- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- оф деа пак пускам тема :D
Начи вече съм слаб кат клечка напрао и пак няям плочки само най-горния ред се личат надолу немоа сляза това е ако може някой да ми каже нещо по специално дет да прая![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
нещо друго![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Стой си без плочки и се кефи![]()
Яхууууууууу![]()
sapphire5![]()
а като за мен нещо![]()
sapphire5![]()
Искам само да кажа колко съжалявам, че си направих труда да ти отговарям в други теми. От теб човек няма да стане.
ее ок ае затварям темата![]()
sapphire5![]()
http://prikachi.com/files/1632995y.jpg
уж се личи някъф 2ри ред ама като съм прав няя нш тряя се стегна![]()
sapphire5![]()
+1...Първоначално написано от lubomirky
![]()
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
значи не виждаш добречоек аз ти каам че ребрата ми се броят той за ко ми разпрая
sapphire5![]()
еми ти пускаш снимка, на която се вижда това. на живо може и да е друго.Първоначално написано от awerw
http://vbox7.com/play:83c93269 прави тази програма секи ден и за 1 месец ще изкараш 1-2 реда прочки и ше се пооформи корема ти, които видимо от снимката не е оформен изобщо...
правиш програмата като не забравяш и да ядеш както трябва и кактово трябва за това няма да говора.За да ти изленат прочките не трябва да си слаб а да имаш прочки според мен ...т.е да имаш по са ти по развити коремните мусколи
Не разбра ли, че плочки е яко като си 80 кг, какъв е смисъла от тея плочки като си 40кг ...
Ох горкото заблудено момченце, не си хапва месце и така става....![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
аве месо няма и да вкусна![]()
sapphire5![]()
Ем стой недооформен тогава![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
От тази снимка нищо не се разбира, снимай се прав. Под прав имам впредвид и да си изправиш гръбначния стълб. Дали ще си личат плочките ти доста зависи от това каква светлина пада върху теб, поел ли си или си издишал въздуха, стегнал ли си или не си корема, каква поза си заел и др. За да имаш плочки, освен че почти не трябва да има мазнини над тях, трябва все пак и да ги изградиш. Без мускули няма да стане номера.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ае пич с цялото ми уважение, ти не забеляза ли, че близките 10-15 теми са за тъпите плочки, които половината 'фешани' се мислят за много големи ако ги имат и от които никаква полза освен визуална нямаш?Първоначално написано от awerw
ми то така ама ко съм се впрегнал в тая работа нзПървоначално написано от Bimmer
![]()
sapphire5![]()
То видяхме, че дори и на това си неспособен![]()
Мене много ме кефи, че сам си пречи, казваме му какво да прави, даже в детайли, той решава, че не работи и пак пуска теми, накрая казва
.....ко съм се впрегнал в тая работа нз
Момчетата ходят и тренират, даже грешно и въпреки това постигат резултати, а на тебе всичко ти е наготово написано, но по някаква неведома причина ти още се суетиш? Защо?
повече няма да пускам теми айде ще следвам указанията пък каквото стане
sapphire5![]()
каквото стане хахахах
се едно ще те убият като ти казват как да тренираш
Този който не пада, не се изправя.