.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Болки

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Болки

От известно време около 2 месеца от време на време имам тъпи и кратки болки в лявата част на гърба ниско долу,където са бъбреците,някой може ли да каже дали му се е случвало подобно нещо или какво мислите че е?!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Позицията на бъбреците потвърдена ли е рентгенологично? В лумбалната област ли са? Конкременти имаш ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не съм си правила никакви изследвания,питам ви,защото се притеснявам да не е нещо лошо.Пък една позната скоро имала мн остри болки в същата област като мен и лекаря и казал,че няма нищо даже на апарат я гледали,и казали че тва може да се случи на всеки.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    А откъде тогава знаеш, че бъбреците ти са ниско долу?
    Според нормалната анатомия са на ниво Th12-L3, а като кажеш "ниско долу" логично изниква въпросът как си изследвана и какъв е типът ектопия.
    Low back pain може да се дължи на съвсем други причини.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си