.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Help me :)

Help me :)

Здравей те искам да попитам.Приятелят ми обужава "аналния секс" а мене ме боли. Какво да направя за да спре тази болка

Re: Help me :)

Цитирай Първоначално написано от raiskiogan
    Здравей те искам да попитам.Приятелят ми обужава "аналния секс" а мене ме боли. Какво да направя за да спре тази болка
    Има вече такива теми .. потърси малко , но единствения съвет който мога да ти дам е да се отпуснеш и да ползвате лубрикант ..

Град
    Yambol
    Практикувай
    every man dies,
    but not every man
    really lives.

http://www.teenproblem.net/teenid/kokicha

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Да спреш да правиш "анален секс "
    'Са сериозно ..
    Добре е да използвате лубрикант и презервативи.И той да е по-внимателен. Трябва да си отпусната , да го правите в поза, в която ти се чувстваш най-добре.

Ние всички го обУжаваме
    Купете си някакъв лубрикант. Или някакво бебешко олио. Просто да е нещо мазно. Трябва да си се отпуснала максимално.
    Приятелят ти да е внимателен и всичко би трябвало да е окей.
    Ако от скоро го практикувате, с времето ще свикнеш и дори няма да са нужни такива мазила.
    Успех!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    По-често да плюе,заеби тия лубриканти.Ако си стягаш гъза естествено ,че ще те боли повече.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Съвета с олиото не е добър защото може да повреди презерватива. Най-добре е лубрикант на водна основа.
    Трябва да си отпусната и да го искаш. Аз предпочитам сама да си го вкарвам и да контролирам положението защото колкото и да е внимателен един мъж той не може да усети това което усещам аз. Кажи на приятеля си да е внимателен и дори когато е вече вътре да не прави резки движения защото може да те заболи в началото. Ако те боли не насилвай нещата и не си мисли че с времето ще мине защото може да си докараш проблеми.

да го духаш

1. Поговори с приятеля си...
    2. Ако си сигурна, че искаш да му доставяш това удоволствие, след като те боли, ползвайте лубриканти...
    3. Смени си заглавието на темата, защото ще я заключат )
    It's too late...

Re: Help me :)

Цитирай Първоначално написано от raiskiogan
    Ако толкова много искаш да му угодиш ползвайте лубрикант, но ако освен болката не изпитваш нищо друго - просто го спрете! ..

Тука има хора които се изказват, а нищо незнаят по въпроса ..

Кажи на приятеля ти че те боли, помоли го да бъде по внимателен.
    Практикувайте повече ако ти харесва въобще де ползвайте презерватив, лубрикант ..
    Или спрете да правите анален секс, лесно е ..
    Бургас

стискаи бузи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си