- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа че немога да се целувам
Е въпроса е ясен....как да му обясна,че не съм от най-опитните?
А защо трябва да влизаш в подобни обяснения? Даже и да нямаш опит ако отвътре ти идва той няма да разбере, а и да разбере - голяма работа. Никой не се е родил научен. Радвай се на мига и не го опорочавай с глупави мисли![]()
и ще оплескам всичко.....
П.П. Други мнения ?
С това мислене - със сигурностПървоначално написано от mishetymalky
![]()
Еми не му казвай и готовоАко почнете да се целувате остави го той да настъпи, а ти само повтори това, което той ще направи и воала
Вече се целуваш
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Има 2 варианта според мене . .Първоначално написано от mishetymalky
- казваш му направо " Не мога да се целувам"
- опитваш да целуваш пък каквото стане . . едва ли ще ти заяви " ти можеш ли изобщо да целуваш ма" а ако ти го каже, тактично се измъкваш с клишето " е не всички сме перфектни бе!" . .
Но по-добре му кажи истината . .![]()
I don`t care .. ;] ..
И аз така си мислех преди,но съм грешала...Когато ти идва отвътре няма да разбере а и да разбере голяма работа...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Последния път когато се целувах (с друго момче) оплесках всичко и сиг и сега така ще стане
Емии даа точно така! Виж как знаеш ! Продължавай да мислиш само за това и се задълбочавай в ненужнии работи и нямаа да стане . ..Първоначално написано от mishetymalky
![]()
I don`t care .. ;] ..
ГлупостиНе мисли така...предният път може и да не е била в теб вината.
А що трябва той да разбира каквото и да било по тоя въпрос?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ти па за кво ще му казваш... Остави го в невидения...
^Пише се невЕдение
Невидения е друго![]()
Dr. Gregory House
важното е че се разбрахмеПървоначално написано от valdesbg
![]()
На колко год. си?
А, до целуването...то ти идва от самосебе си..
Е добре ако му кажеш, че не си се целувала до сега какво?
Ще ти се присмее?
Ще те зареже?
Толкова ли е трудно да му кажеш... майко мила за какви глупости се притеснявате...
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Ама защо трябва да му казваш, наистина?
Остави го той да си действа, може и да не разбере, че не си се целувала до сега.
Не е като да имаш девствена ципа на устата.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ахахаххаха,ма ти сериозно ли?
все едно нещо яко трудно и специално бате да пуснеш един език на някого..
Първоначално написано от LadyDi
![]()
Винаги съм се чудила как така НЕ МОЖЕТЕ да се целувате! Ама то е... елементарно! Не му пускаш език отначало, не си го навираш - езика де, до сливиците му, държиш си ръцете където искаш. КОЕ е трудното? И защо трябва да разбира... МНого сте ми интересни значи... Половината искат да кажат на гаджетата си, че не са се целували, ама ги е срам и не искат да му кажат, че има проблем в сексуалните им отношение... КЪДЕ е елементарната логика?![]()
Адашке - не търси логика. Такава липсва. В противен случай този форум изобщо нямаше да съществува![]()
Dr. Gregory House
Защо трябва да му казваш? Може и да не разбере, а и ще е много кух ако ти каже нещо!!!
моята първа целувка беше отвратителна и нищо не направих общо взето...оплесках всичко,но втората и т.н (с момчето с което в момента ходя ) просто той дойде към мен и аз го оставих да действа.... моят 1ви път също беше отвратителен,не се тревожи...веднъж стане ли...![]()
Прекалено много се тревожите за такива маловажни неща като целуването... Practice makes perfectАйде сега бягай да се целуваш
![]()
![]()
![]()
П.П. Ако мислиш за това как ще се представиш или дали ще му хареса има голяма вероятност наистина да оплескаш всичкоОстави се на момента и ще видиш ,че няма нищо трудно или сложно в целуването
![]()
--------------------------------------------------------
До колкото знам аз всеки може да се целива, то си е инстинкт. И по различен начин, няма как да разбере дали преди това се е целувала или не.Първоначално написано от sunshinepp
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!