.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Проблеми..

Hybrid View

Проблеми..

Здравейте.. Така.. Дойде моментът, в който и аз ще поискам съвет..
    Та имам проблеми с родителите.. Например преди около 10 минути майка ми се прибра и я питах дали ще ходим до магазина, както ми беше обещала. Тя ми каза, че няма да ходим и аз нищо не й казах. После разбрах, че не е ходила до магазина, както ми беше казала, че ще направи. И вече естествено се ядосах.. Тя като започна да ми вика, че съм имала и аз задължения... Ама к'фо ми пука.. Като всяка тийнейджърка започнах и аз да й крещя.. След като тя разбра, че съм разходила кучето и нямаше в какво повече да ме упрекне започна да ми говори, че не съм учила.. Ама аз какво!? В последните 2 учебни дни да тръгна да уча?? Божеее.... И като започнах да й обяснявам, че тя пък като седне на компа си и аз отида да й кажа нещо тя ми казва "добре" , а изобщо не ме е слушала.. Аз просто излязах от стаята, отидох си в моята и треснах вратата... След около 3-4 мин я чувам пак нещо крещи някъде.. Омг.. Пускам силно музика. Тя ми отваря вратата и ми вика нещо, а аз не чувам и й казвам "Аз не говоря с теб." Тогава тя ми отговори "Аз също и няма да ти говоря цяла седмица ако трябва" Ми кфо да й кажа, много ми дреме направо... И на всичкото отгоре ми крещи "ИЗЧЕЗВАЙ!!!!"
    Това се повтаря почти всеки ден. Просто немога до го търпя това нещо повече. Сега само чакам баща ми да се прибере, за да му кажа..
    Моля Ви, споделете Вие имате ли такива проблеми с Вашите родители и как се справяте

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не съм имала такива проблеми, защото не съм била толкова разлигавена пикла. Съчувствам на родителите ти.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ако обичаш не ме наричай разлигавена пикла .

Мега фен Аватара на TheBeliever
    По поста ти съдя, че си точно такава. Как да кажеш на черното бяло.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Едно е в интернет, във форум, а друго е в истинския живот..

Голям фен Аватара на Crazytu
    В такива моменти съчувствам на майките, а като се сетя и аз как бях. Нормално е така да се карате, ти си си тийнейджър и хормоните здраво те тресат. ;д Само не ми стана ясно, ядосала си се, защото не е отишла до магазина. Не прекалявай чак толкова, ако се скарате, гледай ти да не крещиш и се дръж по-спокойно. Защо не седнеш малко да четеш или пък да и помагаш с работата вкъщи, за да види, че поемаш повече задължения. Така и двете ще сте по-спокойни, след като ти поемаш повече работа из къщи, тя пък ще има време да си изпълни каквото ти е обещала.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Благодаря за съвета, сдобрихме се

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    LOL Да ти имах проблемите .. подкрепям "TheBeliever"
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си