.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Голям фен Аватара на liim0nka

Траен парфюм

Ох искам да си намеря много траен парфюм, който като минаваш да се усеща или като седнеш при някого..досега ползвах hot на benetton..обаче не е толкова траен
    само да не е avon/oriflame/galeria ( и разновидностите)
    ..и по възможност да не е около 100 лв.

някой има ли предложения?
    о, и ако има от някой сайт да си поръчам намален(но със сигурност да знаете дали от сайта не мамят с ментета) ще ви бъда много благодарна :P
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

ако искаш скъп и оригинолен-D&G The one.. а има един евтерпа with love малко синьо шишенце, траен си е да ти кажа, нищо, че е евтерпа
    разни хора, разни идеали...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Веднъж просто така реших да си взема такова парфюмче, да си нося в чантата, имитация на Dior Addict, 1:1 e. Не съм вярвала, че някакво такова малко, евтино и фалшиво парфюмче може да е толкова силно и трайно..

http://www.danijela-commerce.com/upl...anne-apple.jpg

Ето и сега, напръскала съм се сутринта ( в 6 ), взех си душ и сега зад ушите ако си пипна, пак мирише. Определено всички го усещат и като мина и като седна.. ;д Не знам, явно концентрацията му е силна, но наистина е супер трайно.

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Веднъж просто така реших да си взема такова парфюмче, да си нося в чантата, имитация на Dior Addict, 1:1 e. Не съм вярвала, че някакво такова малко, евтино и фалшиво парфюмче може да е толкова силно и трайно..

http://www.danijela-commerce.com/upl...anne-apple.jpg

Ето и сега, напръскала съм се сутринта ( в 6 ), взех си душ и сега зад ушите ако си пипна, пак мирише. Определено всички го усещат и като мина и като седна.. ;д Не знам, явно концентрацията му е силна, но наистина е супер трайно.
    кой цвят? мале точно днеска си купих розовия за 3 лв , за пръв път получаваха такива и утре ще го пробвам
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Град
    София
    Лилаво флаконче е моя, но то не са по цветове, защото в лилаво има поне 3 различни. ;д Номерът е W21.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    а може ли да дадеш някакъв каталог , да видя на кой парфюми има имитация иначи и аз вчера се загледах в тях , защото искам малко парфюмче за чантата ;д ама викам кой знае какъв боклук са ..
    ама явно ще си взема
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

А колко струва този парфюм,който казвате,че е траен и имитация ли е

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    и къде можем да го намерим
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

аз по магазините за козметика съм гледала такива парфюми.Мисля,че бяха около 4-5 лева,но нз дали имитациите са траини

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    а може ли да дадеш някакъв каталог , да видя на кой парфюми има имитация иначи и аз вчера се загледах в тях , защото искам малко парфюмче за чантата ;д ама викам кой знае какъв боклук са ..
    ама явно ще си взема
    Ами на мен в магазинчето ми дадоха такив лист, кой номер на коя имитация съответства. Питай, защото в интернет не мога да намеря.
    За 4 лева си го взех. ( 3. 80 даже май.. ;д )

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Replay са доста трайни.Аз като се напръскам и после като си легна още си осещам парфюма и то доста.

Мега фен
    Град
    София
    Тестери. Аз ползвам вече към година един и всичко мое мирише на него Под 50лв може да намериш страхотни

Има едни малки парфюмчета,които са много трайни и са ефтини около 2-3 лв.Аз редовно си вземам.Има дори BU като аромант, харесва ми синьото. Незнам дали се сещате

Цитирай Първоначално написано от Coke
    Replay са доста трайни.Аз като се напръскам и после като си легна още си осещам парфюма и то доста.
    Кой точно на Replay ползваш?

този парфюм на мен никак не ми харесва като ухание, но със сигурност е ТРАЕН!!!
    Напръсках се в един козметичен магазин и трая повече от 24ч. Не се и мие...
    http://parfumania.bg/Christian-Dior-...damski-parfium

обаче той ти е извън ценовата категория...
    ТРАЕН Е - да знаеш
    Страстна почитателка на хубавите парфюми

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    .....................

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ...................

От една седмица съм с имитацийка на френския La Rive траен е и то доста...след като се изперат,дрехите все още си миришат на него!Доволна съм за сега!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Тестери. Аз ползвам вече към година един и всичко мое мирише на него Под 50лв може да намериш страхотни
    мм, да и аз знам, че тестерите са си трайни..ти кой ползваш в момента?
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    http://www.roxanne.com.tr/eng_kokular.htm

ето го каталогът, сега само трябва да разберем къде се продаат, понеже аз лично не съм виждала досега
    А, супер, браво. Иначе от кварталната коземтика - в Овча купел 1.
    Срещала съм и по много други съвсем обикновени магазини.

Ooo...утре започвам да го търся този парфюм с ябълката, а останалите аромати дали ще са толкова трайни?

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от one_love
    Цитирай Първоначално написано от Coke
    Кой точно на Replay ползваш?
    http://src.discounto.de/pics/Angebot...-47596_xxl.jpg
    И този ( http://parfumi.org/images/damski-par...e-edt--001.jpg ) е траен,но ароматът не ми е много по вкуса.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    ама явно ще си взема
    Ами на мен в магазинчето ми дадоха такив лист, кой номер на коя имитация съответства. Питай, защото в интернет не мога да намеря.
    За 4 лева си го взех. ( 3. 80 даже май.. ;д )
    добре , мерси все пак тея дни ще отида и ще питам ;дд
    иначии аз го гледах за 3.50лв
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    мм, да и аз знам, че тестерите са си трайни..ти кой ползваш в момента?
    Rose essential - Bvlgari

А тези с ябълката ми миришат прекалено евтино. Не са добри имитации според мен

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си