.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Tübingen Germania

Продукти на Avene

Какво мислите за продуктите на авене? Използвате ли нещо на тази фирма и доволни ли сте? Какво използвате? Аз имам един гел за почистване на грим и един гланц за устни и да мога да кажа че съм доволна. А за слънцезащитните кремове и така на татък? Също така гледам че върти и термална вода, която се пръска на лицето след слънце или по време на път. Какво мислите вие?

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Преди време имах гел за миене на лицето, доста беше добър.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен
    майка ли е ползвала тази марка и също беше доволна
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    до сега не съм срещала тази марка къде по-специално се продават?

Повече от фен
    попринцип по аптеките
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Имам крем против акне. Не е нищо особено. Върши същата работа като останалите кремове, които съм ползвала до сега.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Re: Продукти на Avene

Цитирай Първоначално написано от missTwlight0208
    Какво мислите за продуктите на авене? Използвате ли нещо на тази фирма и доволни ли сте? Какво използвате? Аз имам един гел за почистване на грим и един гланц за устни и да мога да кажа че съм доволна. А за слънцезащитните кремове и така на татък? Също така гледам че върти и термална вода, която се пръска на лицето след слънце или по време на път. Какво мислите вие?
    Дай малко повече инфо за тази марка? И аз за първи път я чувам
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Ползвам хидратиращ крем, който е специално за след миене с гел, понеже кожата става суха на места, а на други не. Крема не омазнява допълнително и съм много доволна.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Град
    T&#252;bingen Germania
    ами попринцип може да янамерите по аптеките като виши е.Аз до сега съм използвала само клиник и реших малко да разнообразя. Може да следите темата и да раъберете повече

Град
    T&#252;bingen Germania
    http://www.kozmetika.bg/browse.php?rubrid=235 ето тук може да видите

Град
    T&#252;bingen Germania
    Също така това е козметика за по/нежна и чувствителна кожа. Аз за нея знам от зимата когато си бях в Българияи кожната ми лекарка ми ги препоръча и съм доволна, но всичко друго съм използвала на клиник обаче искам да сменя малко ама ме е страх сама така ... и се нуждая от мнения

Мерсиии за информацията
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    missTwlight0208, би ли ми препоръчала продукти на Клиник за измиване? А хидратиращ крем/дневен със SPF?
    За Avene към тези, които са ползвали техни продукти, препоръчайте продукти за ежедневна грижа за кожата. Мерси.
    Досега бях с Ексфолиак, но за съжаление спират вноса.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

аз на авен имам термалната вода , доволна съм успокоява кожата и я стяга
    but with the moon in the sky , who wants to be alone

Супер фен Аватара на cyclops
    Много съм доволна от Авен ! Ползвам слънцезащитните им кремове, балсам за устни и още няколко продукта. Малко са скъпички, но за грижата за лице и тяло не трябва да се пестят пари!

Град
    T&#252;bingen Germania
    Значи на клиник за почистване на лицето използвам стъпките 2 и съм доволна въпреки че кожата ми е прекалено нежна за тях ги използвам през ден два и съм доволна. Хидратиращ крем ми препоръча отново кожната лекарка на Yves Rocher а преди просто не съм ползвала. Доволна съм от този за сега и то много, особено след слънце е супер така успокоява кожата супер е!

Град
    T&#252;bingen Germania
    а за слънцезащитните кремове на авен чух че били мног мазни. Бихте ли ми препоръчали някакъв безцветен гланц със слънцезащитен фактор. Сега използвам на клиник с 15 фактор , но той е цветен, стои добре но е малко лепкав и не става например за плажа, че ако се размаже и става еднааа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си