.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Продавам комплект епилатори Елит

Продавам два епилатора - единият за крака Елит, розов и един за лице Туизър, неразопакован. Цена за двата: 20 лв. От София съм, ако има желаещи звънкайте на 0885068351 Който иска снимки, да ми пише на имейл caluger@abv.bg

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Е, айде пусни снимките тука!
    airplanes..

Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    Е, айде пусни снимките тука!

Повече от фен
    Тия епилатори са отвратителни, съсипаха ми краката...

Еми форума не ми дава да пускам линкове
    Mrs. Barry, you must acquire the trick of ignoring those who do not like you. In my experience, those who do not like you fall into two categories: The stupid and the envious. The stupid will like you in five years time. The envious, never

Малко ъп, успях да пусна снимка на единия, но на другия не съм, защото са големи самите снимки
    Mrs. Barry, you must acquire the trick of ignoring those who do not like you. In my experience, those who do not like you fall into two categories: The stupid and the envious. The stupid will like you in five years time. The envious, never

Малко ъп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си