- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Сърбеж на пръстите
Така.. вчера в даскало си седя и изведнъж започват да ме събят пръстите на лявата ръка. Докато се прибера до нас положението се влуши, започнаха страшно много да ме сърбят. Дори и да ме болят като ги почешам?Като се прибрах забелязах, че по тях има нещо като брокат. Мих ги с вода/сапун но няма промяна. Та освен, че 90% ще чуя "отиди на лекар", някакви други предложения как да премахна този "брокат"?
Телена четка?![]()
Who's next!
Ще ти трябва приятел.... и брадва... малко кураж .. Сеш се?
Ние от де д знаем къв е тоя брокат... Обясни кво си правил, д си бъркал, заливал ли си се с нещо... дай снимка и т.н... Обясни ни по - подробно..
Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TPEnAAч
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Имал/а ли си химия и да си барал/а нещо в кабинета?
Казах КАТО брокат бе, индианец. Чак снимки иска.. съвсем нормални са ми пръстите, както казах нищо не съм правил или пипал. Просто си седях и изведнъж започна..
няма значение как е почнало, просто как да ги премахна питам.. не ме интересува друго
пс: с четка не става![]()
Who's next!
Човек... дай да питам кристалното кълбо к`во ти е и ще ти кажа, а?![]()
![]()
Ми.. отиди на доктор като толкова искаш да разбереш какво ти е и как да се излекуваш.. "Брокат" кат` вика..![]()
"Чак снимки иска" - А какво да иска? Той да не е врачка я?!Много ясно, че ще ти кажа да идеш на лекар.. не може просто така да си стоиш и да питаш във форума какво ти е и как да се излекуваш, като дори не ни показваш снимка.. Еми?!
![]()
Може много работи да са..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Аха.. мислиш ли, че от снимка ще видиш какво ми има? Да не съм казал, че пръста ми е надут или нещо подобно? Пак казвам, че ми е напълно нормален. Съвсем малки, блестящи точици - как ще ги видиш на снимка? Тва да не ти е топка, че да го гледаш на снимка? Нали знаеш, че свети само на светлина това, за което ти говоря? С камера не става номера..
И пак ако не си видял, прочете ли последното изречение или да те върна на него?
"Та освен, че 90% ще чуя "отиди на лекар", някакви други предложения как да премахна този "брокат"? "
Всезнайковци всички можем да бъдем, но дали ще помогнем на човек в нужда..
Няма значение, вече се подобрява, ако искате заключвайте![]()
Who's next!
Ама ти сериозно ли бе? Чудя се дали си малоумен или просто си на 7 годинки. Тва може да е от 10 различни неща... Ние от де по дяволите от къде да знаем кво му има пръста ти и, че иглежда каот брокатКато няма снимка, няма мехури, не си бъркал никъде илки поне не казваш кво си правил - ние как да ти кажем.... Или искаш да ти изброим 10 мехлема за квото се сетим и ти да се мажеш, докато не ти мине?
![]()
С това "Сържят ме пръстите, какво да правя"..без никаква информация, ние АБСОЛЮТНО нищо не можем да направим....
Ей пишльо! Не ми се обяснявай! Не съм врачка, никой във форума няма специални сили или вълшебно кълбо, което да каже какво ти е..![]()
Върви на доктор.. к`во ще ти направи? Ще те изяде ли? уу... ужас...![]()
В момента имам идея за поне 10 причини, от които може да ти е станало така, но знам ли коя е - НЕ .. еми тогава?
Стига сте си играли на чичо доктор, ами отидете на истински лекар бе...
Пф...И съм момиче.. ако не забелязваш.. тцтц
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Като не знаеш - не ти искам мнението, ок?Първоначално написано от elito0o0o0
Пък и не ме интересува момиче или момче си..
Ах.. ти на колко си бе.. 103? Много ме радват разбирачите.. пъхат си носа, кадето не им е работа. Чао, лельо..Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Who's next!