.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Град
    София

Получи си заслуженото!

Здравейте отново.Скоро пуснах една тема ето я http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 ии за нея да ви кажа какво се случи..значи доверих се на съветите ви и се реших да говоря с него питах го първо дали ме обича тои каза да после го питах кое му е най-важното и дали е с мен само заради секса той каза,че на всяко момче секса му е най-важен но и мен ме цени (..но го каза някакси...незнам не беше искрен ) казах му че начина по който се държи с мен в леглото не ми харесва и че не съм му само за да му духам и да си прави с мен каквото иска и той ми каза,че мислел че ми било хубаво и че ние жените сме били само за това и само за това сме ставали и ако не ми харесва да си намеря друг,макар че нямало друг като него ;d и всичко ми стана ясно и му казах,че го обичам и че ще съм с него,не искам друг и някви такива му наговорих...Ест той след 2 часа поиска да му духам и аз добре...отидохме в леглото и му казах че искам да пробвам нещо той се съгласи.Съблече се,заключих го с едни белезници за леглото,като знаех,че ми има доверие.Започнах да му духам,набих му една чикия да свърши и то върху себе си и си тръгнах представям си реакцията на техните когато са се прибрали ...сина им заключен за спалнята чисто гол със сперма върху корема Сега се чуствам мн добре..реванширах му се за всичко

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    БРАВО !

А сега следващия рибок в морето и успех в намирането на подходящия

Град
    София
    Мерси

Как ми се иска да бях видяла реакцията на технитее лелее
    Но поне повече няма да позволя това да се случи!

Град
    Yambol
    Добре си го подредила
    every man dies,
    but not every man
    really lives.

http://www.teenproblem.net/teenid/kokicha

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Ако, ми беше гадже на мене и ме беше подредила така..направо нямаше да ти го простя Много си лоша

Това ще го покажа на един двама приятели-да знаят на какво са способни жените
    Браво мацка

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Браво, тоя не е за теб, щом е почнал да ти говори такива неща и да овърта е бил с теб само заради удоволствието. Обаче, ако някоя така на мене ми го направи ще е синя 2 години
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Цитирай Първоначално написано от kokicha
    Добре си го подредила
    +1 БРАВО !

Хехе....супер сии....БРАВО на тебе ... вече мъжете да знаят на какво сме способни ние жените!!!

Град
    Yambol
    Хехе....супер сии....БРАВО на тебе ... вече мъжете да знаят на какво сме способни ние жените!!!
    Лоша лоша [/quote]
    every man dies,
    but not every man
    really lives.

http://www.teenproblem.net/teenid/kokicha

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Даже му е малко...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Хaxa мацка само така! Някои момчета просто си го просят..
    100 години всяка нощ валеше
    като бебе ти до мене спеше..
    100 години време ни делеше
    колко малко ти до мене беше.... ;[

Голям фен Аватара на Callisto
    Леле човече радваш ме много! Посмъртно не бих могла да се сетя за по-гаден начин да си го върнеш. Докато четях темата, където казваш, колко много го обичаш и си казах "Леле защоо отново се върза това хлапе", но ето, че доказа, че и сама можеш да се справиш перфектно. Евала!

представи си физономията на този който треа да маха белезниците

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Ако ти ценеше поне малко себе си и достойнството си,щеше да му обясниш,че не ти е приятно и не ти харесва.Той за какъв се мисли?
    Ако бях на твое място бих го зарязала на секундата щом ми каже думите:
    ''че ние жените сме били само за това и само за това сме ставали и ако не ми харесва да си намеря друг,макар че нямало друг като него''
    Как може да ти говори по този начин.Чрез тези слова,той демонстрира самочувствие,величие и подценява както теб,така и всички от женския пол.Само за това сме ставали,ако бях аз на твое място такъв плесник бих му забила,че ще го закопая в земята.Ъ..ъ..ъ не знам ти поне малко гордост нямаш ли?Как може на подобни приказки от негова страна,на теб да не ти правят впечатление тези вулгарни и надменни думи.За нещастие все повече се убеждавам ,че сегашното поколение са все по-безчувствени и студени,забравили сте сърцата си ,изчезнала е романтиката и истинската силна любов,няма ги милите жестове и уважение.Днес и да ги има,то под тях се крие фалш и лъжа.(понеже повечето са се превърнали в някакви си секс-маняци и са изключили думичката''любов'' от ''богатия'' си речник)
    Аз лично никога не бих позволила на приятеля си да ми каже подобни думи,и да се отнася към мен с такова безчувствие.За мен това вашето,скъпо МОМИЧЕ не е любов,затуй че аз няма да ти кажа браво,понеже не ме трогва нищо от вашата ''връзка''.
    Ужас просто.

Браво, признавам те, нищо, че съм момче : )

btw... Промени си заглавието, защото ще ти заключЪт темичката...
    It's too late...

Браво, само така! Ето на какво сме способни!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Само 1 мога да кажа - Евалата :P
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Ако ти ценеше поне малко себе си и достойнството си,щеше да му обясниш,че не ти е приятно и не ти харесва.Той за какъв се мисли?
    Ако бях на твое място бих го зарязала на секундата щом ми каже думите:
    ''че ние жените сме били само за това и само за това сме ставали и ако не ми харесва да си намеря друг,макар че нямало друг като него''
    Как може да ти говори по този начин.Чрез тези слова,той демонстрира самочувствие,величие и подценява както теб,така и всички от женския пол.Само за това сме ставали,ако бях аз на твое място такъв плесник бих му забила,че ще го закопая в земята.Ъ..ъ..ъ не знам ти поне малко гордост нямаш ли?Как може на подобни приказки от негова страна,на теб да не ти правят впечатление тези вулгарни и надменни думи.За нещастие все повече се убеждавам ,че сегашното поколение са все по-безчувствени и студени,забравили сте сърцата си ,изчезнала е романтиката и истинската силна любов,няма ги милите жестове и уважение.Днес и да ги има,то под тях се крие фалш и лъжа.(понеже повечето са се превърнали в някакви си секс-маняци и са изключили думичката''любов'' от ''богатия'' си речник)
    Аз лично никога не бих позволила на приятеля си да ми каже подобни думи,и да се отнася към мен с такова безчувствие.За мен това вашето,скъпо МОМИЧЕ не е любов,затуй че аз няма да ти кажа браво,понеже не ме трогва нищо от вашата ''връзка''.
    Ужас просто.
    Ти прочете ти поста на авторката до края?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

брутална сиииии хаха аз на твое място щях само да го заключа без следващото с... нали :д ама тва е лично твое решение се пак браво
    отмъщението е сладко нали :д

Град
    София
    мноого сладкоо,трябваше да сложа една скрита камера и да видя какво е станало после щеше да е мнооооогооо забавноооо

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Добра постъпка,мисля ,че го заслужава с поведението си.Аз немисля ,че някога ще ми направят този номер,защото съм добър по-душа и нямам като неговото мнение за жените.

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Power owned
    Wanna do it

Град
    София

Добре се е получило ама можеше да минеш и без духането .. след такива думи, каквито е казал за нас по - скоро бих му отрязала п*шката ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си