- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Местене ... ;[
Първо да започна с причината за местенето :
.. значи ние живеем аз баща ми брачетка ми и баба майка ми е в чужбина и напоследък баба ми се държи ужасно, защото може би е в критическата ддз .. и освен това баща ми и баба ми са си разпределили сметките, но напоследък единия не плаща една другия друга и започват да се карат , в смисъл не се карат така само двамата ами викат само на нас и се оплакват един от друг на нас..
И затова сега баща ми иска да се местим само аз и той, но аз неискам защото с братчетката вече много се разбираме и сме почти на една възраст и си говрим за момчета и разни такива неща ..
Моля ви кажете ми какво да направя, за да не се местим, защото аз не искам ...
П.П. Баща ми иска да се местим, защото започнах да му казвам какво баба ми ми казва за него, че не купува неща за хранене и не плаща тока !!
- Не съм търсила подобна тема за това не нападайте веднага спешно ми трябва помощ..
А защо правиш интриги тогава ?!П.П. Баща ми иска да се местим, защото започнах да му казвам какво баба ми ми казва за него, че не купува неща за хранене и не плаща тока !!
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Във такива случай не е ли единствения начин да поговориш със него ?!? :\
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Първоначално написано от pamii
еми просто беше нужно да му кажа защото ми писна
Не е трябвало да се местиш там, където не ти е работа.. Това са сериозни въпроси между възрастни, не ти е гимназията. Може би като му помине да се откаже да се местите, но на този етап не зависи нищо от теб,така че спри да се месиш! Иначе с братовчедка ти може да си поддържате връзка, може да си излизате пак, да се чувате по телефона, по скайп и т.н. Не е болка за умиране.
Разглезеното дупе на татко не ще да се мести..
Свиквай, живота е суров.
Че вие няма да се преместите на друга планета, къв е проблема да си общуваш с братовчедка ти като излизате, пишете си в скайп или си звъните по телефона? Някой май много са го разглезили, а?
Има разлика всеки ден да си с един човек, да се виждате, да общувате на живо, а не по сайтове, скайпове и други програми..Първоначално написано от AFT
Рано или късно ще си намерят приятелки и двете и почти няма да общуват .. Говори с него и му кажи това което каза на нас, най-добрия вариант според мен.. Успех !![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
^ Аз не съм казала да общуват САМО по скайп и подобни, знам, че има разлика между общуването в Интернет и на живо.
А авторката що не се замисли, че и на баща и' може да не му е леко всеки ден в караници и интриги. Той е голям човек и щом е решил, че местенето е най-доброто решение, вероятно е така.
Причината да не се местиш е, защото си говорите за момчета с братовчедка ти ?
Мхмм, колко интересно.
Не бъди егоситка, положението в което са изпаднали близките ти е досадно и за двете ви, да не говорим, че е ужасяващо за тях.
Това, че ще се преместиш, не означава, че няма да си говориш пак с братовчедка си. Приеми фактите като голяма.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.