- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ми съвет..
От дълго време харесвам едно момиче (5 месеца ),но до сега тя не ме забелязваше.От скоро взехме постоянно да си пишем .. да си пращаме прегръдки + сърца и казваме,че се обичаме.Аз скоро съм нямал приятелка и ми е малко нелофко.Но проблема е друг.. Как мога да преудолея срамежливостта ? На 13 съм
![]()
![]()
![]()
тва пак си се филмирал с тъпата програмаааа
Знай ,че в нета нищо не изглежда каквото е
И не няма да ти дам съвет-опари се ,за да знаеш занапред![]()
напълно права с първия писал. Абе в реалния живот е малко стеснително не както в нета нали ама първо си поеми въздух и смело :ддд аз кат бях на тринайсет леле мале :дд така е във тая възраст, спокич и без да те е срам :дд![]()
![]()
ПодкрепямПървоначално написано от britzy
![]()
Зарежи скайпа ,покани я на срещаА и тези сърца, прегръдки ,целувки ,знай ,че ако не са на живо нямат никакъв смисъл
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от rafaaaa
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Срамежливостта се преодолява с времето. Няма как с първото си гадже да си супер уверен и да знаеш всичко. Покани я на среща и се успокой. Ако не стане,пак споко, не си във връзка с това момиче от 10 години, за да се тормозиш, че еди-какво-си на първата ви среща се прецакало или че тя не те харесва извън скайпа, продължаваш към следващата "дестинация".
много смешна тема![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
пич .. на 13 си .. да не те бъркаиксаше ми се и на мен някой да ми беше казал това когато бях на такава възраст
да не те бърка въобще!
кажи и че искаш да излезете 2мата някъде и толкова![]()
++ и аз ено време бях мн срамежлива...Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
+1!Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't