.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: xPango..??

Повече от фен Аватара на JackSparrow

xPango..??

хРаngо е сайт, който е доста печеливш, както за създателите, така и за потребителите. Просто трябва да се регнеш, да си избереш награда и да изпълниш няколко нещенца, които обаче изискват зелено. И все пак, като ги изпълниш, пак ти излиза по-евтино.

Аз се регистрирах, взех си епъл. Чрез френдове. Да, наистина! Когато регистрираш приятели, те трябва просто да си отворят и-мейла, да си попълнят данните и когато изпълнят една задачка, получаваш един кредит. С един кредит принципно не можеш нищо да си купиш, но ето че ПиЕсПи блек енд слим е само 13 КРЕДИТА!

Ако искате да ви поканя, просто си пишете и-мейлите тук! В рамките на дузина минутки ще получите линк на мейла си!

Нека да си помогнем!

Когато някой спечели нещо, нека постне тук картинка на спечеленото и да си направи нова регистрация, с която да помогне на другите. Ако всеки си пръсне линка по приятели ще им оберем наградите.
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Uff edva li e vqrnoo, amaa kato chuhh Apple, se reshih da ti dam email.

oruchimaru@abv,bg

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Такава реклама направи, а един линк към сайта не остави

Мега фен Аватара на L0ST
    Вие сгрявате ли, че той няма полза да ви даде линк.... Той иска а му станете реферали... Исайтове като тва - умряла работа. Искам да ми снимаш епъла и на него да ма бележка (до него) - "Специално за потребителеите от teenproblem.net".. получа ли си снимката - регвам се веднага и според зависи от цените може да си поръчам нещо хубаво....

////edit

зарежи го тва, дори и да го снимаш пак няма да ми се вярва от де е...аз мислех, че говорим за imac/mack book, а то ставало дума за iphone, което си е съвсем реално да о имаш, дори и да не е спечелен..

Град
    asfasfasfasfasfas
    Нека да си помогнем!
    Да ти помогнем на теб, искаш да кажеш. =)

Цитирай Първоначално написано от spenZo
    Нека да си помогнем!
    ъъм, исках да кажа Нека си помогнем!, защото който си направи рег, и спечели нещо, кво му пука дали ще му изтрият рег-а (стария) и си прави нов, с който да помогне на другите..

Цитирай Първоначално написано от JackSparrow
    Цитирай Първоначално написано от spenZo
    Нека да си помогнем!
    ъъм, исках да кажа Нека си помогнем!, защото който си направи рег, и спечели нещо, кво му пука дали ще му изтрият рег-а (стария) и си прави нов, с който да помогне на другите..
    едит- по тва едни приятели ме зарибяват сега и ги мързи да си праят рег във форума, пък искат реклама да си правят, и ползват моя..

http://www.xpango[.]com ....

а оня наистина му пратиха айФоун, от локърз също са му пращали 50 долара..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си