.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Голям фен Аватара на Sevdito

Какво да направя?

Така,значи ще ви кажа накратко..

Хлътнала съм по едно момче,което е колкото мен.Учим в едно даскало виждам го всеки ден,но не сме се запознавали лично.Всички ми казват,че не е за мен да го забравя и т.н.Казват ми,че бил надут, (отсрани изглежда така но ддз)но все пак немога да спра да мисля за него,знам,че ще ме помислите за ненормална,но всеки ден след даскало го следя,мисля,че вече и той се усеща,но не мога да си кажа спри.Искам да се запозная с него,но ме е страх да не бъда отхвърлена,но не защото съм грозна,напротив,защото като го гледам мисля,че си пада по к*рви,а аз немога да бъда такава и сигурно ще иска с..с,а аз не бих си позволила такова нещо,защото за мен съм си малка (на 16год. съм).Та въпроса ми е:Да продължа ли по някакъв начин да се боря за него или просто да го забравя,което и аз нз как ще направя?

Супер фен Аватара на hlopar

Re: Какво да направя?

Цитирай Първоначално написано от Sevdito

Хлътнала съм по едно момче,което е колкото мен.Учим в едно даскало виждам го всеки ден,но не сме се запознавали лично.Всички ми казват,че не е за мен да го забравя и т.н.Казват ми,че бил надут, (отсрани изглежда така но ддз)но все пак немога да спра да мисля за него,знам,че ще ме помислите за ненормална,но всеки ден след даскало го следя,мисля,че вече и той се усеща,но не мога да си кажа спри.Искам да се запозная с него,но ме е страх да не бъда отхвърлена,но не защото съм грозна,напротив,защото като го гледам мисля,че си пада по к*рви,а аз немога да бъда такава и сигурно ще иска с..с,а аз не бих си позволила такова нещо,защото за мен съм си малка (на 16год. съм).Та въпроса ми е:Да продължа ли по някакъв начин да се боря за него или просто да го забравя,което и аз нз как ще направя?
    Ела при мене мен никой не ма следи
    http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
    Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
    Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)

айде престани,ако обичаш!Тук съм писала не за да чета глупости,а просто да помоля за съвети,дано не съм сгрешила мястото!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    айде престани,ако обичаш!Тук съм писала не за да чета глупости,а просто да помоля за съвети,дано не съм сгрешила мястото!
    не си просто повечето сме идиоти
    така ще се опитам нормално-забрави го,патила съм си от такива индивиди
    ии не го преследвай-ще си изгради още по-лошо впечатление
    и от неутрално ще падне към лошо
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на hlopar
    Какво да ти каже че като го следиш може би го стряскаш и че е мн по добре да престанеш и просто да му кажеш всичко.Ми да и побързай живота тече с по голяма скорост от колкото подозираш и когато го осъзнаеш всичко ще е късно
    http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
    Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
    Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    харесвам едно момиче да се запозная ли с нея?
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от hlopar
    Какво да ти каже че като го следиш може би го стряскаш и че е мн по добре да престанеш и просто да му кажеш всичко.Ми да и побързай живота тече с по голяма скорост от колкото подозираш и когато го осъзнаеш всичко ще е късно
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Не се вслушвай в чужди думи, отиди запознай се с него, опитай се до такава степен да докараш отношенията ви, че той да ти позволи да го опознаеш.Ако това стане ще е много добре, ако не - не се притеснявай, момчета бол.Нито е първия, нито последния.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    първо се запознайте и спри да го следиш,4е ще станеш досадна
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    първо се запознайте и спри да го следиш,4е ще станеш досадна

+++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

аз помня, че следях едно гаЖе, когато бях в 6 клас. Супер куул беше.

Ако продължиш да мислиш за нещата, които евентуално ще ти каже/ще иска да правите, няма да пожънеш успех нито с него, нито с който и да било. Слуховете са си слухове. Намираш адекватен подход и се запознаваш някак си с момчето, ако имаш смелост. Ако нЕмаш вкус - ще ти се изсмее в лицето и ще се прави на оборотен 2 седмици, после ше му мине. Ако си избрала свястно момче, можете да станете другарчета на първо време.

Леле днеска на голямото отивам в кафето,а той е пред мен и беше с приятеля си и приятелят му се обърна,и видя,че съм за тях и каза на него и той се обърна и си казаха нещо и се смяха...после след четвъртия час слизам на долния етаж и случайно погледнах настрани и какво да видя той и всичките му приятели ме гледат като утрепани говорят нещо.....и след последния час си излизам и те стоят пред даскалото и чакат някой и аз незнам кой,като видяха,че излизам всички се обърнаха към мен и ме гледаха постоянно и аз тръгнах бързо бързо..след като се обърнах видях,че те още постоянно ме гледат..ужас..и след това видях,че тръгнаха..Какво мислите,дали е разбрал нещо?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Да, че си вманиачена и че го следиш.

Леле .. колко съм следяла един Николайчо така 6ти клас. Майкооо .. че както живее и през 2 блока от мене. После 2 години ме беше срам да го погледна това момче. То не беше следене по стаите, не беше висене на входа на даскало. Спомени, спомении...

Че така де .. спри да го следиш. Защото после и всяко наистина СЛУЧАЙНО засичане той ще приеме като следене. И може би вече си станала смешна и досадна не само в неговите очи, а и в очите на приятелите му. Ако ще правиш крачка към запознанство - прави я сега, докато още не е станало прекалено късно и не си се превърнала за него в "откачалката, дето ме преследва", щото от тоя етикет няма измъкване лесно.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Здравейте не съм писала от доста време.Ами какво да ви кажа още не сме се запознали,но когато се видим и се гледаме дълготрайно ..Например вчера като отидох в кафето и там бях обърната,обаче през стъклото всичко се виждаше и и виждах как той постоянно гледаше към мен...После като отивах към стаята той идваше пред мен и ме гледашее и тъкмо като отварях врата и сблъскахме малко После преди последния час реших пак да отида да го видя и той си говорише там с някави момичета обаче гледаше към мен и се усмихваше..Сега едни момичета ми казаха,че ще ми дадат скайпа му,но аз честно казано много не искам,чрез скайп да се запознаваме т.е. например като му казвам нещо искам да виждам реакцията му...И се чудя да му пиша ли в скайп или не?

Знаеш, че вероятно ще те игнорира ..
    Знаеш какво ще поиска от теб и ти НЯМА да му го дадеш ..
    Знаеш, че е надут и надали ще получаваш вниманието каквото заслужаваш ..

познай какъв е извода?!?!

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Какво да направя?

давай моме, давай

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    харесвам едно момиче да се запозная ли с нея?
    еми .. недей .. само я наблюдавай
    ДЕЙСТВАЙ , бе брат ...

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Знаеш, че вероятно ще те игнорира ..
    Знаеш какво ще поиска от теб и ти НЯМА да му го дадеш ..
    Знаеш, че е надут и надали ще получаваш вниманието каквото заслужаваш ..

познай какъв е извода?!?!
    Направо изби рибата...

По темата:
    Ами що не се запознаеш бе... до кога ще го преследваш?
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

запознай се с него .. кво толкова ?! аз и една приятелка гонихме едни момчета по градската и накрая се запознахме сега аз ходя с единия от 3 месеца това може да е твоя шанс а ако не стане ... просто го забрави .. ще осъзнаеш че е тъпак и готово

Момчетата като него нараняват доста. Ти сигурно ще хлътнеш до уши, но той няма да те обича и ще иска само другото нещо. По-добре се отдръпни, за да се предпазиш от нараняването. Няма да ти е по-лесно да го забравиш след като скъсате (ако тръгнете). Сега задачата е доста по-улеснена. Според мен-не се запознавайте, ще хванеш да се влюбиш сериозно. Внимавай при решаването.
    Седях там и плаках,
    молех се и чаках.
    Ти погледна ме и запя
    песента за булото на нощта.

Запознахме се !!!Макар,не както исках(очи в очи),а чрез импулса от вълнение му дрънках само глупости,ама да се говори нещо ..Таа го питах въпроса:Дали си има гадже..ии той каза,че няма и,че не иска само кафенца,зарибявки само за загуба на време..и т.н... Ми да и от писането му си личи,че е...надуфко,ама кво да се прави...И той тъй като не седи много на компа не успяхме много да си пишем и той стана...Исках да ви споделя,ако имате някакви предложения какво да правя,кажете

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Евалата ти правя за коментара ,че си на 16 и се смяташ за малка за секс.Не останаха такива момичета ....

Щом сте се запознали вече ,би трябвало нещата да станат по-лесни.Заговаряй го из коридорите ,може да му предложиш да излезете някъде ,бъди общителна ...
    Аз не смятам ,че този надувко е момчето за теб ,но щом си си го харесала трябва да опиташ

П.П. Не се оставяй да бъдеш използвана ,защото на този тип момчета някък им е в кръвта да го правят

--------------------------------------------------------

Преди малко му се обадих..Първо ме помисли за друга и после му казах,че съм аз и му казах да ми пише в скайп като се прибере..Ужас съм знам

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    браво браво ... дано ад сме помогнали .. а вие да сте се намерили ..

Само ме е страх,да не стана много досадна в неговите очи,защото само аз го търся,само аз му пиша и вече ми е гадно така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си