дойде времето в което ЩЕ го получиш.
а да и здраве ти пожелавам.. че то не зависи изцяло от теб.
Специален поздрав!
Alice Cooper - Poison
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Трогната съм!![]()
Много благодаря!![]()
all day... all night... what the fuck?!
ЧРД.
Само хубави неща ти желая и нека блясъчето в очите ти винаги да е от щастие.![]()
ЧРД
Честит рожден ден!
Силният ум трябва да се съчетае
с голяма амбиция, упоритост
и смелост. Стреми се!![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Честит Рожден ден : ) Пожелавам ти всяко едно твое желание да се сбъдва. Да вървиш само напред и нагоре, без да поглждаш назад: ) Пожелавам ти една истинска,разтърсваща любов.. И Приятно прекарване разбира се: )
Ейй--ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да сме живи и здрави всички Близнации... много щастие , късмет и любов!!!
Първоначално написано от Nakadah
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
ЧРД! Освен всичко казано до тук ти пожелавам винаги да си удовлетворена и щастлива от всичко, което си постигнала и да си гордост за самата себе си, защото това също е много важно![]()
Честит рожден ден.
хахаха да не е даден линк към темата в някой друг раздел, че толкова лица, които не са от редовно списващите в този раздел, изплувахте така изведнъж?
П.п. Ем, явно някой е забравил. И на мен ми се е случвало 1-2 пъти.![]()
преместена е от Любов, ама не е ясно кой го е сторил :Д
Успех в живота
Благодаря на всички за пожеланията!![]()
all day... all night... what the fuck?!
A bit too late, but...
Безброй безупречни моменти на радост, които да се запечатват неизличимо в спомените ти всеки ден, напиращи да те подсетят за своята
осъщественост всеки час - и да подправят аромата му с уханни усмивки,
които ще извикват на лицето ти, а ти да вървиш из вечно зелените градини, вдишвайки от мечтаната си реалност и с пълни шепи да береш от нейните плодове, които да подаряваш на всеки, който би могъл да го заслужи, споделяйки със света безбрежността на своето щастие. haP B-dA!![]()
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.
:: Ч.Р.Д. на патерици ::
![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!