.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Кръвна картина

Когато си правиш кръвна картина, подчертавам не тест за СПИН или други болести, а кръвна картина. Би ли показало в резултата ако има някакъв проблем, имам в предвид изменение на показателите?

Голям фен Аватара на rammstein123
    Мисля, че да.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Доста замотано си го написал, малко не схващам какво имаш предвид и какво дири СПИН, но да- ако имаш анемия/алергия/възпалително заболяване/etc ще се види промяна в показателите.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Имам в предвид, че ако не дай си боже има зараза от ХИВ при кръвна картина биха ли се изменили показателите?

Цитирай Първоначално написано от dfine
    Имам в предвид, че ако не дай си боже има зараза от ХИВ при кръвна картина биха ли се изменили показателите?

ем.. ХИВ по принцип причинява и други различни болести, които вероятно ще приличат от кръвната картина, така че предполагам ще го "засече" по някакъв начин..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Благодаря

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Не, няма да изпише, че имаш СПИН, защот за СПИН си трябва друг специален тест. Едно просто ПКК няма как да го хване. Ако болестта е напреднала и имаш чести грипове и други придружаващи я болести, самите болести ще променят показателите, но, за да се потвърди СПИН, пак ще трябва специалния тест.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    ам то че не може пряко не може,но ако на ПКК-то има снижаване на Th лимфоцитите или други промени свързани с левкоцитните стойности,които будят подозрения лекарят може да се осъмни и да поиска и ХИВ тест

Точно това имах в предвид и аз, а кръвната ми картина беше перфектна. Всичко беше в норма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си