.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Голям фен Аватара на lmao
    използвай я и нея колкото е възможно, иначе ти пожелавам успешна реализация като ти дойде времето
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

Супер фен Аватара на m1nik
    Благодаря
    )

И в моя клас е същото . Повечето момичета се отдръпват от теб, сигурно ти завиждат ако си красива , какви оценки изкарваш? Иначе в моя клас "групата на кифлите" се състои от това : Отчаяни момиченца , които крещят като видят мравка на чина им , ходят с токчета, по високи и от тези на учителите ; не им е останало и грам достойнство, слагат си мини - полички - нали е лято ; с подплънките изглеждат по-надарени и от учителките на възраст 40 години . Но стана така, че още повече се отдръпнаха . Просто израстваш - както става и с мен сега . Научаваш се да виждаш всички в друга светлина . И докато ти минаваш крачка напред и осъзнаваш значимите неща, те ще са там отзад - в миналото ти .

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от kvelichkova
    И в моя клас е същото . Повечето момичета се отдръпват от теб, сигурно ти завиждат ако си красива , какви оценки изкарваш? Иначе в моя клас "групата на кифлите" се състои от това : Отчаяни момиченца , които крещят като видят мравка на чина им , ходят с токчета, по високи и от тези на учителите ; не им е останало и грам достойнство, слагат си мини - полички - нали е лято ; с подплънките изглеждат по-надарени и от учителките на възраст 40 години . Но стана така, че още повече се отдръпнаха . Просто израстваш - както става и с мен сега . Научаваш се да виждаш всички в друга светлина . И докато ти минаваш крачка напред и осъзнаваш значимите неща, те ще са там отзад - в миналото ти .
    А аз си мислех, че разбрани хора на моята възраст не са останали..
    Честно казано добре ги описа, а за успеха - отскоро най-високия в класа.. и по-лошото е, че не ми пука.. и грам не си давам зор.
    У мен ли е е грешката, че не се държа така противно като тях..или незнам :/
    )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си