- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малко помощ - как става номера с тая преса xD
Здравейте, аз съм момче на 15г. и искам си изправя косата, опитвал съм се, но не става, на 180-190 градуса по колко време да държа на кичур?И как да го направя това издърпавне? Докато дърпам бавно ли? Избощо кажете ми техники
ПП.Момче съм![]()
180-190 градуса са достатъчни за да се изправи коса,не знам защо при теб не е станало.А за издърпването - хващаш кичура коса близо до корените и дърпаш бавно пресата към краищата на косата.Ако ти е много къса косата може би затова не става.Също може да пробваш след като се изправиш да си сложиш лак за коса,за да се запази повече време така![]()
ами първия път когато се изправях и аз не се справих блестящопочти не си личеше ,че съм се изправяла.после опитах с доста по хубава преса и резулатат беше и по- добър и по - видим
затова опитай пак,докато не се научиш
просто ти трява малко практика
Преса - момче ??? Накъде отива този свят ...Остави си косата, както си е...
Сигурн0 има ем0 прическа..Първоначално написано от RedLady
![]()
еми зависи от пресата и от косата ти ..при много късите косии .. не е много лесно защото няма как да се захване и се изплъзва ии абее сложно си е;д
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Защо спамите и злобеете в разни теми?Цикълът да не ви е дошълПървоначално написано от FamauseBaby
![]()
А ти(автора) каква ти е пресата?Преди да си купиш,по-добре попитай тука за да ти дадем съветМоята е на Елит и изправя много бързо И на къса коса!Май проблема е в пресата....
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...