Цитирай Първоначално написано от Muccia
Охх, съфорумци, не нападайте толкова момичето

Аз доколкото разбрах ти си имала приятел,тогава "Готиният" ти предложил, но ти си отказала.В последствие той тръгнал с най-добрата ти приятелка и ти да не останеш назад и ти си си намерила нов Така ли?

Според мен и той не е стока, ако ти е предлагал да тръгвате още докато си имала гадже Ако сегащният ти приятел не ти се струва достатъчно готин ..може би просто не си влюбена в него Дори и да не си с "готиният" не значи че трябва да си оставаш със сегащният.Мислила ли си за вариянта да останеш за малко сама и да се оттърсиш от разни мисли за момчета?

^^А ако все пак искаш да си с онова момче в никакъв случай не казвай на приятелката си АКО СА ЗАЕДНО! Ако се разделят в последствие не му се тръшвай на врата веднага.Просто е гадно и в никакъв случай Приятелски Изчакай д амине известен период от време в който тя да го превъзмогне и чак тогава предприемай някакви действия , ако смяташ че все още са необходими

Това е от мен
Не съм си търсела ник0й .. т0й ме намери .. а т'ва м0мче което ходи с приятелката ми сега не знаеше,че си имам гадже.. аз ник0га не се тръшкам и не предлагам на ник0й.. ак0 на мен ник0й не ми предл0жи здраве да е