Здравейте!
С едно момиче се познаваме от няколко месеца. Отначало нищо сериозно - бяхме само на здравей и здрасти. После нещата се промениха, почнахме да общуваме по-често. Много пъти я карах да излизаме, но все излизаха причини, по които не можехме. Накрая излязохме и си прекарахме страхотно в смисъл беше ни весело ходихме напред назад поседнахме на пейка в парка, тя се облягаше на мен и т.н. Започнахме постоянно да си пишем по скайп и се сближихме. Аз започнах да изпитвам чувства към нея и реших да и го кажа. Отговора обаче беше, че тя не изпитва същото към мен и това беше. Аз се дистанцирах, не комуникирахме може би към месец. Разбрах, че през цялото това време е имала приятел, но нищо - мълчах си, тя не ми беше казвала, че им гадже. Даже се оказа, че го познавам, но не съм разбрал, че са гаджета!? Та те дори не си говореха пред мен... Струва ми се, че нещата между тях не са много сериозни. Все пак много пъти съм ги виждал и двамата ама то по нищо не си личеше, че са гаджета... странна работа. Та прекъснахме да си общуваме, но това скоро се промени. Пак започнахве да прекарваме по цели нощи в разговори по скайпа, един два пъти излизахме. По скайпа даже се държеше различно отпреди - постоянно ме търсеше споделяше ми, пращаше ми целувки, прегръдки, казваше ми, че съм й много скъп. И пак си беше уж с оня. Аз не издържах - казах й да спрем да си говорим и т.н., защото на мен ми е кофти от тази ситуация, а тя 100 пъти ме помоли да не го правя, защото съм скъп за нея и ще й е мъчно. Та сега не й говоря, но не знам дали постъпих правилно... Дали не трябваше да продължа с тази близост въпреки това, че знам, че е с друг?

Моля без да ми се подигравате или подобни. Който няма с какво да помогне поне да не спами и да пречи