.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Град
    Хасково

Моето "Японско Чудо" (диета)

Здравейте на всички, които искат да влезнат малко във форма за лятото След усилено ровене и чудене и канене да започна да правя нещо видях една диета и реших да си я преконструирам малко, защото беше прекалено строга.. Според мен тя + фитнес ще се отрази много добре на всеки Та исках да я споделя и ако някои иска да я започваме заедно? Мисля че ще има добър ефект Ето я и нея :

1 ден:

Закуска : зелен чай
    Късна закуска : ябълка
    Обяд : 2 твърдо сварени яйца
    Следобедна закуска : грейпфрут
    Вечеря : пилешко + домат

2 ден

Обяд : 2 твърдо сварени яйца
    Следобедна закуска :портокал
    Вечеря : парче шунка + краставица

3 ден

Обяд : настъргани моркова подправени с лимонов сок
    Следобедна закуска :портокал
    Вечеря : 2 твърдо сварени яйца + парче шунка + домат

4 ден

Обяд : 2 твърдо сварени яйца + сок от пресни моркови
    Следобедна закуска : грейпфрут
    Вечеря : пилешка пържола + краставица

5 ден

Закуска : зелен чай + настърган морков с лимонов сок
    Обяд : печена риба + домат
    Следобедна закуска : портокал
    Вечеря : няма

6 ден

Обяд : пържола + краставица
    Вечеря : 2 твърдо сварени яйца + морков

7 ден

Обяд : месо + плод по избор
    Вечеря : салата

*Съвети:
    1) По време на диетата не забравяйте че трябва да спортувате
    2) Не използвайте нито захар, нито сол към менюто
    3) Пийте поне по 1,5 л. вода на ден
    4) Вечер преди лягане който иска може да пие зелен чай, аз съм избрала Инхуа

Град
    Хасково
    Аз от утре я започвам + ходене на фитнес минимум 2 пъти в седмицата

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Аз от утре я започвам + ходене на фитнес минимум 2 пъти в седмицата
    ти беше от Хасково ако не се лъжа ама като гледам и снимката таааа
    идваи в Феникс много е добра заличката аз вече трети месец там ходя и съм мега доволна
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Хасково
    Ами аз по принцип винаги съм си ходила в Даймонд и никъде другаде Какви са цините в тоя феникс и къде се намираше?

Оф, тъкмо си купих мляко за утре, ама сега се чудя да не почна ли тази....

А може ли без чая? Само като видя чай и ми се повръща..
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Град
    Хасково
    Ами по принцип оригиналната диета е с черно кафе, но тъй като си помислих че само едно вредно кафе на гладно не е много удачно го смених на зелен чай защото е полезен а и пречистващ Иначе мисля че и без него няма да има проблем

Значи я почвам от утре. Тъкмо ще спестя малко пази за някоя дрешка, че покрай 90 дневната се охарчих много.

Само че пилешкото ще е с някакви подправки, защот о само такова има в супермаркета, а не съм по готвенето.... + това, аако няма поне малко сол изобщо не и е вкусно.
    предполагам, че няма да е голям проблем....

Ти какво ще спортуваш?

Град
    Хасково
    Ами на фитнес ще тръгвам а и работа ще започвам тези дни като сервитьорка сигурно, така че ако не е фитнеса, то ще има достатъчно летене с таблата

а за солта, не мисля че ако една пържолка си я запечеш в тефлоновия без подправки не е вкусна, аз лично ги обичам без подправки и на диета и не

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Между другото не е добре да се пие и зеленият чай повече от веднъж на ден. Защото много ще си засилиш червата и ще получиш дезинтерия! Не, шегувам се, но наистина не е полезно.

Град
    Хасково
    Ами аз и преди съм пила Инхуа по 3 пъти на ден и то преди да си започна някакво ограничаване и по 5 пъти на ден ме прекарваше корема но след като ограничих храната следователно ограничих и посещенията до ВеЦето

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    На третия ден вече няма да можеш да ги гледаш тия яйца. Остави че до обяд ще ти става лошо особено като не си вечеряла. И какво мислиш че ще постигнеш с тая диета? Според мен в най-добрия случаи ще свалиш 2кг които още на другия ден ще качиш. Да не говорим че прекалената консумация на яйца не е за препоръчване защото може да си докараш алергия. Абе много ти се чудя на тебе специално. Как за толкова време не се научи че от диети полза няма! Толкова време само си а на тая диета а на другата. Докъде мислиш че ще се докараш? Да знаеш от мене че ако не вземеш сериозни мерки (разбирай да почнеш да се храниш здравословно) ще си ходиш цял живот гладна и дебела. С глад НЕ СЕ ОТСЛАБВА. Пък и да препоръчваш измислени диети на други и то на подрастващи е повече от безотговорно! Тц тц как се ядосвам направо не е истина.

Ами на фитнес ще тръгвам а и работа ще започвам тези дни като сервитьорка сигурно, така че ако не е фитнеса, то ще има достатъчно летене с таблата

а за солта, не мисля че ако една пържолка си я запечеш в тефлоновия без подправки не е вкусна, аз лично ги обичам без подправки и на диета и не
    е аз не слагам много сол, просто не мога да ям без НИКАКВА сол, но без други подправки е ок. едва ли ще навреди.

и още няколко въпроса: понеже нямам идея къде се продават сурови пържоли, става ли от вакумираните или не?
    и може ли вместо грейпфрут да е помело?

Град
    Хасково
    slun4ice Това е просто диетата Японско чудо, ако не си я чувала. Майка ми я спазваше и то без спорт свали трайно доста килограма. Просто към тази съм добавиламалко плодове и зеленчуци в повече и според мен се получи добре и що- годе по- здравословно от повечето измислици много килограми за кратко време. Аз не я налагам, просто споделям. И не съм го направила с умисъл да го правят подрастващи. Аз съм на 19 и мисля че напълно ми съответства и вече не съм от "подрастващите", не че имам претенции че съм много голяма, но все пак и не съм на 13. А що се отнася до яйцата, аз ги обичам и то много. А и не мисля че 2 яйца на ден са толкова много. В Америка си ядат яйца на поразия всеки ден за закуска и нищо им няма И все пак всеки си има глава на раменете и сам си преценя как да се храни, аз не се налагам на никой, просто това е форум точно за това - за да даваме идеи, да обсъждаме и т.н..

А с това че ще си ходя гладна и дебела.. Ами не мисля чеще си остана гладна и в никакъв случай не се виждам дебела, а по- скоро за нормална и искам да постигна желаните си килограми, които са - още 5-6

StreetFame Споредм ен всеки плод е подходящ, стига да не е много богат на захари като банан, грозде, диня и т.н..

Град
    [На Метри От Земята]
    изглежга готина тази диета и не е много сложна (според мен), но лично аз предпочитам да натрупам някое килце
    Просто аз

Мога ли да заместя зеления чай сутрин с кафе (естествено без захар) ?
    Или пък да пия сутрин на гладно кафе а пък зеления чай да го пия примерно с късната закуска или обяда? Просто сутрин ако не пия кафе и денят ми тръгва с г*за нагоре...
    И друго - има ли някакви определени часове за късната закуска и следобедната закуска?

Ами аз и преди съм пила Инхуа по 3 пъти на ден и то преди да си започна някакво ограничаване и по 5 пъти на ден ме прекарваше корема но след като ограничих храната следователно ограничих и посещенията до ВеЦето
    А този зелен чай за какво се пие? За по-бързо разграждане на мазнините ли? И приятен ли е на вкус, защото съм чувала, че не е много вкусен.
    И каква му е цената г/д ? ... ох малко те засипах с въпроси, но ми е любопитно и интересно ...
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Град
    Хасково
    alexandr0v Ами по принцип оригиналната диета е с чисто черно кафе, но тъй като е по- здравословни реших да го заместя с чай А яденето аз съм си го направила така : в 8ч , 10 ч , 13 ч , 17 ч. и вечерята от 19-20ч

ira90 Заленият чай е за прочистване на огганизма и по- бързо разграждане на мазнините

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Аз пък мисля, че няма нужда от всички тези диети. Дори и нещата, които си добавила не я правят по-здравословна. Нали знаете най-изпитаната и точна тактика - рибка, пилешко, плодове, зеленчуци, мюсли, пълнозърнест хляб. Такива неща! Ядене най-късно до 19:30ч., чаша зелен чай, без газирано и...СПОРТ! Няма нужда от всички тези мъчения, от които после пак ще наддадете!
    П.С. Този коментар трябва да го копна във всички теми за отслабване!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    На третия ден вече няма да можеш да ги гледаш тия яйца. Остави че до обяд ще ти става лошо особено като не си вечеряла. И какво мислиш че ще постигнеш с тая диета? Според мен в най-добрия случаи ще свалиш 2кг които още на другия ден ще качиш. Да не говорим че прекалената консумация на яйца не е за препоръчване защото може да си докараш алергия. Абе много ти се чудя на тебе специално. Как за толкова време не се научи че от диети полза няма! Толкова време само си а на тая диета а на другата. Докъде мислиш че ще се докараш? Да знаеш от мене че ако не вземеш сериозни мерки (разбирай да почнеш да се храниш здравословно) ще си ходиш цял живот гладна и дебела. С глад НЕ СЕ ОТСЛАБВА. Пък и да препоръчваш измислени диети на други и то на подрастващи е повече от безотговорно! Тц тц как се ядосвам направо не е истина.

Ами аз като гледам и ти не си много слаба, тъй че недей да се караш на хората. На някои им пука за външния им вид. По- добре и ти направи някоя диета .
    Някой беше казал че е пробвал 90 дневната. К`ви са резултатите.

Град
    Хасково
    mrafka на никои не се карам и не съм казала че съм слаба, просто казах че не съм до такава степен пълна че да се нуждая от спешно, ама спешно отслабване а иначе аз от 90 дневната нямах никакъв резултат, колкото и стриктно да я спазвах, но тук има и такива които са много доволни [/b]

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    С тия яйца... смятай смятай.

fail.

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    С тия яйца... смятай смятай.

fail.
    Какво им е на яйцата?...Много са си полезни.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    mrafka на никои не се карам и не съм казала че съм слаба, просто казах че не съм до такава степен пълна че да се нуждая от спешно, ама спешно отслабване а иначе аз от 90 дневната нямах никакъв резултат, колкото и стриктно да я спазвах, но тук има и такива които са много доволни [/b]
    Ъъъъ mrafka говореше на slun4ice
    fail

Супер фен
    Град
    София
    Като искате диета, ето ви диета! (много е ефикасна, има и книга за нея):

1. Пиши в Google: Диета на "Дюкан";
    2. Отворяш първия файл и четеш всичко!

(Знам, че е малко строгичка, но ако си я поуформиш по сфой начин става чудно! Една колежка на майка ми свали около 15 килограма за около месец и половина!)
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Ъъъъ mrafka говореше на slun4ice
    fail

Да на слънчице говорех

Нямям нищо против теб ама слънцето много ме ядоса
    Иначе от 90 дневната аз минах 1- вия воден ден и свалих 5 кг за сега. Бях 50 ся съм 45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си