.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    ^

ArrowsOfDeath,много хубав въпрос задаваш ама едва ли е очаквал да го разпитват за творчеството на Яворов

Би ли се определил като лошо момче?
    Върви ли ти училището?
    Често ли го посещаваш?
    Ако можеш да отидеш навсякъде къде би избрал да си и с кого?

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    която и да е.. по условието следва, че тази с перфектното дупе всичко останало също и е перфектно следователно и тази с перфектните гърди всичко и е перфектно, и следва, че и 2те са хем с перфеткни дупета, хем с перфектни гърди
    Външния вид не е чак от такова значение за мен
    Е, на тая с перфектното дупе - гърдите не са й перфектни и обратното. Коя избираш, нищо, че външния вид няма значение
    тая с готиното дупенце :P

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    От кое стихотворение е цитатът?
    Простираме ръце в окови
    към наший изгубен рай...
    горчива скръб сърца ни трови -
    прощавай роден край!

Обичам родни си край
    А учителя ни по Бел, е човек, който изисква много от учениците на които преподава, а на мен ми е даскал от 5ти клас. Цитирам го: " На Господ 6, на мен 5, на вас каквото остане.."
    И за всичките тези 7 години бая ни е мъчил..

И някога за път обратен
    едва ли ще удари час:
    вода и суша - необятен,
    света ще бъде сън за нас!

Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    ^

ArrowsOfDeath,много хубав въпрос задаваш ама едва ли е очаквал да го разпитват за творчеството на Яворов

Би ли се определил като лошо момче?
    Върви ли ти училището?
    Често ли го посещаваш?
    Ако можеш да отидеш навсякъде къде би избрал да си и с кого?
    Не, аз съм си добричък

Да, доста ми вървеше /тая година завърших/

Еми посещавах го, но имаше моменти когато липсвах от дъжд на вятър

Бих отишъл с най-добрия си приятел.

Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    Д**а...как няма да искаш да си Бойко...

кога последно плака?
    последният виц на който се смя?
    любим предмет в училище? защо?
    любима емотикона?
    Преди 1 година.

Последния виц на който се смях брутално беше:
    Пътували българин, турчин и американец в самолет и по едно време единия двигател се запалил. Наложило се да призимят самолета и кацнали на 1 остров пълен с канибали. Канибалите хванали всички и казали:
    - Който успее да разсмее ей тоя кон, ще го пуснем да си ходи, който не успее, ще го ядем!
    Първи бил американеца. Почнал да разказва някакви американски вицове на коня, но без ефект - коня седи и не мърда. Изяли американеца и викнали турчина. Той пък почнал да разказва за Енвер Ходжа, но пак никакъф ефект. Дошъл ред на българина. Отишъл той до коня, шопнал му нещо и коня почнал да се въргаля по земята от смях.. Нямало какво да правят канибалите - коня се смеел и не спирал и пуснали българина.
    Обаче след 3 месеца пак същия българин пътувал със самолет обаче с него били един руснак и един германец. Пак единия двигател на самолета се запалил и пак се призимили на същия остров.
    Като ги хванали канибалите им казали:
    - Който успее да накара тоя кон да спре да се смее ще го пуснем да живее, който не успе ще го ядем!
    Първи бил руснака. Разказвал за големите студове в Русия, за жертвите от тези студове, а коня продължава да се смее и не спира.. изяли руснака и викнали гарманеца. Почнал той да разказва за войните в Германия, разказвал за Хитлер и за всичките жертви, но коля пак се смее и не спира. Изяли и германеца след което дошъл ред на българина. Отишъл той до коня, навел му главата малко надолу и коня почнах да се тръшка на земята и да реве..
    Нямало какво да напарвят канибалите и го пуснали, но го питали:
    - Абе как успя да накараш коня да се засмее 1вия път, и сега след 3 месеца смях го накара да се разреве.
    - Лесно - казъл българина. Пъвия път му казах, че оная ми работа е по-голяма от неговата, ама ся му я показах.

Вече не ходя на училищее Иначе ми беше Философия.. защото там можеш да изявиш мнение като го защитаваш посочвайки факти. Провеждахме диспути на различни теми и беше добре.

Ключ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си