- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо по-големите от нас омаловажават изпитите ни?
Абе аре млъкнете вече. Дразните целия форум с вашите лигави изпълнения. На другите им е през оная работа, че вашите са били лесни или трудни. На никого не му се занимава да ви обяснява едно и също, а вие като телета да забивате на едно и също място о.О
Супер лигави сте и с т'ва показвате колко сте малоумни повечето, щото от дума не разбирате, че вече супер много дразните с излишните си въпроси. Направете си 2-3 теми МАКС и си циклете там, обсъждайте кой къде иска да влезе, казвайте си оценките, после къде са ви приели и т.н.
А не всеки да прави тема за бала си. о.О
Миналата година се направи една тема за изпитите, после още една за това къде сме приети и тя стана важна. Имаше и такива тъпи парчета като сегашните, дето правеха шитави теми за всяка дреболия.. ама моля ви се, престанете, супер много дразните.
Вие няяте ли си личен живот, че само киснете в тоя интернет и прайте глупави теми. Аре живейте и се спрете вече.
Изкарали сте хубави оценки на лесния тест - еми СУПЕР. Кефете се и толкова. Не се самоизтъквайте с по 500 теми на ден о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Не говоря за теб, но ако не си забелязала повечето във форума парадират как уж без да отварят учебник имат над 4,50...тъй че за какво говорим въобще?
Защото това си беше чиста гавра с нас, които вече сме ги минали тези изпити ... Къде, къде по-леки бяха ваще . .айде по български не толкова, но по математика няма място за сравнение ...ако някой има под 4 и 50 на теста тази година, може да се смята за абсолютен тъпак
Тва изказване прозвуча много смешно.Няма кой да ни чете, защото не виждам 1000 теми за матурите, за университетите и т.н.Първоначално написано от princesss8
Добре де, аз ли Ви карам да влизате в темата и да се дразните от написаното в нея.. Извинявайте, ако има нещо, но за мен това не е тъпа тема..Първоначално написано от smiirnoff
![]()
Защото в действителност изпитат ви по математика беше елементарен в сравнение с изпита миналата година и ако кажете че прeразказа е бил труден...Нормално е да ви се стори труден ама ако ще сравнявате двата изпита.. моите извинения, не чух тази година родителите ви и вие учениците да се бунтувате заради трудните изпити или да има толкова слаби оценки на изпита по математика, та дори по български. Та за всеки неговия изпит е най-трудния, но нямате право да ги сравнявате защото всеки знае отговора на въпроса кой е бил по елементарен и кой по-труден. Важното е че и за двата випуска изпитите минаха и няма какво повече да се набирате, може би ви дадоха по лесен изпит защото от гледна точна на това, че няма толкова много желаещи кандидат-гимназисти, за да можете да влезете в желаните гимназии с високи оценки от тези така наречени "трудни изпити". Защото ако се сещате разбира се, миналата година бройките бяха незапълнени и се затвориха доста паралелки в много градове.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Еми не, темата е супер забила. Аз и да искам и да не искам, пак трябва да ви гледам тъпите теми, защото те са НАВСЯКЪДЕ. На никого не му е приятно да се занимава само с вашите изпити. Казах ви - направете си 2-3 теми макс и си говорете там. К'во занимавате целия форум с лигавщини.Първоначално написано от diksi
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Към авторката:ние не омаловажаваме тазгодишния изпит или някой друг,но вие много се оплаквате,сякаш вашият е бил най-трудния на света.И ние сме държали изпити след седми клас и знаем,че е трудно и колко сме се притеснявали,но някой седмокласници прекаляват с оплакванията,а няма полза от това.Изпитите са минали-каквото било такова важни са резултаттите от тях и всеки да влезе където е искал и за където си е заслужил.Това е.![]()