Здравейте.. Така.. Дойде моментът, в който и аз ще поискам съвет..
Та имам проблеми с родителите.. Например преди около 10 минути майка ми се прибра и я питах дали ще ходим до магазина, както ми беше обещала. Тя ми каза, че няма да ходим и аз нищо не й казах. После разбрах, че не е ходила до магазина, както ми беше казала, че ще направи. И вече естествено се ядосах.. Тя като започна да ми вика, че съм имала и аз задължения... Ама к'фо ми пука.. Като всяка тийнейджърка започнах и аз да й крещя.. След като тя разбра, че съм разходила кучето и нямаше в какво повече да ме упрекне започна да ми говори, че не съм учила.. Ама аз какво!? В последните 2 учебни дни да тръгна да уча?? Божеее.... И като започнах да й обяснявам, че тя пък като седне на компа си и аз отида да й кажа нещо тя ми казва "добре" , а изобщо не ме е слушала.. Аз просто излязах от стаята, отидох си в моята и треснах вратата... След около 3-4 мин я чувам пак нещо крещи някъде.. Омг.. Пускам силно музика. Тя ми отваря вратата и ми вика нещо, а аз не чувам и й казвам "Аз не говоря с теб." Тогава тя ми отговори "Аз също и няма да ти говоря цяла седмица ако трябва" Ми кфо да й кажа, много ми дреме направо... И на всичкото отгоре ми крещи "ИЗЧЕЗВАЙ!!!!"
Това се повтаря почти всеки ден. Просто немога до го търпя това нещо повече. Сега само чакам баща ми да се прибере, за да му кажа..
Моля Ви, споделете Вие имате ли такива проблеми с Вашите родители и как се справяте