- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В кой магазин..?
В кой магазин вървят приятелите на лятна оферта? Ама ако може да са оригинални нещо марково знам ли..тия ментета..взеха да се изтъркват прекалено бързо..А тия, които имам сега..им остана само етикета..
Съвети..?
)
Kвоо..?![]()
втф е ?
Беше съркастично обяснение на факта, че около мен не са останали много хора които да имам за приятели..
)
Кви ги приказваш е майна.. нищо не схванах..![]()
Търси си добри приятели човека.Първоначално написано от September
![]()
Съжалявам, все още в България няма такъв магазин. Като цяло не знам и за съществуването на такъв, все пак може някъде по улицата случайно да намериш ценна "монета".![]()
Аааа неПървоначално написано от m1nik
![]()
![]()
то бива сърказам ама ти изби рибата от всякъде.
![]()
![]()
![]()
Аз в първите няколко секунди си помислих че става дума за маркови дрехи някакви ..![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Аз ще ти стана приятел![]()
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Пиши на лично, ако още търсиш!!Първоначално написано от Sa6eks
![]()
![]()
сбъркала си магазина, а и баркода гледай да не е за България... всъшност като се замисля трябва да е извън планетата Земя, търси супер маркет някъде след Нептун... или друга галактика...
преди 3 дни се чудех дали да не пусна същата тема... просто ми иди да удошя някой хора
*мм..в момента само с приятелят ми мога да разговарям нормално.. (h)
*Тя темата е като да се оплача повече..не вярвам да открия някоя нова планета..както се изрази ти..
*нашите ..не са ми на годините...
*сестра ми..на нея аз и оправям живота не тя моя..нш, че е кака..
*тези, на които винаги съм държала мн се промениха..или и аз незнам какво им става..
*а за останалите сякаш не съществувам..
)
ами аз вече минавам 19 години и от някъде близо 3 нямам истински приятели. Всичко стана в един момент... изведнъж всички спряха да ми звънят, всички се отдъпнаха, сигурно в мен е вината, макар да не разбирам каква. След като съм потърсила някого си измислят някви смешни извинения. А сега като че ли ревнуват че съм заградена от момчета, просто защото те ми станаха новите приятли. Светът се променя, някой израстват, други не.
Както каза, че кака ти не ти е кака... о, да познато ми е. Където и да се обърна и да видя съученици те ми, да има още 3 човека, които всъшност да изглеждат на 19. Останалите са забичили на ниво около 15 ... ужас
По - лошото е че сега ще ходим на море и аз съм единственото момиче, направо ще изперкам сигурно. Добре че и аз имам пордкрепата на приятеля си. Радвай се на твоя, тва е най - доброто приятелство, което може да има, според мен.
*Не...той ми е сериозен приятел..В смисъл ходим..да разбра ме..
*иначе и аз предпочитам момчета за приятели донякъде, защото там няма такова лицемерие най-малкото..
*А за държанието на хората около мен..отвращавам се.. незнам..
или повечето са някакви лигли..които ненавиждам..
за момчетата, които са ми на годините и те повечето мн детски разсъждават..
отчайващо е на моменти...просто..
не се имам за идеална, не нито за нещо повече от другите всички сме човеци на тази Земя..но..мн е гадно всеки като те..как да се изразя..забрави..
Ако не съм си с момчето и се чувствам някак сама..
[дано не е прозвучало тъпо такова..;| ]
)
ми не е тъпо, при мен е същото...
на колко си години ?
лично аз може би 17 ти давам ама съм чела само 2-3 твои мнения в тази тема![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
и аз предлагам 16... и не съм ти чела коментари май никъде до сега...
няма да пиша години, за да не променям ничие мнение за мен
просто.. или няма да ми повярвате или това ще е последния коментар в темата..
)
нее нее кажи, и на нас ни е любопитноПървоначално написано от m1nik
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
кажи си годините, никой няма да си промени мнението за нещо
а темата да си я пишем, то е нещо като изливане на душата и недоволстване от днешната пропаднала младеж и колко всички около нас или поне 90% са загубеняци