- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми от мама и тата,на 13 съм
Тихо сегаПървоначално написано от britzy
![]()
![]()
мързи ме да прочета цялата тема, но пробвай да ги смениш
нема пъкПървоначално написано от Vanish
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от britzy
![]()
Малките пищови![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
или на по 15 лол..Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
разплачи сеПървоначално написано от sashto22
![]()
Еми има някои малоумни родители,направо им кажи на даскало да не те пускат,че има момчета в класа ти
Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
![]()
![]()
![]()
извинявай не можах да си здържа
![]()
и аз да бях нямаше да те пусна..сигурно си направила някоя глупост и ти нямат доверие...
Докато ги наричаш мама и тати, така ще бъде. Впрочем, само погледнах заглавието, мързелив съм.![]()
еми кфо и аз съм на 13![]()
![]()
... ама не опознавам ''мъжете''
![]()
![]()
а и мооже да си направила някоя тъпоия и за тва да не те пускат
![]()
![]()
подкрепямм .....Първоначално написано от Eliii
иначее добре че моите родители никога не са ме спирали да излизам дори и само с момчета![]()
трябва да ти имат повече доверие ..въпреки че мама казва че на мен ми има доверие но на хората около менн Нее (е разбира се не на всички)
и този момент ще дойде и ще започнат да те пускат навсякъде с всички))
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
защо бърво не си вземеш учебника по български език или някой речник по правопис да го прочетеш и после да мислиш за момчетаили ти си една от многото к**вички на по 13?
![]()
разбери се с родителите си за вечерен час и го спазвай,запознай ги с приятелите си и може би ще ти имат повече доверие![]()
Тая тема е стара ...Защо пишете в нея ?![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от zero
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
имах кукла, която като и натиснеш 1та ръка викаше МАМА! А на другата - ТАТА!![]()
а иначе ..
Маййй мама и тата нямат доверие на дитету ..![]()
I don`t care .. ;] ..
тва ме разбиПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ако си казала това за опознаването на мъжете на ваще- и аз нямаше да те пускам на тяхно място.С тая реплика най- много сърдечен удар да докараш на майка си ;Д:д Ами сори, ама ако си мислиш, че на 13 си много голяма, та да "опознаваш мъже"- малко си се заблудила. Аз съм на 14 (добре де, почти ;Д) и съм далеееееч от тая мисъл.
![]()
Гледам си музиката. Амааа, всеки с приоритетите си
![]()
![]()
Пък и нали се сеш', че ако са някви на по 17-18 най-вероятно те мислят за лапе? Не бързай да порастваш
![]()
Аз също съм на 13, но никога не са ми забраванявали да излизам, дори и само с момчета.Просто майка ми е казвала, че аз имам глава, с която мисля и ми има доверие.По темата - примири се ! Тяхната къща, техните правила. И това не е намек да бягаш от вас
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Начи само погледнете в една от съседните теми, ама в раздел секс, има една веси май се казваше, 96, дето се хвали наляво и надясно че вече са й отнели задната девственост....и още питаш защо не ти разрешават??
Патриархално семейство.....![]()
![]()
Иначе, просто са прекалено притеснени. Поговори с тях...ама да не направиш някоя глупост после?