- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е myNameIsImmortal
Хейй![]()
![]()
Как се казваш?
На колко години си?
Откъде си?
Приятелка имаш ли?
Снимка?
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Как си поддържаш ушите?
mynameisimmortal го знам от раздела "Любов",но следващия път сложете някой по-"известен", ще е по-интересно. : )
Как си?
Какво разбираш под романтика?
Вкарваш ли се в некви филми?
Какво мислиш за любовта?
Ква музика слушаш?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Вярва ли,че има вечна любов?
Вярваш ли,че за всеки човек е създаден друг?
Стария ти ник е...?
Йордан за приятелите Данчо.Първоначално написано от Sisito941
19
Велинград
Не
Снимката
след несподелената любов колко се промени?
мислиш ли, че някога ще спре да боли и ще бъдеш наред?
а дали някога ще бъдеш същия, като тогава, откровен, смел, обнадежден... чист, красив, ценен, истински?
Добре съмПървоначално написано от jghgh
Много неща.. но най-кратко казано галантност, внимание и нежност.
Вече не.
Любовта.. чувство което ако не си изпитал, все едно не си живял.
Най-често диско, малко черно, ретро и вече в подпийнало състояние яко чалга![]()
Да, някъде там, някъде под сините облаци..Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
Да.. само мъчното е да го намериш. След като го намериш ти остава да му се наслаждаваш и да го обичаш.
Нямам. Това е ник-а с който се регистрирах когато за 1ви път посетих форума. Исках да е нещо креативно.. xahhx смяхПървоначално написано от Nakadah
![]()
Хубав си. Приличаш малко на хаусър.:-]
Домашен любимец?
Политически възгледи?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много.. трудно мога да опиша промяната.. просто не искам да си спомням.. добре че сега нещата се оправиха доста и всичко е ок.Първоначално написано от Sham
Да. Все някога ще спре, нали надежната умира последна?!
Можеби.. сега всичко това е скрито някъде в мен, и чака с нетърпение да бъде показано отново наяве, но този път с някаква цел.. този път за момиче което наистина го заслужава.![]()
Да. Много обичам кучетата. Имам пудел и каракачанка. Много искам да си взема Английски фоксхаунд и ще го направя, само трябва да намеря къде да го държа.Първоначално написано от jghgh
Не. Страня от политиката. Сини или червени всички са измамници и се стремят да припечелят колкото се може повече мръсни пари..
Първоначално написано от w0sh
![]()
Не си ли мислил, да позаякнеш малко ? -.-
n00bs
то такива не останаха...Първоначално написано от jghgh
Що спамиш в Любов?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мислил съм.. и съм пробвал но работата не се получава така както трябва..Първоначално написано от yakuza_
В смисъл тренировки, хранене, хранене, тренировки и пак хранене.. но имам бърз метаболизъм и много бавно качвам кила..
Другия вариянт е с протеини и креатин, но още не искам да си фуля тялото с химии..
'щото понякога човек има нужда от любов, не само секс.Първоначално написано от tuzaro
бреХ! От колко любов съм имала нужда преди! ^^
Хобита?
Зодия?
Импулсивен ли си?
А търпелив?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хобита много..Първоначално написано от ShtrudeL
-обичам да ходя из планината.. намирам се в такава месност и поне 1 път в седмица сме на разходка с приятели;
-обичам да чета книги късно вечер.. доста пъти съм осъмвал четяйки някоя книга..
-спортуването също е едно от главните неща които правя.. обиколки на стадиона, волейбол и баскетбол..
Зодия Близнаци (на 24ти май съм роден)
Вече съм доста импулсивен.. преди бях.. без коментар![]()
Търпелив.. зависи.. има неща които просто не мога да ги изтърпя.. всичко започва да ми ври отвътре и изкипявам. Има моменти които мога да чакам доста време.. моменти които си заслужават.
Какво искаш от живота?
Страни, които искаш да посетиш?
Бил ли си в чужбина?
Обичаш ли децата?
Къде искаш да живееш?
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Малко справедливност на моменти искам.Първоначално написано от Iria
Франция.. страната на любовта..
Да, миналия месец бях във Австрия и Унгария - главно из столиците но и на други места..
Да, майка ми е детска учителка, и когато ходя при нея по работа нещо, много им се радвам![]()
Не съм мислил по въпроса.. сега си избирам място къде ще уча, пък като дойде време за живеене ще му мислим на момента.
Какво е за теб любовта?
Какво искаш да учиш?![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.