.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен Аватара на go71n

Проблем при записването на диск

по скоро немога да го запиша, правя всичко точно с нерото ДВД диск записвам, след 2 мин от записването изписва " Could not perform end of Disc-at once " някви идеи на какво се дължи това ?
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Виж си настройките, скоростта. Може и дискът да е бъгнат.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

смених диска, пробвах със CD , скороста на 8 я пробвах и пак не става :X
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Пробвай с по-нова версия на "Nero", а ако пак не става си ъпдейтни Firmware
    на записвачката от сайта на производителя!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Пробвай с по-нова версия на "Nero", а ако пак не става си ъпдейтни Firmware
    на записвачката от сайта на производителя!
    свалих ново неро, и пак същия проблем пробвах и с една др програма и пак проблем, идея си нямам кой е сайта на производителя иии какво да сваля и какво да направя ;x малко повече разяснение ?

women are people too
    sometimes

Каква е марката и модела на записвачката? И с каква операционна система си?

Супер фен
    ако си с пиратски уиндолс,както при мене стана преди сд-то се прееба след време(от уиндолса).Сложи си оригинален уиндолс(30-40 лева преинстал при доставчиците на интернет)

Цитирай Първоначално написано от koko95
    ако си с пиратски уиндолс,както при мене стана преди сд-то се прееба след време(от уиндолса).Сложи си оригинален уиндолс(30-40 лева преинстал при доставчиците на интернет)
    :X ... Всичките ми прятели са с пиратски Уиндоус и си записват дисковете спокойно.Досега на никой не се е прецаквала записвачката, така че е от нещо др.

На 13 съм

Цитирай Първоначално написано от GreenDay
    :X ... Всичките ми прятели са с пиратски Уиндоус и си записват дисковете спокойно.Досега на никой не се е прецаквала записвачката, така че е от нещо др.
    Щом "коко95" казва, че е от пиратския Windows, значи е така - и кои сме ние "простосмъртните" да оспорваме неговите думи!!!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от GreenDay
    Щом "коко95" казва, че е от пиратския Windows, значи е така - и кои сме ние "простосмъртните" да оспорваме неговите думи!!!

О, ние сме "Нищо и никои".

На 13 съм

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    koko95 трябва дас е научи да си затваря устата там където не трябва да говори/пише...

По темата...Преди записвал/а ли си дискове?На каква скорост?Аз попринцип преди записвах на 62х и ми се на*ба записвачката.Сега не може да чете DVD дискове ,само CD,но иначе записва.Провери ли след като запишеш диска ,сложи го на друг компютър,а пък ако вообще не иска да записва CD влизаш в My Computer->DVD-RW Drive (F.) и като си сложил/а диска прехвърляш файловете на рпазното поле и цъкаш отляво в менюто "Write these files to CD",така вече съм 100% ,че ще стане...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен
    koko95 кух си като меча хралупа ... за 35-40 лв ти инсталират най - оригиналния Windows да знаеш ... само че тоя дето ти е набор ...

Колкото до записвачката ... може да се е събрало прах и да пречи на лазера или да се е изместил леко ...

А тия две минути през което записва диска ... записва ли нещо наистина или просто се мъчи да тръгне ?

ами както споменах в първия пост дава еррор, тръгва върти около минута 2 показва,че записва иии после дава еррор... :[

като отида в моят компютър там не отчита,че има ДВД дикс, а ако сложа СД диск дори и да е празен поне го отчита, но и на СД диск пак дава същия еррор при опит за записване ;x

women are people too
    sometimes

Цитирай Първоначално написано от go71n
    ами както споменах в първия пост дава еррор, тръгва върти около минута 2 показва,че записва иии после дава еррор... :[

като отида в моят компютър там не отчита,че има ДВД дикс, а ако сложа СД диск дори и да е празен поне го отчита, но и на СД диск пак дава същия еррор при опит за записване ;x
    Аз все още чакам информацията за модела и марката на записвачката!

Я дай и една снимка на ето това:

П.С. - Да не би вместо физическата записвачката в нерото да си избрал "Image Recorder"-а?

Голям фен Аватара на ogun
    Не се ебавайте с коко95. Прав е!
    Аз мисля, че може и от клавиатурата да е проблема - може да е паднала някоя троха между клавишите и при натискането им да е дала нищо накъсо и да е прецакало записвачката. Смени си клавиатурата !!!

запоядай доом мисля,че е това http://prikachi.com/images/714/2219714Q.jpg

women are people too
    sometimes

запоядай доом мисля,че е това http://prikachi.com/images/714/2219714Q.jpg
    Така - сега свали си ето този файл >> ЦЪК << и го стартирай! Това е ъпдейт на "Firmware" за записвачката от 14-ти Април 2008. Дано да стане с него!

П.С. - Най-добре пробвай и с друга програма да записваш!

свалих го, ръннах го дадох ФЛАШ и неможеш да познаеш нали ?! update failed до 2ра чертичка стигна ... ;x

women are people too
    sometimes

свалих го, ръннах го дадох ФЛАШ и неможеш да познаеш нали ?! update failed до 2ра чертичка стигна ... ;x
    Пробвай с някоя от следните програми да запишеш диск (в смисъл да не е Неро!)

1. Burn4Free 4.9.0.0

2. FinalBurner 2.21.0.188

3. BurnAware 2.4.7

4. CDBurnerXP 4.3.2.2212

5. Express Burn 4.36

П.С. - Всички изброени програми тук за запис са безплатни, като всяка една може да записва, както CD така и DVD дискове!

Ако с нито една от тези програми не става записа, може да пробваш с почистващ диск, но не зная до колко е ефективно това. Другия вариант е да помислиш за друга ДВД писачка - все пак не са толкова скъпи!

пробвал съм с бърнфорфрии пак дава еррор-а а записвачката не ми е толкова важна, от около година даже 2 сега ми се наложи да записвам на диск, но порсто се чудех закво дава тоя error ;х

women are people too
    sometimes

А защо не махнеш мултисесията на диска -\Burn at-once\ r да пробваш да запишеш така.
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си