.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Питане

Питане

Здравейте, значи имам един въпрос. На скоро правихме секс с приятелката без презерватив.. Бутнал съм и го максимум 3-4 пъти и със сигурност не свърших ( целта не беше да свършвам ), но главичката му беше влажна и някак си лепкава. Приятелката ми НЕ беше в овулация ( Правехме го 2 дена след като и свърши цикъла ) та има ли някакъв начин да е забременяла

без паника...

Хахахахахахаха еми нормално е да е ти е влажна главичката след като си го вкарвал там където е влажно хахаха леле боже. Нямам как да е бременна.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    Хахахахахахаха еми нормално е да е ти е влажна главичката след като си го вкарвал там където е влажно хахаха леле боже. Нямам как да е бременна.
    Така е, но ми се стори лепкаво ( може би предеуколациона течност О.о ) и за това исках да попитам.

А отностно за овулацията съм прав нали? Не може толкова бързо след цикъл да е влезнала във.?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Лепкавостта е от соковете й ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

да може да е от нея случва се само не се панирай!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Черпила е с лубрикант

Повече от фен
    близо половин година с приятелят и карахме на "късмет" (без презерватив почти вс ден) НЕ СЕ ПАНИРАЙ хората се чудят как да забременеят а вие...

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Нищо не е станало,спокойно.
    Само се научете да правите разлика между цикъл и менструация..
    It's too late...

Няма начин да е бременна ..
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от TheSunshine01
    Няма начин да е бременна ..
    Силно се надявам Но понеже напоследък взе да усеща умора, малко се стреснах, но вероятно е от смяната на времето, толкова е топло..

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Или е от времето, или от недоспиване, стрес. Ако бяха симптоми на берменност, нямаше да се появят толкова рано. Възможно е и да си внушава..
    Благодаря. Дано около 18-20 Юни и дойде цикъла и всичко бъде наред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си