- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Тревожа се . .
Здравейте ! В 7 клас ме удариха с футболна топка, която ритнаха и политна към мен и аз за да я отхвърля за да не ме удари, ръката ми много назад отиде и тогава много адски много ме заболя и плаахх няколко минути, отидох наа болницата, направиха ми снимка, казаха, че съм я само навехнала и ми я превързаха и ми мина уж. Удариха ме в дясната китка. Ето вече 2 години по-късно забелязвам от време на време, че като дигам тежко или нещо друго и ме боли леко и едно кокълче стърчи като наведа китката надолу. . И ме е страх да не би да не са си свършили работата както трябва
Да не би да трябва да се направи нещо?
.. Снимка нямам, но скоро ще направя и ще ви я тагна тук . . Моля, ако някой му се е случвало или знае да сподели мнението си
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Забравих да допълна, че това не е постоянно . . от време на време ме боли по няколко дена и излиза кокълчето![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
сигурно не са си свършили работата или наскоро пак си си ударила ръката без да помнишотиди пак да ти направят снимка
Дай снимка на кокалчето.Много хора когато си пуснат ръката им се показва това "кокалче"(от външаната страна на ръката, точно преди китката).
А иначе снимки може да си направиш, ако се притесняваш.![]()
Pagani Zonda
На мой приятел го удари топката по ръката,болеше го малко но се оказа скупена работа...Направи си снимка