- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Червени очи
Здравейте,
моя проблем е следния:
от 1 - 2 седмици, очите са ми адски кървясали![]()
не знам на какво се дължи и дали, може би е от някой грим,
сенки и етц. Ако ви трябват ще дам и снимки. Също така, може да ми предложите нещо за това как да го премахна.
пп: може ли да се получи от недоспиване![]()
Отиди на лекар , това са сериозни неща ,не мисля че във форумите е правилно да се искат съвети относно здравето и още повече за очите .Ако не искаш да ходиш на лекар , поне отиди в аптеката и питай за някакви капки или крем, и пак казвам тук не е правилното място лекари няма да седнат да пишат в подобни форуми така че съветите които може да получиш не е сигурно че ще са особено полезни .
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
На майка ми очите също бяха много червени по едно време и тя отиде на лекар. Дадоха й капки за очи и всичко й мина. Отиди на лекар и ти за по-голяма сигурност!
ъп.
а от какво може да бъде това?![]()
Капки за очи и Гентамицин.
Може да се получи и от замърсяване.
airplanes..
може да е от грим нещо
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
При мен се получава от недоспиване.
И все пак,за по-сигурно отиди на очен.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Може да е конюктивит. Особено и ако ти парят или сълзят. Не е страшно - оправя се с капки, но трябва да идеш да те види лекар.
Амиии аз в Четвъртък бях на плаж и много лошо изгорях и вечерта едвам гледах и ходех със свити очи,петък почти целия ден също бях така и днес г/д са ми добре очите... Пък и ако спиш по малко може да се получи... Аз примерно за да се наспя хубаво ми трябват поне 13-14-15 часа (имало е случаи да спя по 22 часа) и ако спя примерно само 6-7-8 часа и ми е супер криво и ме болят очите и в някои случаи ми "кървясват",както казваш ти...
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
ами, значи лягам си в 00.30 - 01.00 и ставам в 09.00 - 10.00, мне знам дали ще да е от недоспиване![]()
ии да понякога ми пари/ люти на очите![]()
Да не би да имаш някаква алергия,защото аз имам към липите и в момента очите са ми мн.зле-люти ми,сълзят ми...?!
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
те от недоспиване може да са поотекли или тъмни сенки да имаш, но чак да ти кървясат много ме съмнява. Щом имаш и други опалвания по-добре иди се прегледай, не е неприятно, не ти правят нищо особено за да ти кажат какво ти е![]()
Сигурно си развила алергия към мъхчетата и пухчетата, които се носят волно в момента.
airplanes..
май май, ще се наложи да посетя чичо Доктор![]()
По-малко грим и повече сън. И аз имам тоя проблем, но вече почна леко да намалява![]()
Това май се нарича "pink eye". Напиши го в гуугъл. На англ. задължително,щото иначе нищо не се показва.
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Смени си сенките и молива. Сериозно, по-добре помоли вашите да те спонсорират с някой лев за качествен грим, отколкото с някви боклуци, особено ако имаш чувствителни очи.![]()
Намали стоенето пред компютъра/телевизора и си вземи едни капки. Редовен проблем е, няма нужда от лекар, но разбира се, няма да навреди да отидеш
П.П. Тая тема не е ли за "Здравни проблеми и болести"?
Бтв, от както съм ваканция и почнаха г/д да се пооправят. Червени са, но чак толкова както бяха преди. Намалих грима за очи и гледам да си поспивам по - дълго.Следобеда ще отида да сеи взема някакви капки.
Купи си капки за очи Визин или изкуствени сълзи , овлажняват окото прекрасно и свиват капилярите![]()
цената е около 9 лева![]()
И аз го имам този проблем. Според мен това се получава от много стоене пред PC-то , недоспиване , четене , алергии
Изкуствените сълзи навлажняват очите и трайно спира паренето но на следващия ден е съшата работа
...