.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Кузмови- победителите..

Какво мислите за победителите в първия семеен вариант на Биг Брадър..? За тях ли бяхте, или предпочитахте Колеви/ Чипеви/ Стефанови..?

Град
    Anfield Road
    Още от началото си бях за Кузмови. Сезонът ми беше доста тъп, след като изгониха любимците ми Петрови, но все пак съм доволен от победителя. Всеки щях да предпочета пред Трифонови.

Тоа гробаря мноо ме кефи майна, голям стабиляга.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Майна гробаря просто кърти от всякъде. Кво беше " ще ти счупя врата кога ти е най-яко" . Просто голям образ е!
    ваУ рокс
    Grell

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Да, българинът трябва да пърди и да се оригва. Да обижда жена си, да я разплаква. А тя трябва да е абсолютна мъжкарана, да говори глупости и да позволява на мъжа си да се държи зле с нея. Перфектно семейство.

Аз не следях предаването редовно, но между двете семейства, които останаха, бих избрала Кузмови. Радвам се, че спечелиха.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    за тях бях
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    за тях бях

+

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    ебати отрепките са тия, както и целото предаване, както и феновете му

Град
    MoHTaHa
    Като цяло много рядко съм гледала предаването..Апоред мен НИТО ЕДНО от тези така наречени "семейства" не представя ИСТИНСКОТО семейство в България( или поне силно се надявам да е така),но...по темата: От всички семейства още от началото бях за Кузмови.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Да, българинът трябва да пърди и да се оригва. Да обижда жена си, да я разплаква. А тя трябва да е абсолютна мъжкарана, да говори глупости и да позволява на мъжа си да се държи зле с нея. Перфектно семейство.
    +++

Град
    Anfield Road
    И вие никога не пърдите,не се оригвате,не сте разплаквали никой и не говорите глупости. Не ми се вярва, колкото и грубо да звучат тия неща.

Аз не разбирам защо всички "търсят" най-доброто семейство на България.. Семейство, което могат да оприличат на себе си.. Това са глупости бе хора.. ИГРА е.. Целта на формата не е да се търси "перфектното семейство", а това, което заслужава да спечели.. Според мен Кузмови напълно го заслужиха, макар че подкепях и Стефанови..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    за тях бях

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    LoveLetter - не казвам, че не е човешко. Напротив. Но да те дават пред цяла България и да учиш младите на това... За какво си говорим? НЕ МОЖЕ, просто отказвам да приема, че ТОВА е идеалът за семейство. Ясно ми е, че никога не биха взели нормално смейство в тъпото предаване, само и само за да има сеир. Ако изберат нормални средностатистически български семейства, къде отива циркът? Ама извинявайте - едно семейство нямаше, чиито членове да се обичат. Като изключим по-възрастните. Ненормална работа. Един мъж нямаше, който да се държи добре с жена си и да я уважава. Една жена нямаше, която не беше разплакана от "перфектния" си съпруг. Няма да споря вече. Всеки си има мнение, но не намирам за удачно подобо нещо.

Град
    Anfield Road
    Съгласен съм с теб, но си мисля, че всички се правят на много възмутени от тяхното държание, а на улицата може да видиш толкова много хора, които се държат по-просташки и от тях.

Град
    Anfield Road
    Съгласен съм с теб, но си мисля, че всички се правят на много възмутени от тяхното държание, а на улицата може да видиш толкова много хора, които се държат по-просташки и от тях.

Да имах си няколко любимци и те бяха сред тях .. Доволна съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си