- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е myNameIsImmortal
Гладен и свободен!Първоначално написано от SilentGrey
Не.
Бих направил това което съм направил през делничните дни, защото всеки ден си изкарвам добре![]()
Понякога.Първоначално написано от SunSmile
На кантар са нещата 50/50
Не знам, като разбера коя е ще оповестя. Нямам модел който да следвам и да търся.
Трудно.не искам и да си се представям
Еми не знам, човек с добро образование, дом, семейство..
Черно.Първоначално написано от IndependentGirl
Кафеви.
Да.
Може да се каже. Даже доста.
Нещо което не трябва да се прави, но се стига и до там.. не е за предпочитане.
Много неща бих променил и това което може ще го направя, но това което не може няма как..
Първоначално написано от Iria
Нееееееееее!
Все още си чета книжкитее! :P
Не.. момичетата с които съм бил не съм си ги избирал по каталог, и всичко се е случвало постепенно и повечето от тях са различни, било то по години, по височина, по характер и т.н.
1вата ми дума е била "Аз" Явно още от малък съм искал да кажа: Аз ще стана един велик човек.. ноо или все още не съм знаел как да се изразя, или съм бил с биберона в устатаПървоначално написано от xWandereRx
![]()
Мба, ние вече сме мъртвиии!![]()
Никой няма да мре, всяко нещо си има време и място, е може някой да умре - не гарантирам ама то ще е или от старост или от някоя болест, или се е филмирал толкова много относно края на човечеството през 2012та че ще умре![]()
Малък. Няма задръствания. Няма много хора които да ти се пречкат.
А съм в такъв град и много ми харесва. Единствен недостатък - всичко свързано с покупки е злеустроено и трябва да се поработи доста.
Да, чат пат гледам.. доволен съм много от Saw и ми харесва замисъла и изпълнението.
xWandereRx, do you want to play a game?![]()
Класицизъм.Първоначално написано от Serseri91
мръсна сган
спокойност.. увереност, постоянност.
Съкровенна мечта.. не знам, не обичам много много да мечтая, понеже понякога стават едни мечти, където не може да се реализират и ти става гадно заради неуспеха и самото поетапно развитие на мечтата.Първоначално написано от kristito3
Искам да се реализирам, да покажа наяве това което мога и знам..
Трудно мога да се определя, странен съм и то много.. Е все пак ще се пробвам:
Добри черти:
+ 1вото и най-важно за мен правило: Винаги изпълнявай това което обещаваш. И така и правя - като обещая нещо го правя..
+ Помагам на който с каквтото и както мога
+ Имам желание за много неща, избягвам мързелуването и бездействието.
+ Ценя приятелите си и съм готов на много неща за тях
Отрицателни черти:
- имам много странен характер
- трудно споделям
- вярвам на много малко хора
Кои качества бих променил.. трябва да се уточниш за кои хора става въпрос.. щото като бях във Виена просто нямаше човек който да не се усмихне по време на разговор. Очтиви, мили, услужливи.. просто ХОРА. А относно наще хора, българите.. има хора, на които не им е нужна промяна.. но това са доста малко .. Всичко друго плаче и се тръшка за промяна.. Главно бих променил характера.. защото характера гради човека.
Дам, романтик.
Добър въпрос. Има го и това залъгване, а в момента нещата са залъгалки за други неща.. но да не се отделяме от същинската част на въпроса.. Значи всичко зависи според човека. Има такива, които с всеки следващ партньор твърдят, че той е липсващата от него част с която става пълноценен човек, но това е само докато не се разделят, после същата песен, само че с друг партньор.
А има и такива хора, които държат на своето и са супер влюбчиви. На 1 приятел майка му и баща му са били гаджета в училище докато майка му е била 8ми клас а бащата 10ти и оттогава досега са си заедно и се обичат.. Явно е възможно, но повечето хора или не ги вълнува толкова и искат да са си свободни, или пък искат да направят голяма бройка..
Малцина са тези които го правят, тези които на тази възраст проумяват що е любовта и го изразяват по подобаващ начин.. малцина са но ги има!
Ох.. идеал за момиче.. нямам. И не искам да имам. Не си създавам модел с определени характеристики които да притежава било то външни или вътрешни, след което да го търся безкрай..
Ако харесам момичето, явно това което притежава ми стига и не търся нищо друго..![]()
утре ще го измисля.Първоначално написано от cookie_master
Нещо гледах целия бар сънува съфорумници.. може и аз да сънувам някой и който сънувам ще е на стола![]()
Неща свързани с компютърната електроника.Първоначално написано от babity
Че е много бавен във всичко - даже му викахме Бавен![]()
Има да..
На моменти да, знаейки че имам уникалните приятели, които винаги са зад мен.. това ме прави щастлив.
Хохохохо, спомениии, това е моята тема..
Помня абсолютно всичко, не било то детсво, или пък преди 2 седмици нещо споменато от някой и т.н..
Като дете най-забавното беше като ходихме на море понеже нали малък и без бански, а братовчедка ми винаги имаше долнище на бански и ме беше яд, че аз нямам.. или пък като плувах с пояса имаше вълни а аз виках Медузиии Медузиии и излизах на брега![]()
Как сестра ми си играеше с мен, и ми слагаше фибички по косата, герданчета и какво ли още не.. имаше ме за женско щото бях с по-дълга косица![]()
![]()
най-най се чувствах в Най-клуб на абитуриенската вечер на 2 бутилки водкаа![]()
Иначе относно въпроса, най се чувствам най-вече във спортовете и някои науки. Просто в спортовете които играя съм един от най-добрите било то на билярд, джаги, волейбол, тенис на маса, Ски. Това тренирай май-много, другото ми е безинтересно.
Секс за една вечер.. мм преди време бях позитивно настроен, но сега вече не, защото искам нещо наистина сериозно, а не за 1 вечер и чао, а търся малко отговорност.
Против отворените връзки. Ако е с мен, ще е само с мен. Ако иска отворена връзка отварям вратата![]()
Наркотици не.. твърдо против тях.
Водка.
Да, мога да се нарека стабилен/отговорен човек, защото знам какво съм правил, какво ще правя и какво съм способен да направя.
Ходя на църква, но по-рядко. По празници и 1 път в месеца да запаля по някоя свещ.
Зима! Защото само 2-3 месеца мога да отида да карам ски из планината, да се позабавлявам малко, да честитя 1вия сняг за годината.. а и най-малкото когато е много студено можеш да се облечеш и да си на снежната улица без проблеми, ама лятото ако ще и гол да си не можеш да издържиш под слънцето..![]()
А тук от кроткия лаф с отбрани хора и шумно парти в заведение ще ги комбинираме, защото и на 2те места ще съм с отбрани хора, и на 2те места ще си прекараме супер![]()
Колко е продължила най-дългата ти връзка?
Кое е най-романтичното нещо, което си правил? А което са ти правили?
Какво мислиш за връзките от разстояние?
Разкажи някой интересен сън.. :]
Сподели някоя твоя тайна..![]()
Сметана или шоколад?
Имаш ли любим филм?
Би ли простил изневяра?
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Трябва ли да си нахален, за да постигнеш нещо в тоя живот?
Суеверен ли си?
Според теб целувката изневяра ли е?
Любим сезон?
Какво би казал в момента на приятелката си? /ако имаш./
Вафла..
Половин година.Първоначално написано от IndependentGirl
Бях изпратил една роза, която ми беше порадило 1 момиче, след което като изсъхна розата и я изпратих в 1 кутия.. след като я получи 5 минути по-късно се появих пред нея с друга роза в ръка с думите "Покрай теб всяко цвете може да разцъфти отново" ..А романтични неща за мен много много не са правени..
Нямам определено мнение, зависи от човека. Лично за мен не са много много голям проблем, но пак зависи какво е момичето, защото ги има такива които докато са уж с теб, са с друг в същото време.. ако познавам добре момичето и й имам вяра, няма проблем![]()
Хмм.. чесно да ти кажа сънищата попринцип все си ги забравям.. помня ги до 1 момент, но след това ги забравям и нямам спомени за тях, а последно време не сънувам въобще..
Иначе интересен сън който съм имал наскоро беше, че всичките момичета които съм харесвал бяха направили кръг около мен а аз бях по средата, като над всяка имаше някакъв предмет който ако падне върху някоя ще я премаже. Като уловката беше при която отивам не пада нищо, но другите няма да оцелеят. И защото всички имат значение за мен си останах по средата за да оцелеят всички докато не се събудих..
Тайни нямам, не съм толкова потаен.. всичко рано или късно си излиза наяве![]()
Любим филм - дам имам. Seven pounds.Първоначално написано от Iria
Зависи от обстоятелствата. И да и не.
Да. Нахалството влияе до голяма степен при почти всички ситуации.Първоначално написано от mrtn
Не. Не съм суеверен. Не се влияя от такива неща.
Не, една целувка не е изневяра.
Зима.
Нямам приятелка в момента.
Имаш ли хоби?
Лесно ли се доверяваш?
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Предмет/вещ с най - голяма сантиментална стойност за теб?
Какво най - често гледаш по телевизията?
Представяш си две момичета - едната с перфектното дупе, а другата с перфектните гърди (останалото приемаме, че е перфектно и няма значение) - Коя от двете ще избереш?
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Какъв е най - забавният ти сън?
А най - страшния?
Мотор или кола?
Ако можеш да видиш само 1 от седемте чудеса на света кое би избрал?
Ако беше Бойко за 1 ден какво би направил?![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Първоначално написано от Iria
едно от хобитата, вечерно време след 1 часа с книжка в ръка..
Не много лесно.. трябва първо да опозная човека, да го видя в различни ситуации и след това вече мога да преценя![]()
една снимка .. която ми седи на бюрото.Първоначално написано от SunSmile
Най-често гледам бтв, и по-точно "шоуто на Слави".. рядко гледам телевизия.
която и да е.. по условието следва, че тази с перфектното дупе всичко останало също и е перфектно следователно и тази с перфектните гърди всичко и е перфектно, и следва, че и 2те са хем с перфеткни дупета, хем с перфектни гърди![]()
Външния вид не е чак от такова значение за мен![]()
Забавен не знам, не си спомням забавни сънищаПървоначално написано от xWandereRx
![]()
Най-страшен беше нещо от сорта та това, че се подхлъзвам и продължавам да падам и падам и падам и падам..
Мотор, обичам адреналина да е на максМного искам да си взема Хаябуза 1300цц, но нямам книжка .. ама има време
![]()
Висящите градини в Семирамида, там бих искал да отида.
Пфф, не искам да съм Бойко дори и за 1 минута.
Е, на тая с перфектното дупе - гърдите не са й перфектни и обратното. Коя избираш, нищо, че външния вид няма значениеПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
деба...как няма да искаш да си Бойко...![]()
кога последно плака?
последният виц на който се смя?
любим предмет в училище? защо?
любима емотикона?
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
От кое стихотворение е цитатът?
Простираме ръце в окови
към наший изгубен рай...