.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Проблем с намирането!!! :[

Не знам дали ще ви се стори тъпо , но реших да побликувам своя проблем и се извинявам ако съм допуснала правописни грешки....
    Такаа...проблема ми е следния...миналото лябто ходих на море на Златни пясъци ии там видях едно уникално момче , което ми хвана погледа при първо виждане.Той беше в хотела ми и през цялото време беше някъде около мен и ме гледаше.Беше някъде 2 или 3 години по - голям от мен и имаше малък брат , който дойде при мен и ми каза , че брат му е казал , че съм неговото момиче.Сърцето ми започна да тупти силно и имах чувството , че всичко около потъва и не чувствам краката си. Реших на следващия ден да се запозная с него , но щом станах да закуся , видях , че той заминава.Идеше ми да се разплача , защото знаех , че повече няма да го видя , но не направих нищо и той си замина.Единственото , което видях бе , че и той е като мен от София..Та въпроса ми е дали някой знае някакъв начин да го намеря , като програма или пък ако някое момче от вас е било на море на Златни пясъци миналата година да ми пише....МОЛЯЯ , защото вече не издържам!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Миии то дори и да има някой,който е бил на Златните едва ли ще успее да ти помогне.Единствения начин,за който се сещам е да поразгледаш сайтовете за запознанства.Вероятността да не видиш негова снимка в нито един е минимална,но от друга страна търсенето ти ще продължи дълго ...

Между другото се надявам да не съдиш за това,че е от София по регистрационния номер на колата,защото в моя град например е пълно с коли със софийска регистрация,а са на хора от града
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

А между другото преди месец като слизах по стълбите на даскалото(22 СОУ Г.Ст.Раковски) видях снимка на членовете от клуба по археология и един от тези дето бяха на нея бееше той.Не съм особено сигурна ,но страшно много ми заприлича на него и някво почнах да крещя... !!! А относно хотела в Златни пясъци , той се казваше ЕЛЕНА...

Супер фен
    Хах и аз така бях си харесала един в един друг град и бях взела да го търся из сайтовете за запознанства Просто ей така ми беше любопитно де, нищо повече
    Във фейсбук няма опция да се търси някой на определена възраст (иначе си представи колко хилядиии разултати ще ти излязат за София) но примерно в Импулс и тея подобните има.. приятно търсене

Мерсии...

много сладка историйка това че си неговото момиче
    успех с намирането на принца от софия

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Животът не е романтично филмче с Хю Грант. Дори и да го намериш, в което се съмнявам, мислиш ли, че ще те помни и ще е свободен.

Ха сладкоо Не искам да те разочаровам,но шанса да го намериш е съвсем малък...а мислиш ли че ако той изпитваше нещо към теб.щеше така да си замине без да ти каже нищо?
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ох и аз преди 2 години така издирвах един симпатяга . Само дето му знаех името и на колко е години. Търсих в скайп, айсикю, фейсбук, разни сайтове,... Еми не го намерих но ми остана хубав спомен от вечерта в която се запознахме.
    Дано ти намериш този който търсиш .

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И година по-късно очакваш да го намериш? Защо не се сети за това миналото лято?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Пусни обява от типа "издирва се"

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Наистина чак сега ли се сети за него
    Нека бъдем реалисти - едва ли ще го намериш. А и да го намериш не очаквай нещо...смисъл може да е хубав, ама някъв много тъп? А и нали знаеш на морето какъв е разврат...това, че ти е казал, че си 'негово момиче' не значи кой знае какво
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от MishaBabyy
    Ха сладкоо Не искам да те разочаровам,но шанса да го намериш е съвсем малък...а мислиш ли че ако той изпитваше нещо към теб.щеше така да си замине без да ти каже нищо?
    - И аз т'ва се питам .. ..
    -- Оф преди няк0лко дена видяхх едн0 момче беше мн0го готин0 .. малее баси пича все се сещам за нег0 .. .. п0гледна ме и се усмихна н0 ме беше срам да г0 заг0воря.. вчера г0 видях в една диск0тека .. оказа се,че имаме мн0го общи приятели та сп0делих с едн0 момче и му г0 описах малк0 и в тела му имаше снимка където са двамата и т0й ми вика т0з ли е аз да.. м0мчето дет п0знавам отишъл и му казъл .. и мене ме беше срам да отида при нег0 и все се скатавах да не ме види и след п0ловин час си тръгнах.. беше ме срам и нищ0 не му казах .. а трябваше сега ме е яд.. к0га ли ще г0 срешна пак

Охх...хора знаете ли как съжалявам , че не направих нищо още като се прибрих..смис да го потърся....направо ми иде да се изям!!!А относно него...той беше ебасии и срамежливия...смис той минава покрай мене , оглеждаме ии си мисля , че ще ме заговори , а той направо си беше глътнал езика.... Ама онова лято ми се стори уникално...!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от alonedark
    А между другото преди месец като слизах по стълбите на даскалото(22 СОУ Г.Ст.Раковски) видях снимка на членовете от клуба по археология и един от тези дето бяха на нея бееше той.Не съм особено сигурна ,но страшно много ми заприлича на него и някво почнах да крещя... !!! А относно хотела в Златни пясъци , той се казваше ЕЛЕНА...
    ако е той намери начинобаче е трябвало,като заминава да се запознаете или да му напишеш номера си
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    ако е той намери начинобаче е трябвало,като заминава да се запознаете или да му напишеш номера си

Еее...то трябваше , ама аз съм достатъчно тъпа , че да го изпусна , щото досега не бях харесвала толкова много едно момче...!!!

Ейй...хора извинявам се , че спамя , но ми дойде една идея...значи ако сте момче и сте от 22 СОУ Г.Ст.Раковски...ии сте по - голям от 7 клас...да пишете на тоя скайп... sexy_bloody_girl4e

Ауе тотално отчаяхте момичето , кви са тия отговори ?

Град
    София
    Интересно издирване, успех ... ;D
    Марио

Re: Проблем с намирането!!! :[

Не знам дали ще ви се стори тъпо , но реших да побликувам своя проблем и се извинявам ако съм допуснала правописни грешки....
    Такаа...проблема ми е следния...миналото лябто ходих на море на Златни пясъци ии там видях едно уникално момче , което ми хвана погледа при първо виждане.Той беше в хотела ми и през цялото време беше някъде около мен и ме гледаше.Беше някъде 2 или 3 години по - голям от мен и имаше малък брат , който дойде при мен и ми каза , че брат му е казал , че съм неговото момиче.Сърцето ми започна да тупти силно и имах чувството , че всичко около потъва и не чувствам краката си. Реших на следващия ден да се запозная с него , но щом станах да закуся , видях , че той заминава.Идеше ми да се разплача , защото знаех , че повече няма да го видя , но не направих нищо и той си замина.Единственото , което видях бе , че и той е като мен от София..Та въпроса ми е дали някой знае някакъв начин да го намеря , като програма или пък ако някое момче от вас е било на море на Златни пясъци миналата година да ми пише....МОЛЯЯ , защото вече не издържам!!!

Цитирай Първоначално написано от danito369
    Ауе тотално отчаяхте момичето , кви са тия отговори ?
    Абе...аз си се отчаях още като си тръгна...
    Нищо бе..все пак мерси за отговорите и за това , че не ми теглихте една майна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си