.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Абе аре млъкнете вече. Дразните целия форум с вашите лигави изпълнения. На другите им е през оная работа, че вашите са били лесни или трудни. На никого не му се занимава да ви обяснява едно и също, а вие като телета да забивате на едно и също място о.О
    Супер лигави сте и с т'ва показвате колко сте малоумни повечето, щото от дума не разбирате, че вече супер много дразните с излишните си въпроси. Направете си 2-3 теми МАКС и си циклете там, обсъждайте кой къде иска да влезе, казвайте си оценките, после къде са ви приели и т.н.
    А не всеки да прави тема за бала си. о.О
    Миналата година се направи една тема за изпитите, после още една за това къде сме приети и тя стана важна. Имаше и такива тъпи парчета като сегашните, дето правеха шитави теми за всяка дреболия.. ама моля ви се, престанете, супер много дразните.
    Вие няяте ли си личен живот, че само киснете в тоя интернет и прайте глупави теми. Аре живейте и се спрете вече.
    Изкарали сте хубави оценки на лесния тест - еми СУПЕР. Кефете се и толкова. Не се самоизтъквайте с по 500 теми на ден о.О
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Не говоря за теб, но ако не си забелязала повечето във форума парадират как уж без да отварят учебник имат над 4,50...тъй че за какво говорим въобще?

Защото това си беше чиста гавра с нас, които вече сме ги минали тези изпити ... Къде, къде по-леки бяха ваще . .айде по български не толкова, но по математика няма място за сравнение ...ако някой има под 4 и 50 на теста тази година, може да се смята за абсолютен тъпак

Цитирай Първоначално написано от princesss8
    Цитирай Първоначално написано от victimofpain
    капризи са да ви чета из целия форум ДААААААААА :Д голям съм каприз верно си е!
    И евала на muscle много добре ви го каза
    пък и дали няма и яко теми за баловете?
    И ВАС СА ВИ ЧЕЛИИ, ДААА И ТО МНОГО, така че ся и да се дразните .. няма никакъв смисъл
    Тва изказване прозвуча много смешно.Няма кой да ни чете, защото не виждам 1000 теми за матурите, за университетите и т.н.

Супер фен Аватара на diksi
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Абе аре млъкнете вече. Дразните целия форум с вашите лигави изпълнения. На другите им е през оная работа, че вашите са били лесни или трудни. На никого не му се занимава да ви обяснява едно и също, а вие като телета да забивате на едно и също място о.О
    Супер лигави сте и с т'ва показвате колко сте малоумни повечето, щото от дума не разбирате, че вече супер много дразните с излишните си въпроси. Направете си 2-3 теми МАКС и си циклете там, обсъждайте кой къде иска да влезе, казвайте си оценките, после къде са ви приели и т.н.
    А не всеки да прави тема за бала си. о.О
    Миналата година се направи една тема за изпитите, после още една за това къде сме приети и тя стана важна. Имаше и такива тъпи парчета като сегашните, дето правеха шитави теми за всяка дреболия.. ама моля ви се, престанете, супер много дразните.
    Вие няяте ли си личен живот, че само киснете в тоя интернет и прайте глупави теми. Аре живейте и се спрете вече.
    Изкарали сте хубави оценки на лесния тест - еми СУПЕР. Кефете се и толкова. Не се самоизтъквайте с по 500 теми на ден о.О
    Добре де, аз ли Ви карам да влизате в темата и да се дразните от написаното в нея.. Извинявайте, ако има нещо, но за мен това не е тъпа тема..

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Защото в действителност изпитат ви по математика беше елементарен в сравнение с изпита миналата година и ако кажете че прeразказа е бил труден...Нормално е да ви се стори труден ама ако ще сравнявате двата изпита.. моите извинения, не чух тази година родителите ви и вие учениците да се бунтувате заради трудните изпити или да има толкова слаби оценки на изпита по математика, та дори по български. Та за всеки неговия изпит е най-трудния, но нямате право да ги сравнявате защото всеки знае отговора на въпроса кой е бил по елементарен и кой по-труден. Важното е че и за двата випуска изпитите минаха и няма какво повече да се набирате, може би ви дадоха по лесен изпит защото от гледна точна на това, че няма толкова много желаещи кандидат-гимназисти, за да можете да влезете в желаните гимназии с високи оценки от тези така наречени "трудни изпити". Защото ако се сещате разбира се, миналата година бройките бяха незапълнени и се затвориха доста паралелки в много градове.
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от diksi
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    ..
    Добре де, аз ли Ви карам да влизате в темата и да се дразните от написаното в нея.. Извинявайте, ако има нещо, но за мен това не е тъпа тема..
    Еми не, темата е супер забила. Аз и да искам и да не искам, пак трябва да ви гледам тъпите теми, защото те са НАВСЯКЪДЕ. На никого не му е приятно да се занимава само с вашите изпити. Казах ви - направете си 2-3 теми макс и си говорете там. К'во занимавате целия форум с лигавщини.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Към авторката:ние не омаловажаваме тазгодишния изпит или някой друг,но вие много се оплаквате,сякаш вашият е бил най-трудния на света.И ние сме държали изпити след седми клас и знаем,че е трудно и колко сме се притеснявали,но някой седмокласници прекаляват с оплакванията,а няма полза от това.Изпитите са минали-каквото било такова важни са резултаттите от тях и всеки да влезе където е искал и за където си е заслужил.Това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си