.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Проблем със скритите файлове

значи немаше какво да правя и си скрих снимките ;дд и аз не знам що .. , но след това влязох в контролния панел .. опции за папки .. показвай скрити файлове.. и нищо .. помагайте

Re: Проблем със скритите файлове

Цитирай Първоначално написано от bybalazi
    значи немаше какво да правя и си скрих снимките ;дд и аз не знам що .. , но след това влязох в контролния панел .. опции за папки .. показвай скрити файлове.. и нищо .. помагайте
    Как така нищо?!?! Не ти ли се показват сега папките, които си скрил или си забравил къде си ги поставил?

Re: Проблем със скритите файлове

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от bybalazi
    Как така нищо?!?! Не ти ли се показват сега папките, които си скрил или си забравил къде си ги поставил?
    начи продадох си компа .. ама напраих архиви със снимките музика и т.н и ги записах на дискове .. разархивирах ги на десктопа и снимките ги скрих сега не искат да се покажат ...

Мега фен Аватара на L0ST
    Нали си ги записал на дискове?..

имаше една програма преди..scanner се казваше и показваше всякакви файлове - скрити, нескрити..системни.. по-скоро папките показваше.. Потърси си я

Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Нали си ги записал на дискове?..

имаше една програма преди..scanner се казваше и показваше всякакви файлове - скрити, нескрити..системни.. по-скоро папките показваше.. Потърси си я
    А не може ли некак си да го оправа от контрол панел или по друг начин щото съм загубил дисковете ;сс

П.П. Ако можеш постни линк на въпросната програма че никъде не я намирам ((:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си