- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Продукти на Avene
Какво мислите за продуктите на авене? Използвате ли нещо на тази фирма и доволни ли сте? Какво използвате? Аз имам един гел за почистване на грим и един гланц за устни и да мога да кажа че съм доволна. А за слънцезащитните кремове и така на татък? Също така гледам че върти и термална вода, която се пръска на лицето след слънце или по време на път. Какво мислите вие?
Преди време имах гел за миене на лицето, доста беше добър.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
майка ли е ползвала тази марка и също беше доволна
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
до сега не съм срещала тази маркакъде по-специално се продават?
попринцип по аптеките
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Имам крем против акне. Не е нищо особено. Върши същата работа като останалите кремове, които съм ползвала до сега.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Дай малко повече инфо за тази марка? И аз за първи път я чувамПървоначално написано от missTwlight0208
![]()
Ползвам хидратиращ крем, който е специално за след миене с гел, понеже кожата става суха на места, а на други не. Крема не омазнява допълнително и съм много доволна.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
ами попринцип може да янамерите по аптеките като виши е.Аз до сега съм използвала само клиник и реших малко да разнообразя. Може да следите темата и да раъберете повече![]()
![]()
http://www.kozmetika.bg/browse.php?rubrid=235 ето тук може да видите![]()
Също така това е козметика за по/нежна и чувствителна кожа. Аз за нея знам от зимата когато си бях в Българияи кожната ми лекарка ми ги препоръча и съм доволна, но всичко друго съм използвала на клиник обаче искам да сменя малко ама ме е страх сама така ... и се нуждая от мнения
Мерсиии за информацията![]()
missTwlight0208, би ли ми препоръчала продукти на Клиник за измиване? А хидратиращ крем/дневен със SPF?
За Avene към тези, които са ползвали техни продукти, препоръчайте продукти за ежедневна грижа за кожата. Мерси.
Досега бях с Ексфолиак, но за съжаление спират вноса.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
аз на авен имам термалната вода , доволна съм успокоява кожата и я стяга![]()
but with the moon in the sky , who wants to be alone
Много съм доволна от Авен ! Ползвам слънцезащитните им кремове, балсам за устни и още няколко продукта. Малко са скъпички, но за грижата за лице и тяло не трябва да се пестят пари!![]()
Значи на клиник за почистване на лицето използвам стъпките 2 и съм доволна въпреки че кожата ми е прекалено нежна за тях ги използвам през ден два и съм доволна. Хидратиращ крем ми препоръча отново кожната лекарка на Yves Rocher а преди просто не съм ползвала. Доволна съм от този за сега и то много, особено след слънце е супер така успокоява кожата супер е!
а за слънцезащитните кремове на авен чух че били мног мазни. Бихте ли ми препоръчали някакъв безцветен гланц със слънцезащитен фактор. Сега използвам на клиник с 15 фактор , но той е цветен, стои добре но е малко лепкав и не става например за плажа, че ако се размаже и става еднааа...![]()