.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Някой...

Някой...

Някой може ли да ми разтъкува израза "ИМАШЕ КЛЮЧА ОТ СЪРЦЕТО МИ,НО СЧУПИ СЕ КЛЮЧАЛКАТА"?Благодаря предварително...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Откъде го измисли ти пък ??
    Не знам..Предполагам,че си обичал някого,но си го наранил..Не знам..Нещо подобно
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Под "имаше клъча на сърцето" ми разбирам, че си се доверявала на много скъп човек: когото си обичала, харесвала и т.н. Под " но ключалката се счупи" разбирам, че този въпростния човек ти е направил нещо много гадно и сега ти вече не можеш да му се довериш. С прости думи този целяит израз може би означава: КРАЙ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО НИ.

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Под "имаше клъча на сърцето" ми разбирам, че си се доверявала на много скъп човек: когото си обичала, харесвала и т.н. Под " но ключалката се счупи" разбирам, че този въпростния човек ти е направил нещо много гадно и сега ти вече не можеш да му се довериш. С прости думи този целяит израз може би означава: КРАЙ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО НИ.

Много точно казано

Значи, че момичето те е харесвало, а ти си се правил на луд и вече те мрази.. поне аз така го разбрах като се случи на мен..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    ...или с връзката...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си