.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Малко помощ - как става номера с тая преса xD

Здравейте, аз съм момче на 15г. и искам си изправя косата, опитвал съм се, но не става, на 180-190 градуса по колко време да държа на кичур?И как да го направя това издърпавне? Докато дърпам бавно ли? Избощо кажете ми техники

ПП.Момче съм

180-190 градуса са достатъчни за да се изправи коса,не знам защо при теб не е станало.А за издърпването - хващаш кичура коса близо до корените и дърпаш бавно пресата към краищата на косата.Ако ти е много къса косата може би затова не става.Също може да пробваш след като се изправиш да си сложиш лак за коса,за да се запази повече време така

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    ами първия път когато се изправях и аз не се справих блестящо почти не си личеше ,че съм се изправяла.после опитах с доста по хубава преса и резулатат беше и по- добър и по - видим затова опитай пак,докато не се научиш просто ти трява малко практика

Re: Малко помощ - как става номера с тая преса xD

Преса - момче ??? Накъде отива този свят ... Остави си косата, както си е...

Цитирай Първоначално написано от RedLady
    Сигурн0 има ем0 прическа..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    еми зависи от пресата и от косата ти .. при много късите косии .. не е много лесно защото няма как да се захване и се изплъзва ии абее сложно си е;д
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на December

Цитирай Първоначално написано от FamauseBaby
    Цитирай Първоначално написано от RedLady
    Сигурн0 има ем0 прическа..
    Защо спамите и злобеете в разни теми?Цикълът да не ви е дошъл
    А ти(автора) каква ти е пресата?Преди да си купиш,по-добре попитай тука за да ти дадем съвет Моята е на Елит и изправя много бързо И на къса коса!Май проблема е в пресата....
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си