.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Вени

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Вени

нз дали тука е мястото на темата...
    Отдавна вените (на ръцете) са ми страшно изпъкнали имам чувството, че всеки момент ще искочат.. Ходя на фитнес, но не е чак да се претоварвам... Нормално си тренирам..
    Питах нашите, те казаха, че е от натоварване, но смятам, че не е така.. някакви идеи?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен
    Според мен зависи от две-три неща най вече.На първо място това,което са казали вашите-голямото натоварване изисква повече свежа кръв наситена с повече кислород.По-голямо натоварване=по-голяма кръвна циркулация=по-широки вени които да поемат повишеното количество кръв.Вените изпъкват и при по-слаби предмишници или когато кожата е тънка и мазнините са максимално изчистени.

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Според мен зависи от две-три неща най вече.На първо място това,което са казали вашите-голямото натоварване изисква повече свежа кръв наситена с повече кислород.По-голямо натоварване=по-голяма кръвна циркулация=по-широки вени които да поемат повишеното количество кръв.Вените изпъкват и при по-слаби предмишници или когато кожата е тънка и мазнините са максимално изчистени.
    а как да направя да не е така?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Аз се чудя как да го направя така ти...
    Виж снимки на културисти и дори на мускулести мъже-вените изпъкват.Нищо страшно.

Град
    В къщи...
    не съм културист или достатъчно напомпан за да ми изпъкват..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен
    Значи,малко е трудно да се направи нещо определено.Особено за по-повърхностните вени под самата кожа.Няма си личат толкова,ако кожата е по-дебела и груба или по-стегната.На хората с наднормено тегло им откриват много трудно вените при вземане на кръв.Подкожните мазнини ги скриват почти напълно.Но щом ходиш на фитнес едва ли е приемлив вариант.Добре е да не пиеш ударно количество течности,а по-равномерно и по малко.Щото се увеличава пиково обема на кръвта.И освен това хората с разширени вени(различно е от изпъкнали) имат обикновено тъканна слабост.При тях помагат за укрепване на съдовете някои витамини-С,Р и други които се съдържат в цитрусовите плодове: лимони,грейпфрути,портокал и.Тия вещества заздравяват и укрепват кръвоносните съдове..В случая при теб и други трениращи също може да са полезни.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Аз се чудя как да го направя така ти...
    Виж снимки на културисти и дори на мускулести мъже-вените изпъкват.Нищо страшно.
    Еее,грозно стои. Разбирам го maksimal. Ходя често на фитнес и ако стана Щварценегер или Кулман е супер. Обаче само да ми станат такива вени,направо се самоубивам. Само заради тях,тъй както съм си нацепен. Между другото тая изпъкналост варира във времето.След натоварване изпъкват,после се прибират и но проблем.

Град
    В къщи...
    а да попитам ако спра с тренировките(което не искам да става) за известно време, ще се "смалят" ли
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Моите са така, яко изпъкнали до сега не съм имал проблем (не са разширени) Просто са ми така от малък, от както се помня ходя с бащами на работа, постоянно натоварвам ръцете. И от 4-5 години дори и да не правя нищо си изпъкват. При теб мисля, че положението може да се оправи като спреш да тренираш, щото аз закъснях и ето сами излизат
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Град
    В къщи...
    апф.. тва ли е последен изход в смисал нема ли и други решения?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Поне аз така мисля, можеш да си купиш крем (преди даваха реклама) за разширени вени, може малко или много да ги понамали ? Дано някой по-разбиращ да се отзове.
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от Sa6eks
    Поне аз така мисля, можеш да си купиш крем (преди даваха реклама) за разширени вени, може малко или много да ги понамали ? Дано някой по-разбиращ да се отзове.
    Поправка.. Моите вени не са "разширени", а изпъкнали... .. Мисля, че има голяма разлика
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

абе не бива да те притесняват вените а и не знам, но май съм чувал, че от топлото време вените се разширяват

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от AlaBalaa
    абе не бива да те притесняват вените а и не знам, но май съм чувал, че от топлото време вените се разширяват
    мм и аз съм чувал.. но това не е само през лятото.. а и през останалите сезони
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен
    Не може еднозначно и със сигурност да се каже,че ако ограничиш или спреш фитнеса проблемът ще изчезне.Може би да,а може и не.Ако напълнееш повечко и ръцете станат много по-големи,смятам няма да изпъкват толкова,а може и да се скрият.

Това е защото нямаш подкожни мазнини/вода.Не се притеснявай.
    Pagani Zonda

Град
    В къщи...
    а как да си набавя?

и едно въпросче към redbul2...
    щом казваш, че трябва да напълнея, би ли ми препоръчал някаква диета? :P
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен
    Яж всичко и начесто и така ще напълнееш.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Вени

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    нз дали тука е мястото на темата...
    Отдавна вените (на ръцете) са ми страшно изпъкнали имам чувството, че всеки момент ще искочат.. Ходя на фитнес, но не е чак да се претоварвам... Нормално си тренирам..
    Питах нашите, те казаха, че е от натоварване, но смятам, че не е така.. някакви идеи?
    спри Зоба!!!

няма да изскочат със сигурност, но този рисунък ти харчи ресурс....все едно е да имаш ядрена централа и ти лично да се топлиш на "кюмур" понеже "тока" от централата отива за неоновите реклами да светят денонощно, рекламирайки един защитен периметър в който освен теб никой не може да влезе.
    на това името му е "суета"

Супер фен Аватара на radeberger
    Мойте вени винаги изпъкват след тренировка . Мисля , че си е напълно нормално. Ти за маса ли работиш ?

Абе ако си срежеш вените ще е най-добре не мислиш ли
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Мойте вени винаги изпъкват след тренировка . Мисля , че си е напълно нормално. Ти за маса ли работиш ?
    предимно да :P
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от kireca
    Абе ако си срежеш вените ще е най-добре не мислиш ли
    защо ти не го направиш няма да е голяма загуба..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Цитирай Първоначално написано от AlaBalaa
    мм и аз съм чувал.. но това не е само през лятото.. а и през останалите сезони
    Един от моя клас е същия.Вените на ръцете са му супер изпъкнали, че и на краката.И май сега като се стопли се получи.Де да знам, не ми изглежда много грозно.Не знам що писах обаче..

ПП:Като прочетох заглавието на темата реших, че е поредното емо, питащо къде да реже

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си