- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кузмови- победителите..
Какво мислите за победителите в първия семеен вариант на Биг Брадър..? За тях ли бяхте, или предпочитахте Колеви/ Чипеви/ Стефанови..?![]()
Още от началото си бях за Кузмови. Сезонът ми беше доста тъп, след като изгониха любимците ми Петрови, но все пак съм доволен от победителя. Всеки щях да предпочета пред Трифонови.![]()
Тоа гробаря мноо ме кефи майна, голям стабиляга.![]()
Майна гробаря просто кърти от всякъде. Кво беше " ще ти счупя врата кога ти е най-яко". Просто голям образ е!
ваУ рокс
Grell
Да, българинът трябва да пърди и да се оригва. Да обижда жена си, да я разплаква. А тя трябва да е абсолютна мъжкарана, да говори глупости и да позволява на мъжа си да се държи зле с нея. Перфектно семейство.
Аз не следях предаването редовно, но между двете семейства, които останаха, бих избрала Кузмови. Радвам се, че спечелиха.
за тях бях![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
ебати отрепките са тия, както и целото предаване, както и феновете му
И вие никога не пърдите,не се оригвате,не сте разплаквали никой и не говорите глупости. Не ми се вярва, колкото и грубо да звучат тия неща.
Аз не разбирам защо всички "търсят" най-доброто семейство на България.. Семейство, което могат да оприличат на себе си.. Това са глупости бе хора.. ИГРА е.. Целта на формата не е да се търси "перфектното семейство", а това, което заслужава да спечели.. Според мен Кузмови напълно го заслужиха, макар че подкепях и Стефанови..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
LoveLetter - не казвам, че не е човешко. Напротив. Но да те дават пред цяла България и да учиш младите на това... За какво си говорим? НЕ МОЖЕ, просто отказвам да приема, че ТОВА е идеалът за семейство. Ясно ми е, че никога не биха взели нормално смейство в тъпото предаване, само и само за да има сеир. Ако изберат нормални средностатистически български семейства, къде отива циркът? Ама извинявайте - едно семейство нямаше, чиито членове да се обичат. Като изключим по-възрастните. Ненормална работа. Един мъж нямаше, който да се държи добре с жена си и да я уважава. Една жена нямаше, която не беше разплакана от "перфектния" си съпруг. Няма да споря вече. Всеки си има мнение, но не намирам за удачно подобо нещо.
Съгласен съм с теб, но си мисля, че всички се правят на много възмутени от тяхното държание, а на улицата може да видиш толкова много хора, които се държат по-просташки и от тях.
Съгласен съм с теб, но си мисля, че всички се правят на много възмутени от тяхното държание, а на улицата може да видиш толкова много хора, които се държат по-просташки и от тях.